» » » » » » Προβλέψεις στοίχημα Primera Division: Εύκολο έργο για Μπάρτσα και Ρεάλ


Προβλέψεις στοίχημα Primera Division: Εύκολο έργο για Μπάρτσα και Ρεάλ
19.00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΛΕΒΑΝΤΕ

Προϊστορία: 10-3-4
Πέρυσι: ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΛΕΒΑΝΤΕ 0-3


ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Δεν έκανε καλό παιχνίδι στο «Βιθέντε Καλντερόν» κα γνώρισε την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0. Δέχτηκε το γκολ μόλις στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, όμως δεν είχε την απάντηση στο αρκετό υπόλοιπο που απέμενε. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει μονάχα ένα τρίποντο στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές, όμως η έβδομη θέση και η έξοδος στο Europa League δεν δείχνει να κινδυνεύει. Τραυματίες οι στόπερ Ντοράδο (19 συμ.), Ινίγκεθ (3 συμ.).



Εντός: 7-6-3
Γκολ: 51-38
Τελευταία 5: 1-2-2


ΛΕΒΑΝΤΕ: Όλα τα έκανε η αντίπαλος. Η Μπιλμπάο έχασε πέναλτι στο 12', σκοράρει δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και το μοναδικό γκολ της Λεβάντε στην εντός έδρας ήττα με 2-1 ήρθε με αυτογκόλ στο 66'. Για την ώρα οι ήττες δεν έχουν βαθμολογικές συνέπειες για την Λεβάντε, που παραμένει εννιά βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Τιμωρημένος ο φορ Μπαράλ (28 συμ./6 γκολ) και τραυματίας ο χαφ Ίβανσιτς (27 συμ./2 γκολ).


Εκτός: 5-5-6
Γκολ: 30-40

Τελευταία 5: 1-1-3


Προβλέψεις στοίχημα: Δεν θα έχει εύκολη αποστολή η Λεβάντε, όμως η ποιότητα της σαν ομάδα αναμένεται να την οδηγήσει στη νίκη. Ο άσος πληρώνει 1,51 από την Goalbet.




21.00 ΓΡΑΝΑΔΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία: 0-0-5
Πέρυσι: ΓΡΑΝΑΔΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-2


ΓΡΑΝΑΔΑ: Πανωλεθρία και στην Μάλαγα, όπου συνοδεύτηκε από βαριά ήττα με 4-1. Το μοναδικό της τέρμα σημειώθηκε από τον Ελ Αραμπί στο 78', ενώ ο ίδιος παίκτης αστόχησε από το σημείο του πέναλτι λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Τρεις σερί ήττες για την ομάδα του Αλκαράθ, που βρέθηκε μόλις στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού. Επίσης, το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται, υποδεχόμενη σήμερα την ανώτερη Μπαρτσελόνα. Τραυματίες ο μπακ Ανγκούλο (29 συμ.), ο χαφ Μπενίτεθ (9 συμ.) και ο φορ Ρίκι (24 συμ./2 γκολ).


Εντός: 6-1-9
Γκολ: 29-46

Τελευταία 5: 1-1-3


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Αντίο Champions League, αφού ηττήθηκε στην Μαδρίτη από την Ατλέτικο με 1-0 και αποχαιρέτισε τον θεσμό. Έτσι επικεντρώνεται στην μάχη του πρωταθλήματος, αλλά και του τελικού κυπέλλου που ακολουθεί μεσοβδόμαδα με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης. Σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν προέρχεται από πέντε σερί τρίποντα και βρίσκεται έναν βαθμό κάτω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Γνωστές οι απουσίες του τερματοφύλακα Βαλντές (26 συμ.) και του στόπερ Πικέ (25 συμ./2 γκολ).


Εκτός: 10-3-3
Γκολ: 92-26

Τελευταία 5: 5-0-0


Προβλέψεις στοίχημα: Χαμηλό το διπλό για την Μπαρσελόνα, όμως αναμένεται να επιβεβαιωθεί. Δίνεται στην τιμή του 1,30 από την Playbet.




23.00 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΛΜΕΡΙΑ

Προϊστορία: 6-2-1
Πέρυσι: -


ΡΕΑΛ Μ.: Είδε τον χάρο με τα μάτια, αλλά στο τέλος πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Ηττήθηκε με 2-0 από τη Ντόρτμουντ στην Γερμανία, ενώ θα μπορούσε να δεχτεί παραπάνω τέρματα, αλλά και να σκοράρει. Προηγήθηκε το επιβλητικό 4-0 στην έδρα της Σοσιεδάδ στο πρωτάθλημα, που την διατηρεί σε απόσταση βολής από τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Δεν παίζει και πάλι ο Ρονάλντο (27 συμ./28 γκολ). «Φρέσκες» απουσίες αυτές του μπακ Καρβαχάλ (28 συμ./1 γκολ) και του μέσου Αλόνσο (22 συμ.).

Εντός: 13-0-2
Γκολ: 90-32

Τελευταία 5: 3-0-2

ΑΛΜΕΡΙΑ: Υποδέχτηκε την Οσασούνα σε έναν πραγματικό τελικό και η ήττα με 2-1 μπορεί να αποδειχτεί οδυνηρή. Έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει με τον Σοριάνο στο 73'. Μόλις ένα τρίποντο για τη νεοφώτιστη Αλμερία στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές και αυτό το αρνητικό της σερί αναμένεται να μεγαλώσει, αφού αντιμετωπίζει την κατά πολύ ανώτερη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου». Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Ραφίτα (22 συμ.). Τραυματίας ο αριστερός μπακ Ντουμπαρμπιέρ (24 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 3-1-12
Γκολ: 34-60
Τελευταία 5: 1-1-3


Προβλέψεις στοίχημα: Αναμένονται πολλά γκολ από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό που αξίζει στοιχηματικά είναι η ενασχόληση μας με το over 4,5, που πληρώνει 1,88 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση