» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολες οι ανατροπές


Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολες οι ανατροπές
Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μ.: 3-0 το πρώτο ματς υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα για όλα η Ντόρτμουντ, όμως οι «μερένχες» δεν εφησυχάζουν και πάνε για νέα νίκη στην Γερμανία.


Τσέλσι - Παρί Σεν Ζερμέν: Η Τσέλσι καλείται να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου παιχνιδιού στην έδρα της που είναι αήττητη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. 11 σερί νίκες ανεξαρτήτως θεσμό μετράει η Παρί Σεν Ζερμέν.



Μίντλεσμπρο - Μπέρμιγχαμ: Δύο σερί νίκες για την Μίντλεσμπρο, που συνεχίζει χωρίς κίνητρο πλέον. Αλλά και η Μπέρμιγχαμ είναι στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.



Λέστερ - Μπράιτον: Η πρωτοπόρος Λέστερ δεν χάνει εδώ και 21 αγωνιστικές. 0-2-3 η φόρμα της Μπράιτον στα πέντε τελευταία.


Γουίγκαν - Μίλγουολ: Αρκετά δυνατή στο γήπεδο της η Γουίγκαν (11-7-2). Τέσσερις βαθμούς συγκέντρωσε στα δύο πιο πρόσφατα ματς η Μίλγουολ, που παλεύει να σωθεί.


Νότιγχαμ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ: Από το κακό στο χειρότερο η Νότιγχαμ, καθώς δεν κερδίζει εδώ και 10 αγωνιστικές. Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων για την Σέφιλντ Γουένσντεϊ.


Μπλάκμπερν - ΚΠΡ: Από 5/6 goal/goal προέρχεται η Μπλάκμπερν. Δύο σερί goal/goal μετράει και η ΚΠΡ.

Μπόρνμουθ - Ρέντινγκ: Τέσσερα διαδοχικά τρίποντα για την Μπόρνμουθ, που ξαφνικά έχει ελπίδες για πλέι οφ. Αρκετά καλή εκτός έδρας η Ρέντινγκ (10-4-6).


Χάντερσφιλντ - Ίπσουιτς: Εφτά αγωνιστικές δίχως νίκη συμπλήρωσε η Χάντερσφιλντ. Δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς για την Ίπσουιτς, μετά την ήττα από την Μπλάκμπερν το Σάββατο.


Τσάρλτον - Γέοβιλ: No goal εμφάνισε στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Τσάρλτον. Η ουραγός Γέοβιλ προέρχεται από νίκη και ελπίζει εκ νέου.


Μπάρνσλεϊ - Μπέρνλι: 2-1-0 στα τρία πιο πρόσφατα η Μπάρνσλεϊ. Η δεύτερη Μπέρνλι δεν κερδίζει εδώ και δύο αγωνιστικές. Αμφίρροπο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Ντονκάστερ - Μπόλτον: Σχεδόν μόνο εντός έδρας παίρνει νίκες η Ντονκάστερ. Under τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Μπόλτον.



Γουότφορντ - Λιντς: Από τις πλέον αδιάφορες ομάδες της Τσάμπιονσιπ, αλλά την Γουότφορντ να είναι σε καλύτερη κατάσταση.


Μπλάκπουλ - Ντέρμπι: Μία μόλις νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων η Μπλάκπουλ. No goal τα 10/11 τελευταία ματς της Ντέρμπι.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση