Στοίχημα Champions League: Ισόπαλες κα πάλι;
21:45 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία: 51-39-70
Πρωτάθλημα (11/01/14): ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-0
Σούπερ Καπ:
(22/08/13) ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-1
(29/08/13) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. 0-0
Α’ αγώνας: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 1-1

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Βιγιαρεάλ, αλλά απέδειξε πως πλέον διαθέτει «μέταλλο» και πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη σημερινή αναμέτρηση, ως πρώτη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Προηγήθηκε στο 14’ με την κεφαλιά του Ραούλ Γκαρθία, μετά από κόρνερ του Κόκε. Στη συνέχεια πιέστηκε αρκετά από τη Βιγιαρεάλ, γλιτώνοντας από μεγάλη φάση των φιλοξενούμενων στην εκπνοή. Παρέμεινε αήττητη για 9ο αγώνα, σε όλες τις διοργανώσεις (7-2-0), με τις ισοπαλίες να είναι κόντρα σε Ρεάλ (κύπελλο) και Μπαρτσελόνα (Τσ. Λ.). Under τα 6 από τα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Στα τρία τελευταία εντός (όλα για πρωτάθλημα), έχει πάρει τρεις νίκες με 1-0. Μόνο από τη Ρεάλ στο κύπελλο έχει χάσει φέτος στο Βιθέντε Καλντερόν, σε όλες τις διοργανώσεις (31-4-1).
Παραμένει αήττητη φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ (7-2-0), έχοντας κερδίσει σε όλα τα εντός (Ζενίτ, Αούστρια Β., Πόρτο, Μίλαν). Γκολ-γκολ τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Κυνηγάει να παίξει για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 40 χρόνια (1973/74). Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει να αντιμετωπίσει τη πολύ μεγάλη απώλεια του Ντιέγκο Κόστα (30 συμμ./25 γκ./3 ασίστ). Εκτός και ο μεσοεπιθετικός Αρντά Τουράν (26 συμμ./3 γκ./4 ασίστ).

Τελευταία 5: 4-1-0


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ο Μέσι φαίνεται πως έχει πεισμώσει και σκοράρει συνεχώς, μετρώντας άλλα δύο στην εντός έδρας νίκη με την ουραγό Μπέτις με 3-1, φτάνοντας τα 25 και πιάνοντας τον δεύτερο στον πίνακα τον σκόρερ, Ντιέγκο Κόστα, 3 πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με πέναλτι του Μέσι, το οποίο κέρδισε ο Αλέξις (14’), από μαρκάρισμα του Φιγκέρας, στο 51’ είχε δοκάρι με τον από απευθείας φάουλ του Τσάβι, αλλά ο Φιγκέρας τη βοήθησε και πάλι, βάζοντας το αυτογκόλ, παρεμβάλλοντας σε πάσα του Αλέξις. Η Μπέτις κατάφερε να μειώσει ένα λεπτό αργότερα, αλλά στο 85’ ο Αμάγια έκανε χέρι στην περιοχή, ο Μέσι αστόχησε στην εκτέλεση του, παίρνοντας όμως το ριμπάουντ και γράφοντας το τελικό σκορ. Αυτή ήταν η 5η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και διατήρησε έτσι το -1 από την Ατλέτικο. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γρανάδα και την επόμενη Τετάρτη ο μεγάλος τελικός του Κόπα ντελ Ρέι κόντρα στη Ρεάλ (Μεστάγια). Αήττητη στα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (6-1-0). Στα 2-3 γκολ έμειναν τα 4 από τα 5 τελευταία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει έρθει ισόπαλη και στις 4 φετινές αναμετρήσεις της με την Ατλέτικο: 1-1 ο α’ αγώνας, 0-0 στο πρωτάθλημα, 1-1 εκτός και 0-0 εντός στο Σούπερ Καπ τον Αύγουστο, το οποίο και κατέκτησε. Εκτός ο Βίκτορ Βαλντές (26 συμμ.) και οι κεντρικοί αμυντικοί Πικέ (25 συμμ./2 γκ.), Πουγιόλ (5 συμμ./1 γκ.).

Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση στοίχημα: Ισορροπημένες όλες οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων φέτος, αλλά σήμερα ο διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο και δεν περιμένουμε ακόμα ένα Χ. Πολύ σημαντική η ενδεχόμενη απουσία του Ντιέγκο Κόστα, κάτι που γέρνει την πλάστιγγα προς τα δεξιά. Πάμε με την εμπειρία της παρέας του Μέσι (2.30 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση