» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Τελικός παραμονής


Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Τελικός παραμονής
22.00 ΑΛΜΕΡΙΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Προϊστορία: 5-2-6
Πέρυσι: -


ΑΛΜΕΡΙΑ: Σε ένα κρίσιμο ματς με την Βαγιαδολίδ εκτός έδρας κυνηγούσε από πολύ νωρίς το σκορ και πιο συγκεκριμένα από το 6' λεπτό, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 1-0. Στο 75' μάλιστα έμεινε και με 10 ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Τορσιλιέρι. Ακόμη ένας τελικός σήμερα για τη νεοφώτιστη Αλμερία, καθώς παίζει με ομάδα του ίδιου ακριβώς στόχου. Έχει μια μόλις νίκη εδώ και οχτώ αγωνιστικές και είναι οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Πρόβλημα τραυματισμού για τον αμυντικό Ντουμπαρμπιέρ (24 συμ./1 γκολ).



Εντός: 5-5-5
Γκολ: 33-58

Τελευταία 5: 1-1-3



ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Στο τοπικό ντέρμπι με την Σοσιεδάδ έμεινε πίσω στο σκορ στο 7', όμως πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με τον Ριέρα στο 59' σε ένα παιχνίδι που μπορούσε να κερδίσει, αλλά και να χάσει. Το ντεφορμάρισμα της στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος (0-1-6) μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες για την Οσασούνα, που εκτός έδρας παραδοσιακά χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της (3-3-10). Μακροχρόνια απόντας ο εξτρέμ Σισί (9 συμ.).

Εκτός: 3-3-10
Γκολ: 26-52

Τελευταία 5: 0-1-4


Προγνωστικά στοίχημα: Πραγματικός τελικός παραμονής για Αλμερία και Σοσιεδάδ, οπότε το καλό ποδόσφαιρο είναι το τελευταίο που τις ενδιαφέρει. Επιλογή το under 2,5 στο 1,60 της mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση