» » » » » Προβλέψεις πάμε στοίχημα Champions League: Όλοι η χρονιά για τη Μάντσεστερ!

Προβλέψεις πάμε στοίχημα Champions League: Όλοι η χρονιά για τη Μάντσεστερ!
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 3-5-2
Α’ αγώνας: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.-ΜΠΑΓΕΡΝ 1-1

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Η γειτόνισσα Άουγκσμπουργκ ήταν τελικά η ομάδα η οποία κατάφερε να της φέρει αντίσταση, υποχρεώνοντας την στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα (1-0 εκτός), η πρώτη μετά από αήττητο 53 αγώνων στη Μπουντεσλίγκα (46-7-0)! Αυτό ήταν το τρίτο ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-1), κάτι που έχει να συμβεί εδώ και 3 χρόνια, από τις τρεις κολλητές ήττες σε πρωτάθλημα (2) και κύπελλο, τέλη Φεβρουαρίου-αρχές Μαρτίου του 2011! Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε το 1-1 στο Ολντ Τράφορντ, με τον Γκουαρντιόλα να δηλώνει πως η ομάδα του έχει δύσκολο έργο, περιμένοντας τους μπέμπηδες να παίξουν κλειστά. Under τα 3 τελευταία στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεν έχει κερδίσει στα 2 πρόσφατα εντός έδρας στη διοργάνωση. Και τα δύο με αγγλικές ομάδες (2-3 Σίτι στους ομίλους, 1-1 Άρσεναλ στους «16»). Αμφίβολος ο εξτρέμ Σακιρί (17 συμμ./6 γκ./2 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός μέσος Χάβι Μαρτίνεθ (13 συμμ.) και οι κεντρικοί μέσοι Σβαϊνστάιγκερ (18 συμμ./3 γκ./4 ασίστ, τιμωρημένος), Τιάγκο Αλκαντάρα (16 συμμ./2 γκ./4 ασίστ).

Τελευταία 5: 2-2-1


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Μπορεί να μην είχε ούτε τον Ρούνεϊ, ούτε τον φαν Πέρσι, αλλά βρήκε τις λύσεις από τους Μάτα, Χερνάντεζ και Γιανουζάι, περνώντας αρκετά εύκολα από το Σεντ Τζέιμς Παρκ, με το ευρύ 4-0! Ο Ισπανός σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ (39’, 50’), το τρίτο ο Τσιτσαρίτο (65’) και έστρωσε το τέταρτο στον Γιανουζάι (93’), ο οποίος με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ακόμα και έτσι πάντως, είναι στο -6 από την 5η θέση αλλά με αγώνα περισσότερο από την Έβερτον και -7 από την 4η Άρσεναλ, 5 αγωνιστικές πριν το τέλος και δείχνει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει έξοδο στην Ευρώπη του χρόνου. Σημειώνουμε ότι από την περίοδο 1995/96 δεν έχει αποτύχει να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ (προκριματικά και όμιλοι). Under τα 5 από τα 6 τελευταία εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σφίγγει τα δόντια και παίζει ο Ρούνεϊ. Εκτός ο φαν Πέρσι (18 συμμ./11 γκ./3 ασίστ). Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μάτα (11 συμμ./3 γκ./3 ασίστ).

Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Η Μάντσεστερ εμφανίστηκε διαβασμένη στο Ολντ Τράφορντ και το ίδιο αναμένεται να κάνει και σήμερα, παίζοντας καλή άμυνα και προσπαθώντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Παίζει όλη τη χρονιά φέτος, αλλά και πάλι, πόσο εύκολο είναι να χτυπήσει τη Μπάγερν στο σπίτι της. Κάτι ψιλά θα βάλουμε στο Χ2 (4.10 Novibet), περισσότερο σαν fun bet. Υπάρχει λογική και στο 2-3 γκολ (2.20 Goalbet), αρκεί να βγει η προσέγγιση του Μόγιες.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση