» » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Champions League: Με 1,5 πόδι στα ημιτελικά η Ρεάλ


Προγνωστικά Στοίχημα Champions League: Με 1,5 πόδι στα ημιτελικά η Ρεάλ
21:45 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 2-3-4
Α’ αγώνας: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 3-0

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Δεν έπεισε με την εμφάνιση της κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, αλλά έστω και δύσκολα πήρε την εντός έδρας νίκη, η πρώτη στα τέσσερα τελευταία εντός. Το κατάφερε μάλιστα με ανατροπή, δεχόμενη γκολ στο 34’ και γυρνώντας το παιχνίδι στην επανάληψη, με τους Λεβαντόφσκι (51’), Ρόις (77’). Ο Κλοπ πανηγύρισε έξαλλα με το σφύριγμα της λήξης, που διατήρησε την ομάδα του μόνη πρώτη, στο +3 από τη Σάλκε, παραμένοντας αήττητη στα 4 τελευταία για το πρωτάθλημα (3-1-0). Για να διεκδικήσει την πρόκριση σήμερα χρειάζεται να επαναλάβει την περσινή της εξαιρετική εμφάνιση στο Βεστφάλεν, όπου είχε κερδίσει τη Ρεάλ με 4-1 και σε συνδυασμό με το 0-2 στο Μπερναμπέου, της είχε χαρίσει την πρόκριση στον τελικό.
Τιμωρημένος ο αμυντικός χαφ Κελ (16 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Σούμποτιτς (10 συμμ.), ο αριστερός μπακ Σμέλτσερ (17 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), ο αμυντικός χαφ Μπέντερ (19 συμμ./1 γκ.), ο κεντρικός μέσος Γκιουντογάν (1 συμμ.) και ο δεξιός εξτρέμ Μπλαζτσικόφσκι (16 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο κίπερ Βάιντερφελερ (26 συμμ.).

Τελευταία 5: 3-1-1


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Αν και αγωνίστηκε χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού ο Αντσελότι προτίμησε να τον ξεκουράσει, πέρασε με το ευρύ 4-0 από το Ανοέτα κόντρα στη Σοσιεδάδ. Γλίτωσε πάντως σε αρκετές περιπτώσεις, πριν να ανοίξει το σκορ στο 45’ με τον Ιγιαραμέντι, ο οποίος δεν πανηγύρισε το γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του. Στο 62’ ο Μπέιλ έκλεψε και με άμεση αντίδραση έκανε από μακριά το 2-0, με τους Ράμος (84’) και Μοράτα (88’), να διαμορφώνουν το τελικό σκορ στα τελευταία λεπτά. Διατήρησε έτσι τη διαφορά από την πρωτοπόρο στο -3 και από τη 2η Μπαρτσελόνα στο -2, 6 αγωνιστικές πριν το τέλος. Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι της, όπου δε δέχεται γκολ. Ακολουθεί ένα βατό παιχνίδι με την Αλμερία στο Μπερναμπέου, ενώ την επόμενη Τετάρτη παίζει στον μεγάλο τελικό του Κόπα ντελ Ρέι με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα (Μεστάγια). Αήττητη στα 10 τελευταία στο Τσάμπιονς Λιγκ (9-1-0). Τελευταία της ήττα πέρυσι στο Βεστφάλεν (1-4). Εκτός ο αριστερός μπακ Μαρσέλο (23 συμμ./1 γκ./6 ασίστ), ο δεξιός μπακ Αρμπελόα (16 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Κεντίρα (11 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο δεξιός εξτρέμ Ντι Μαρία (29 συμμ./3 γκ./12 ασίστ) και ο επιθετικός Χεσέ (18 συμμ./5 γκ./4 ασίστ).

Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά στοίχημα: Η εικόνα της Ντόρτμουντ φέτος δε δείχνει σε καμιά περίπτωση ότι μπορεί να κλέψει την πρόκριση από τη Ρεάλ, ειδικά με το σκορ του πρώτου αγώνα. Στο σημερινό αγώνα οι Βεστφαλλοί θα έχουν και τον Λεβαντόφσκι, που έδειξε πόσο πολύ έλειψε στο Μπερναμπέου, κάτι που θα βοηθήσει να έχουμε γκολ και θέαμα. Στο 1.55 το over (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση