» » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Bundesliga: Νέος τελικός για Αμβούργο

Προγνωστικά πάμε στοίχημα Bundesliga: Νέος τελικός για Αμβούργο
16.30 ΑOΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Προϊστορία: 3-1-1
Πέρυσι: ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ 0-2

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπορούσε να κερδίσει, αλλά και να χάσει από την Χέρτα, όμως δεν απέφυγε το 0-0 εντός έδρας. Είχε μια ελαφρά υπεροχή και κατοχή της μπάλας, αλλά μέχρι εκεί. Η Άουγκσμπουργκ ντεφορμαρίστηκε στην χειρότερη χρονική στιγμή, τώρα που κρίνονται τα πάντα βαθμολογικά. Συγκεκριμένα έχει γευτεί την χαρά της νίκης μόλις μια ορά στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές, ενώ έχει σκοράρει ένα τέρμα στις τέσσερις πιο πρόσφατες. Τραυματίες ο μέσος Μόραβεκ (16 συμ.).



Εντός: 7-3-5
Γκολ: 41-45

Τελευταία 5: 1-1-3


ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ακόμη ένα οδυνηρό αποτέλεσμα. Στο εντός έδρας ματς με την Βόλφσμπουργκ ήθελε πάση θυσία τη νίκη, όμως η αντίπαλος είχε μεγάλη ποιότητα και το Αμβούργο ηττήθηκε με 3-1. Το γκολ για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού σημείωσε ο Ιλίσεβιτς στο 58'. Μετράει πλέον τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων το σύνολο του Μίρκο Σλόμκα, ενώ είναι σταθερά εντός επικίνδυνης ζώνης. Τραυματίες οι αμυντικοί Ραϊκοβιτς (2 συμ.), Λαμ (9 συμ./1 γκολ), Τζουρού (22 συμ.), οι μέσοι Μπάιστερ (16 συμ./5 γκολ), Φαν Ντερ Φάαρτ (25 συμ./7 γκολ) και ο επιθετικός Λασόγκα (19 συμ./12 γκολ).


Εκτός: 2-3-1
Γκολ: 47-65

Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά στοίχημα: Η Άουγκσμπουργκ δείχνει να χάνει το «τρένο» της Ευρώπης και το Αμβούργο θα ήθελε πολύ ένα διπλό σήμερα. Με ρίσκο στο τεράστιο 4,35 της Novibet.




18.30 ΣΑΛΚΕ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Προϊστορία: 23-24-33
Πέρυσι: ΣΑΛΚΕ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-1


ΣΑΛΚΕ: Έδειξε πιο χαλαρή σε σχέση με τις υπόλοιπες φορές και έχασε στην Στουτγάρδη με 3-1. Το μοναδικό της τέρμα σημείωσε ο Τζάλαϊ στο 69'. Δεν άξιζε αυτή την έκταση του σκορ, αλλά έφυγε από την επίσκεψη της από το συγκεκριμένο το γήπεδο με άδεια τα χέρια. Πάντως τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά από την τέταρτη Λεβερκούζεν. Οι απουσίες της είναι μακροχρόνιες και δεν επηρεάζουν πλέον.


Εντός: 11-2-2
Γκολ: 57-41
Τελευταία 5: 2-2-1


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Μέσα σε ένα ημίχρονο και συγκεκριμένα στο δεύτερο δέχτηκε τέσσερα τέρματα από την Φράιμπουργκ και ηττήθηκε εκτός έδρας με 4-2. Η Μπορούσια άνοιξε και έκλεισε το σκορ με τον Χέρμαν (10') και Νόρντβαϊτ (89'). Έτσι το μόνο που έχει να κάνει είναι να διατηρήσει την θέση της για το Europa League, καθώς δύσκολα να ξεπεράσει τις Βόλφσμπουργκ και Λεβερκούζεν για να βρεθεί τέταρτη. Τιμωρημένος ο μέσος Τζάκα (26 συμ.). Τραυματίας ο αριστερός μπακ Βεντ (17 συμ./3 γκολ).

Εκτός: 4-4-7
Γκολ: 54-39
Τελευταία 5: 2-1-2


Προγνωστικά στοίχημα: Ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Αναμένονται γκολ και over 2,5 στο 1,63 από την Championsbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση