» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Τριπλή στο Αμβούργο


Προγνωστικά στοιχήματος: Τριπλή στο Αμβούργο
Άαρχους - Ράντερς: Αρκετά κακή μπροστά στο κοινό της η Άαρχους (3-2-6). Αλλά και η Ράντερς έχει να κερδίσει εδώ και έξι αγωνιστικές.


Άαλεν - ΦΣΒ Φρανκφούρτης: Τρεις σερί ισοπαλίες για την Άαλεν, που θέλει ακόμη κάποιους βαθμούς. Όπως επίσης και η ΦΣΒ, η οποία δεν κέρδισε σε αυτό το διάστημα.




Πάντερμπορν - Φορτούνα Ντ.: Η φοβερή και τρομερή Πάντερμπορν μετράει 3-1-0 στα τέσσερα τελευταία. Μόλις ένα πέτυχε στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της η Φορτούνα Ντίσελντορφ.


Κότμπους - Ντιναμό Δρέσδης: Δύσκολα τα πράγματα για την ουραγό Κότμπους, που δίνει τα... ρέστα της σήμερα για παραμονή. Τις τρεις διαδοχικές ισοπαλίες έφτασε η Ντιναμό Δρέσδης.


Χάβρη - Σερκλ Μπαστιά: Τις περισσότερες ισοπαλίες από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία μετράει η Χάβρη (8-14-8). Δύο ήττες στα τρία τελευταία ματς για την Σερκλ Μπαστιά και δεν χαρίζεται σε κανέναν.


Νιμ - Νανσί: Στο -2 από την παραμονή πλέον η Νιμ. «Καίγεται» και η Νανσί, αλλά για την άνοδο.


Νιόρ - Ντιζόν: Μόλις μια ήττα μπροστά στο κοινό της η Νιόρ (8-6-1). Δύσκολα να κυνηγήσει κάτι από εδώ και στο εξής η Ντιζόν.


Τουρ - Οσέρ: No goal και under έληξαν οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της Τουρ. No goal τα τέσσερα από τα πέντε για την Οσέρ.


Βάρεγκεμ - Σταντάρ Λιέγης: Από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γκενκ η Βέρεγκεμ. Αλλά και η Σταντάρ Λιέγης κέρδισε την Άντερλεχτ. Αμφίρροπο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Μαρσέιγ - Αζαξιό: Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μαρσέιγ και δεν ελπίζει σε τίποτα πλέον. Η ουραγός Αζαξιό μπορεί να έχει πέσει στην ουσία, αλλά παλεύει όλα της τα παιχνίδια.


Αμβούργο - Λεβερκούζεν: Με την πλάτη στον τοίχο πλέον το προτελευταίο Αμβούργο. Οριακά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας η Λεβερκούζεν.



Παλέρμο - Αβελίνο: 5-1-0 μετράει στα έξι τελευταία η Παλέρμο. Under έληξαν οι εφτά τελευταίες αναμετρήσεις της Αβελίνο.


Γκιμαράες - Εστορίλ: Στο πιο κρίσιμο κομμάτι βρήκε να ντεφορμαριστεί η Γκιμαράες. Όμως και η Εστορίλ δεν είναι και στο καλύτερο δυνατό σημείο.


Αλμερία - Οσασούνα: Τελικός παραμονής με την Αλμερία να είναι σε καλύτερη κατάσταση και την Οσασούνα να μετράει 0-1-6 στα εφτά τελευταία.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση