» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: 11 σερί νίκες για Λίβερπουλ


Προγνωστικά στοιχήματος: 11 σερί νίκες για Λίβερπουλ
Εσπανιόλ - Αλμερία: 0-1-3 στα τέσσερα τελευταία για την αδιάφορη Εσπανιόλ. Αλλά και η προτελευταία Αλμερία μετράει μόνο ήττες σε αυτό το διάστημα.


Βερόνα - Κατάνια: Τρία τρίποντα στα τέσσερα πιο πρόσφατα η Βερόνα. Η πρόσφατη νίκη της Κατάνια την διατηρούν στο κόλπο της σωτηρίας.



Σάντερλαντ - Κάρντιφ: Τέσσερις βαθμούς αποκόμισε στις έδρες των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι η ουραγός Σάντερλαντ. Τελικός και για την Κάρντιφ, που είναι τρίτη από το τέλος.



Σοσό - Παρί Σεν Ζερμέν: Μόνο εντός έδρας παίρνει βαθμούς και φέτος η Σοσό (7-5-4). Στο πιο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι της η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε από την Λιόν με 1-0.


Χέρενφεν - Ουτρέχτη: Από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις αυτή της Χέρενφεν. Αδιάφορη βαθμολογικά η Ουτρέχτη.


Φέγενορντ - Καμπούρ: Έξι σερί νίκες για την φορμαρισμένη Φέγενορντ, διάστημα μάλιστα που δέχτηκε μόλις ένα τέρμα. Χωρίς διπλό ακόμη η νεοφώτιστη Καμπούρ (0-7-9).


Μπρέντα - Βάαλβαϊκ: Τρεις διαδοχικές ήττες για την Μπρέντα την διατηρούν ακόμη στο άγχος της παραμονής. Αλλά και η Βάαλβαϊκ έχει μόλις ένα τρίποντο στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές.


Τσβόλε - Αϊντχόφεν: Στα ουράνια η Τσβόλε μετά την πανηγυρική κατάκτηση του κυπέλλου. Τρεις σερί ήττες μετράει η προβληματική φέτος Αϊντχόφεν.


Φίτεσε - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Τα έξι σερί no goal έφτασε η Φίτεσε. Σε 16 εξόδους της η Γκόου Αχέντ Ιγκλς έχει δεχτεί 41 τέρματα.


Χέρακλες - Αγιαξ: Από τρεις σερί ήττες προέρχεται η Χέρακλες. Απογοητευμένος ο Αγιαξ, μετά την πεντάρα που δέχτηκε στον τελικό του κυπέλλου από την Τσβόλε.


Ναϊμέγκεν - Τβέντε: Την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 75 γκολ παθητικό διαθέτει η Ναϊμέγκεν. Σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας η Τβέντε.


Ρόντα - Γκρόνινγκεν: Over τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της ουραγού Ρόντα. Τέσσερα διαδοχικά τρίποντα μετράει η φορμαρισμένη Γκρόνινγκεν.


Ντεν Χάαγκ - Αλκμάαρ: Τα οχτώ σερί goal/goal έφτασε η Ντεν Χάαγκ, ενώ τις τρεις διαδοχικές ισοπαλίες η Αλκμάαρ.


Σαμπντόρια - Κιέβο: 5-4-1 στα 10 τελευταία για την Σαμπντόρια κόντρα στην Κιέβο, όμως οι φιλοξενούμενοι σήμερα είναι αυτοί που «καίγονται» για τη νίκη.



Λιβόρνο - Λάτσιο: Με νέο προπονητή η Λιβόρνο, μετά από τις συνεχόμενες νίκες. Έξι γκολ είχαν οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις της Λάτσιο.


Κάλιαρι - Πάρμα: Έξι σερί under ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πάντως η Κάλιαρι προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά goal/goal.


Τορίνο - Ουντινέζε: Έξι κολλητά goal/goal για την φορμαρισμένη Τορίνο. Χωρίς άγχος παίζει εδώ και μερικές εβδομάδες η Ουντινέζε.


Λίβερπουλ - Τσέλσι: Τεράστιο ντέρμπι, με την Λίβερπουλ να προέρχεται από 11 διαδοχικά τρίποντα. Μόνο με νίκη θα έχει ελπίδες για τίτλο η Τσέλσι.


Άουγκσμπουργκ - Αμβούργο: No goal οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της Άουγκσμπουργκ. Τρεις ήττες στην πρόσφατη τετράδα αγώνων το ντεφορμέ Αμβούργο.


Λιόν - Μπαστιά: Στόχος η τέταρτη θέση για την Λιόν. Αδιάφορη και ακίνδυνη εκτός έδρας η Μπαστιά (2-5-10).

Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης: Εν μέσω σημαντικών Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και οι δύο, με την Ατλέτικο Μαδρίτης σίγουρα να θέλει περισσότερο το τρίποντο.


Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι: Σε απίστευτη φόρμα η Κρίσταλ Πάλας με πέντε σερί νίκες. Όμως η Μάντσεστερ Σίτι είναι ανώτερη και έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη.


Σάλκε - Γκλάντμπαχ: Η Σάλκε κέρδισε τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της. Στο τελευταίο της ματς η Γκλάντμπαχ δέχτηκε τέσσερα γκολ στο γήπεδο της Φράιμπουργκ.


Αντερλεχτ - Σταντάρ Λιέγης: Δεν κέρδισε και δεν σκόραρε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για τα πλέι οφ η Άντερλεχτ. Έστω και οριακά η Σταντάρ Λιέγης παραμένει πρωτοπόρος του ομίλου.


Σίβασπορ - Μπεσίκτας: Πέντε διαδοχικά goal/goal και δύο σερί νίκες η Σίβασπορ. Από τρία κολλητά goal/goal προέρχεται και η Μπεσίκτας.


Κασίμπασα - Αντάλιασπορ: Από το απίστευτο και νικηφόρο 4-0 στην έδρα της Γαλατάσαραϊ έρχεται η Κασίμπασα. 0-1-4 μετράει στα πέντε τελευταία η ντεφορμέ Αντάλιασπορ.

Εσκισεχίρσπορ - Ερσίγεσπορ: Από όλα φέρνει στα αποτελέσματα της η Εσκισεχίρσπορ (10-10-10). Δεν σκόραρε στις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της η Ερσίγερπορ.

Ελαζίγκσπορ - Γαλατάσαραϊ: Η Ελαζίγκσπορ παραμένει ως η ομάδα με την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Δύο σερί ήττες για την Γαλατάσαραϊ και το κλίμα στις τάξεις της δεν είναι καθόλου καλό.


Φενερμπαχτσέ - Ρίζεσπορ: Φιέστα για την Φενέρμπαχτσε, που εντός έδρας έχει απολογισμό 13-2-0. Τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων για την ανεβασμένη Ρίζεσπορ.


Καϊσέρισπορ - Καραμπούκσπορ: Στο -5 από θέση παραμονής η Καϊσέρισπορ, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ελπίζει ακόμη σε έξοδο στην Ευρώπη η Καραμπούκσπορ.

Κόνιασπορ - Ακισάρσπορ: Τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς η Κόνιασπορ. Ικανή για όλα η αξιόλογη Ακισάρσπορ.

Μπιλμπάο - Σεβίλλη: Ντέρμπι τέταρτης θέσης, με την Σεβίλλη να προέρχεται από φόρμα 6-0-1 στα εφτά τελευταία.



Αταλάντα - Τζένοα: Από τρεις διαδοχικές ήττες προέρχεται η Αταλάντα και από τέσσερις η Τζένοα.


Λιλ - Μπορντό: Μόλις έξι τέρματα έχει δεχτεί εντός έδρας μέχρι στιγμής η Λιλ στο πρωτάθλημα. Έξι αγωνιστικές αήττητη συμπλήρωσε η Μπορντό. Αμφίρροπο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα: Σταθερά στην έβδομη θέση η Βιγιαρεάλ. Καμία απώλεια δεν θέλει να έχει η Μπαρτσελόνα εάν θέλει να έχει ελπίδες τίτλου.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση