» » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Ligue 1: Ξεμπερδεύει με νίκη η Νις


Προβλέψεις στοιχήματος Ligue 1: Ξεμπερδεύει με νίκη η Νις
18.00 ΑΖΑΞΙΟ - ΜΟΝΑΚΟ

Προϊστορία: 2-2-7
Πέρυσι: -


ΑΖΑΞΙΟ: Πάλεψε και στο ντέρμπι της Κορσικής με την Μπαστιά, αλλά ηττήθηκε εκτός έδρας στην εκπνοή με 2-1. Μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ με τον Καμαρά στο 4'. Αυτή η ήττα σήμανε και τον μαθηματικό της υποβιβασμό στην δεύτερη κατηγορία, όμως δεν σκοπεύει να χαλαρώσει σε κανένα από τα τέσσερα ματς που απομένουν. Τραυματίες ο στόπερ Ζιμπάρ (14 συμ./1 γκολ), ο μέσος Καβαλί (19 συμ./1 γκολ) και ο επιθετικός Ντιαρά (23 συμ./1 γκολ).



Εντός: 2-9-6
Γκολ: 33-63
Τελευταία 5: 1-2-2


ΜΟΝΑΚΟ: Ένα γκολ του Μπερμπάτοφ στο 5ο λεπτό ήταν αρκετό, ώστε να της δώσει τη νίκη στο γειτονικό ντέρμπι επί της Νις με 1-0. Μπορεί να μην έκανε και την καλύτερη της εμφάνιση στο συγκεκριμένο ματς, όμως πήρε το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί. Τρία σερί τρίποντα για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, που αν κερδίσει σήμερα και στην Κορσική θα «κλειδώσει» και μαθηματικά την δεύτερη θέση του Σαμπιονά. Σταθερά εκτός ο φορ Φαλκάο (17 συμ./9 γκολ). Τραυματίας και ο αριστερός μπακ Κιρζαβά (28 συμ./5 γκολ).

Εκτός: 9-5-3
Γκολ: 55-27
Τελευταία 5: 3-1-1


Προβλέψεις στοιχήματος: Κατά πολύ ανώτερη η Μονακό και φαβορί για τη νίκη. Το διπλό στην Κορσική δίνεται 1,45 από την mybet.




21.00 ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Προϊστορία: 0-1-2
Πέρυσι: -


ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ: Μπορεί να έχει προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου, όμως στο πρωτάθλημα πάει από το κακό στο χειρότερο, χάνοντας και από την Μπορντό με κάτω τα χέρια με 5-1. Αυτή ήταν η έκτη σερί ήττα για τη νεοφώτιστη Γκινγκάμπ, που μοιραία βρέθηκε μόλις στο +2 από την γραμμή του υποβιβασμού. Το ματς με την Βαλενσιέν, που βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης αποτελεί γι' αυτήν μοναδική ευκαιρία, ώστε να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Λείπει εδώ και καιρό ο αριστερός μπακ Λεμέτρ (21 συμ.).


Εντός: 6-4-7
Γκολ: 30-40
Τελευταία 5: 0-0-5


ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Άξια λύπησης ήταν στον υποτιθέμενο τελικό με τη Ναντ, καθώς διασύρθηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι από τα «καναρίνια» με 6-2! Μάλιστα έχανε στο πρώτο ημίχρονο με 4-0. Με τέτοιες εμφανίσεις σαφώς και δεν δικαιούται να κάνει όνειρα για παραμονή και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται πλέον στο -6 από θέση παραμονής. Πάντως με νίκη σήμερα η διαφορά θα πέσεις στους τρεις βαθμούς. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Ματέρ (22 συμ.).


Εκτός: 3-3-11
Γκολ: 35-58

Τελευταία 5: 0-1-4


Προβλέψεις στοιχήματος: Ευκαιρία για την Γκινγκάμπ να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην επίσης τραγική τελευταία Βαλενσιέν. Άσος και απόδοση 1,96 από την Championsbet.




21.00 ΝΙΣ - ΡΕΜΣ

Προϊστορία: 3-0-2
Πέρυσι: ΝΙΣ - ΡΕΜΣ 2-0


ΝΙΣ: Κοίταξε στα μάτια την πλούσια Μονακό και μπορούμε να πούμε ότι έχασε άδικα με 1-0 εκτός έδρας. Το γκολ της ήττας μπήκε μόλις στο 5', φέρνοντας την πίεση της Νις στην συνέχεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Χωρίς νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές η ομάδα της Νίκαιας και ξαφνικά βρέθηκε μόλις στο +6 από την ζώνη του υποβιβασμού. Έτσι χρειάζεται για τα καλά ακόμη κάποιους βαθμούς για να μην μπλέξει περαιτέρω στις αγωνιστικές που απομένουν. Τραυματίες παραμένουν ο στόπερ Πεϊτσίνοβιτς (13 συμ./1 γκολ), ο μέσος Τραορέ (11 συμ.) και ο επιθετικός Μποσετί (20 συμ./5 γκολ).


Εντός: 9-2-6
Γκολ: 29-39
Τελευταία 5: 0-2-3


ΡΕΜΣ: Η έλλειψη κινήτρου είναι κάτι παραπάνω φανερή, αφού δεν εξηγείται αλλιώς η εντός έδρας ήττα από την υποδεέστερη Σοσό με 1-0. Μέτρια εμφάνιση για την Ρεμς, που περιμένει πως και πως την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει να γευτεί την χαρά της νίκης εδώ και εφτά αγωνιστικές. Τραυματίες ο στόπερ Τακαλφρέντ (31 συμ.) και ο αριστερός μπακ Σινιορινό (22 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 5-6-6
Γκολ: 41-46
Τελευταία 5: 0-2-3


Προγνωστικά στοιχήματος: Μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς έχει πλέον η Νις, που αδικείται κατά κάποιο τρόπο από τα τελευταία αποτελέσματα. Ο άσος πληρώνει 1,95 στον stoiximan.




21.00 ΡΕΝ - ΛΟΡΙΑΝ

Προϊστορία: 13-5-6
Πέρυσι: ΡΕΝ - ΛΟΡΙΑΝ 1-2


ΡΕΝ: Είχε παθητικό ρόλο στο εκτός έδρας ματς με την Σεντ Ετιέν και το ισόπαλο 0-0 την αφήνει ικανοποιημένη. Δημιούργησε ελάχιστες φάσεις προς τα αντίπαλα καρέ, ενώ η εστία της κινδύνευσε πολύ περισσότερο. Πάντως ο βαθμός την φέρνει έξι βαθμούς μακριά από την γραμμή του υποβιβασμού και λίγο δύσκολα να μπλέξει σε περιπέτειες. Πόσο μάλλον όταν υποδέχεται σήμερα την αδιάφορη Λοριάν και με νίκη θα νιώθει πλέον σιγουριά. Τραυματίστηκε προσφάτως ο αριστερός μπακ Εμπενγκέ (27 συμ.).


Εντός: 5-7-5
Γκολ: 40-40
Τελευταία 5: 2-2-1


ΛΟΡΙΑΝ: Απίστευτο εντός έδρας ματς και το τελικό 4-4 με αντίπαλο την Μονπελιέ τα λέει η όλα. η αντίπαλος παρότι έπαιζε από νωρίς με παίκτη λιγότερο βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 1-4, όμως η Λοριάν «ξύπνησε» στο τελευταία πεντάλεπτο της αναμέτρησης και σημείωσε τρία γκολ με Μονέ Πακέ (88') και Αμπουμπακάρ (90', 93'). Η ομάδα της Βρετάνης παίζει εδώ και καιρό χωρίς άγχος και συνήθως τα παιχνίδια της έχουν πολλά γκολ. Τραυματίες οι μέσοι Κουταντέρ (14 συμ./1 γκολ), Ζουφρ (30 συμ./6 γκολ), Μπαρτελμέ (13 συμ./1 γκολ).

Εκτός: 4-2-11
Γκολ: 44-48
Τελευταία 5: 1-3-0


Προβλέψεις στοιχήματος: Η Ρεν οφείλει να κάνει ένα καλό παιχνίδι σήμερα και να ξεμπερδεύει με την παραμονή της, όμως η Λοριάν σαν αδιάφορη είναι πάντα επικίνδυνη. Επιλογή το over 2,5 σε απόδοση 2,00 από την Meridianbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση