» » » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Europa League: Ενθουσιασμός vs εμπειρίας!


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Europa League: Ενθουσιασμός vs εμπειρίας!
22:05 ΛΥΟΝ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Προϊστορία: -

ΛΥΟΝ: Οι «πελατειακές» σχέσεις με τη Σεντ Ετιέν διαταράχτηκαν μετά από πολύ καιρό, χάνοντας μόλις για δεύτερη φορά από τους «στεφανουά» στα 29 τελευταία «ντέρμπι του Ρον-Αλπ» (γαλλικές Άλπεις), ματς-εξάποντο για την κατάληψη της 4η θέσης. Έδειξε κουρασμένη και επηρεασμένη από τις απουσίες, δεχόμενη απειλές από την αρχή του αγώνα και δεχόμενη τελικά το γκολ στο 28’. Κατάφερε να ισοφαρίσει από εξαιρετική πάσα-λόμπα του Γκομίς, με τον Λακαζέ να πιάνει το μονοκόμματο ιδανικά στο 39’. Στο 74’ όμως δέχτηκε και δεύτερο, με τον κίπερ Άντονι Λόπες να φέρει ευθύνη. Δεν είναι σίγουρα σε καλό φεγγάρι, αφού μετράει δύο ήττες στο πρωτάθλημα (η προηγούμενη από Μονακό) και άλλη μία στο Γιουρόπα με τη Βικτόρια Πλζεν, στα 4 τελευταία επίσημά. Στο -6 από την 4η Σεντ Ετιέν και -9 από τη τριάδα, την οποία δύσκολα προλαβαίνει. Τουλάχιστον έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκή έξοδο για του χρόνου, μέσω της συμμετοχής στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου καλείται να αντιμετωπίσει την ΠΣΖ (19/04).
Γκολ-γκολ και over τα 5 από τα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός οι κεντρικοί αμυντικοί Ουμτιτί (22 συμμ.), Μπίσεβατς (22 συμμ.), ο δεξιός μπακ Μιγκέλ Λόπες (18 συμμ./1 ασίστ), ο αριστερός μπακ Νταμπό (6 ασίστ), ο αμυντικός μέσος Φοφανά (25 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), ο μεσοεπιθετικός Γκρενιέ (25 συμμ./4 γκ./4 ασίστ) και ο αριστερός εξτρέμ Ντανίκ (9 συμμ.).

Τελευταία 5: 2-0-3


ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Η Νάπολι έδειξε να θέλει περισσότερο το ντέρμπι και τελικά υποχρέωσε τη «Μεγάλη Κυρία» μόλις στη δεύτερη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα, χάνοντας δίκαια στο Σαν Πάολο με 0-2. Οι γηπεδούχοι ήταν οι μόνοι που απείλησαν στο πρώτο μέρος, ανοίγοντας το σκορ στο 37’ (αν και οφσάιντ). Δε μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά και τελικά μετά από δικό της κόρνερ, η Νάπολι βγήκε στην αντεπίθεση και δέχτηκε δεύτερο στο 81’. Με τη χθεσινή νίκη της Ρόμα, στο ματς που χρωστούσε με την Πάρμα, η διαφορά από τη δεύτερη θέση μειώθηκε στους 8 βαθμούς, αλλά μόνο από αυτοκτονία μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα. Φαντάζει επίσης ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, με τους μπουκ να την προσφέρουν μεταξύ 2.25-2.40. Under τα 10 από τα 11 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Γιουρόπα μετράει 9 σερί under. Σημαντικές επιστροφές αυτές των Μπαρτζάλι, Ογκμπόνα, Τέβες. Χωρίς απουσίες.

Τελευταία 5: 4-0-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Σημαντικές απουσίες για τη Λυόν, αλλά και επιστροφές για τη Γιούβε. Οι Γάλλοι δε φημίζονται για τις αμυντικές τους ικανότητες και ο ενθουσιασμός των αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών ίσως βοηθήσει να ανοίξει το παιχνίδι. Over στο 1.95 (Playbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση