» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Νέος άνεμος αισιοδοξίας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Προγνωστικά στοιχήματος: Νέος άνεμος αισιοδοξίας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Σαουθάμπτον - Εβερτον: Δεν σκόραρε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Σαουθάμπτον. Στο -1 από την τέταρτη Άρσεναλ η Έβερτον.


Χέρτα - Μπράουνσβαϊγκ: Το ντεφορμάρισμα της Χέρτα συνεχίζεται, αφού δεν κερδίζει εδώ και εννιά αγωνιστικές. Παραμένει ουραγός αλλά με ελπίδες παραμονής η Μπράουνσβαϊγκ.


Μπάγερν - Βέρντερ Βρέμης: Χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον η Μπάγερν. 5/6 over και goal/goal μετράει στα έξι τελευταία η Βέρντερ Βρέμης.




Βόλφσμπουργκ - Φράιμπουργκ: 4-0-1 ο απολογισμός της Βόλφσμπουργκ στα πέντε πιο πρόσφατα για το πρωτάθλημα. Με το ενάμιση πόδι στην σωτηρία η φορμαρισμένη Φράιμπουργκ.

Χόφενχαϊμ - Αϊντραχτ Φρ.: Τα περισσότερα γκολ της Μπουντεσλίγκα έχει δεχτεί η Χόφενχαϊμ (66). Πέντε τέρματα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές δέχτηκε η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.


Μάιντζ - Νυρεμβέργη: Μια κερδίζει, μια χάνει τελευταία η Μάιντζ. Σήμερα η σειρά πάει για νίκη πάντως. Τέσσερις απανωτές ήττες και έπεσε προτελευταία η Νυρεμβέργη.


Γουέστ Μπρομ - Γουέστ Χαμ: Έξι γκολ δέχτηκε στις δύο τελευταίες της αναμετρήσεις η Γουέστ Μπρομ. Τρεις σερί ήττες για τη ντεφορμέ Γουέστ Χαμ.


Φούλαμ - Χαλ: Δείχνει σε καλή κατάσταση η Φούλαμ, που με νίκη αυξάνει τις ελπίδες της για παραμονή. Τρεις ήττες στην πρόσφατη τετράδα αγώνων της η Χαλ.


Στόουκ - Τότεναμ: Σπάνια δίνει δικαιώματα μπροστά στον κόσμο της η Στόουκ (9-6-2). Over τα πέντε τελευταία της ματς για το πρωτάθλημα η Τότεναμ.


Σουόνσι - Άστον Βίλα: Συνέχεια στο σπουδαίο διπλό στην έδρα της Νιούκαστλ θέλει να δώσει η Σουόνσι. 0-1-4 η φόρμα της Άστον Βίλα στα πέντε τελευταία.


Γρανάδα - Βαγιεκάνο: No goal τα 7/9 τελευταία της Γρανάδα. Μόλις μια ήττα στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές η Βαγιεκάνο.


Αζαξιό - Μονακό: Και μαθηματικά πλέον στην δεύτερη κατηγορία η Αζαξιό. Τρεις διαδοχικές νίκες μετράει η Μονακό.


Λόκερεν - Κλαμπ Μπριζ: Goal/goal έληξαν και τα πέντε παιχνίδια της Λόκερεν στα πλέι οφ. Στο -1 από την κορυφή η Κλαμπ Μπριζ.


Μπολόνια - Φιορεντίνα: Πέντε ματς χωρίς τρίποντο η Μπολόνια. Ικανή μακριά από το γήπεδο της η Φιορεντίνα (8-4-5).


Χετάφε - Μάλαγα: Δεν σκόραρε καν στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η Χετάφε. Σχεδόν εξασφαλισμένη η Μάλαγα με τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων η Μάλαγα.



Τραμπζονσπόρ - Γκαζιάντεπσπορ: Από το απίστευτο νικηφόρο 5-0 στην έδρα της Ερσίγεσπορ προέρχεται η Τραμπζονσπόρ. 0-1-4 η φόρμα της Γκαζιάντεπσπορ στα πέντε τελευταία.

Μάντσεστερ Γ. - Νόριτς: Παρελθόν ο Μόγιες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα έχει καλύτερη ψυχολογία σήμερα. Από τέσσερις κολλητές ήττες προέρχεται η Νόριτς.


Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ: Δύο σερί νίκες με το νέο της προπονητή η Λεβερκούζεν. Αλλά και η Ντόρτμουντ προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά τρίποντα.


ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Τελικός κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Μοιρασμένα τα πάντα στο ζευγάρι. Τριπλή το ματς όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος.

Σαρλερουά - Μαλίν: 3-1-0 μετράει στα πλέι οφ η εντυπωσιακή Σαρλερουά, ενώ η Μαλίν είναι μια του ύψους και μια του βάθους (2-0-2).


Λιρς - Μπέβερεν: No goal και under όλες οι αναμετρήσεις της Λιρς στον όμιλο. Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Μπέβερεν.


Οστάνδη - Γάνδη: Αήττητη (3-1-0) σε συνδυασμό με no goal και under η Οστάνδη. Παίζει τα... ρέστα της για την πρωτιά του ομίλου σήμερα η Γάνδη.


Σερκλ Μπριζ - Κόρτραϊκ: Συμπεριλαμβανομένου και τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η Σερκλ Μπριζ μετράει εφτά σερί ήττες. Σε τέσσερα ματς η Κόρτραϊκ έχει σημειώσει 10 γκολ.


Εβιάν - Σεντ Ετιέν: Τέσσερα ματς αήττητη συμπλήρωσε στο πιο καθοριστικό σημείο η Εβιάν. Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχεται η Σεντ Ετιέν.


Γκινγκάμπ - Βαλενσιέν: Πέντε σερί ήττες και έμπλεξε για τα καλά η Γκινγκάμπ. Στο -6 πλέον από μια θέση παραμονής η Βαλενσιέν.


Νις - Ρεμς: Την χειρότερη επιθετική επίδοση του Σαμπιονά με 29 γκολ ενεργητικό έχει η Νις. Χωρίς άγχος και κίνητρο εδώ και καιρό η Ρεμς.


Μονπελιέ - Τουλούζ: Επέστρεψε στις ισοπαλίες η Μονπελιέ και έφτασε τις 18 (7-18-9).


Ρεν - Λοριάν: Λίγα πράγματα μπροστά στο κοινό της η Ρεν (5-7-5). Τρεις ισοπαλίες στην τελευταία τετράδα αγώνων μετράει η Λοριάν.


Ρεάλ Μ. - Οσασούνα: Μόνο από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης έχει απώλειες εντός η Ρεάλ Μαδρίτης (14-0-2). Δύσκολα να αντέξει η Οσασούνα στο «Μπερναμπέου».


Ιντερ - Νάπολι: Σε πολύ καλή κατάσταση η Ιντερ και με δύο σερί διπλά με μηδέν παθητικό. Ότι και να γίνει τρίτη θα τερματίσει φέτος η Νάπολι.


Μπέτις - Σοσιεδάδ: Από σήμερα πολύ πιθανόν να βρίσκεται και μαθηματικά στην Σεγούντα η Μπέτις. Λίγα πράγματα πάντως εκτός έδρας η Σοσιεδάδ (4-6-7).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση