» » » » » » Πάμε Στοίχημα Champions League: Με την πλάτη στον τοίχο ο Μουρίνιο


Πάμε Στοίχημα Champions League: Με την πλάτη στον τοίχο ο Μουρίνιο
21:45 ΤΣΕΛΣΙ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Προϊστορία: 1-1-1
Α’ αγώνας: ΠΣΖ-ΤΣΕΛΣΙ 3-1

ΤΣΕΛΣΙ: Με καλή εμφάνιση κόντρα στη Στόουκ, δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει της Στόουκ εντός έδρας και να επιστρέψει στις νίκες μετά από τις ήττες στην Πάλας και το Παρίσι. Ο Σαλάχ άνοιξε το σκορ στο 32’, με τον ίδιο να κερδίζει πέναλτι στο 61’. Ο Λάμπαρντ αστόχησε, αλλά πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-0. Το σκορ έκλεισε ο Γουίλιαν με ωραίο μακρινό σουτ στο 72’. Καμία αλλαγή στη βαθμολογία, αφού κέρδισαν Λίβερπουλ και Σίτι, διατηρώντας το -2 από την πρώτη και το +2 από τη δεύτερη, αν και η Σίτι έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Πρώτο μέλημα των μπλε σήμερα, είναι να μη δεχθούν γκολ, με τον Μουρίνιο να τονίζει ότι πρώτος στόχος είναι η ομάδα του να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ για να έχει ελπίδες.
Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Ραμίρες (28 συμμ./1 γκ./2 ασίστ). Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο κεντρικός μέσος Μάτιτς (12 συμμ./3 ασίστ) και ο εξτρέμ Σαλάχ (5 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός μέσος Όμπι Μίκελ (21 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ετό’ο (19 συμμ./8 γκ./2 ασίστ).

Τελευταία 5:


ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Χωρίς τον τραυματία Ιμπραΐμοβιτς και με τον Μπλαν να ξεκουράζει βασικούς παίχτες, η Παρί επέκτεινε το νικηφόρο σερί της σε 11 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, επικρατώντας της Ρεμς εντός έδρας με 3-0. Προηγήθηκε στο 43’ με τον Καβάνι, αλλά στην επανάληψη είχε άξιο συμπαραστάτη τον αμυντικό των φιλοξενούμενων Μαντί, ο οποίος σημείωσε 2 αυτογκόλ, το πρώτο στο 48’ σε προσπάθεια του να απομακρύνει καρφωτή κεφαλιά του Καβάνι και το δεύτερο σε αντίστοιχη φάση σε προβολή του Λαβέτσι στο 88’. Έκτο παιχνίδι χωρίς να δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα, παραμένοντας αήττητη στα 16 τελευταία (13-3-0) και διατηρώντας το +13 από τη Μονακό, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος για δεύτερη χρονιά να είναι εδώ και καιρό τυπική διαδικασία. Αήττητη στα 15 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός ο Ιμπραΐμοβιτς (30 συμμ./25 γκ./11 ασίστ).

Τελευταία 5:

Πρόταση πάμε στοίχημα: Πολύ σημαντική η απουσία του Ιμπραΐμοβιτς, που μπορεί να φανεί και καθοριστική για την έκβαση του αγώνα. Μεγάλο στοίχημα για την ομάδα του Μπλαν το πώς θα διαχειριστεί το σκορ του πρώτου αγώνα και την απουσία του Σουηδού. Περιμένουμε πιο μικρό σκορ σήμερα, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα πάμε με το 2-3 γκολ στο 1.99 (Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση