» » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Bundesliga: Ο ηττημένος... χάνεται


Προβλέψεις στοιχήματος Bundesliga: Ο ηττημένος... χάνεται
21.30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προϊστορία: 27-19-26
Πέρυσι: ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 0-1


ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Σε ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι στο Γκλάντμπαχ ευτύχησε να προηγηθεί με τον Ζούα στο 28', όμως η χαρά της κράτησε για μόλις εννιά λεπτά, όταν ήρθε η ισοφάριση. Στην συνέχεια έπαιξε για τον βαθμό, όμως η αντίπαλος «χτύπησε» στο τελευταίο τέταρτο και με δύο γκολ κέρδισε το Αμβούργο με 3-1. Δύσκολη η κατάσταση για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, που μετρά μόλις μια νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Τραυματίες οι αμυντικοί Γιάνσεν (19 συμ./1 γκολ), Λαμ (9 συμ./1 γκολ), Ραϊκοβιτς (2 συμ.), οι μέσοι Ιλίσεβιτς (13 συμ./1 γκολ), Μπάιστερ (16 συμ./5 γκολ) και ο πρώτος σκόρερ Λασόγκα (19 συμ./12 γκολ).


Εντός: 4-3-7
Γκολ: 43-59

Τελευταία 5: 1-2-2



ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Δεν έδωσε συνέχεια στο σημαντικό διπλό του Άουγκσμπουργκ και έμεινε στο 1-1 με την ουραγό Μπράουνσβαϊγκ εντός έδρας. Μάλιστα έμεινε και πίσω στο σκορ στο 47' για να ισοφαρίσει άμεσα και έξι λεπτά αργότερα από το σημείο του πέναλτι ο Κίσλινγκ. Οι «ασπιρίνες» έχουν πανηγυρίσει μονάχα μια νίκη στα εφτά πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα και η έξοδος της στο Champions League μόνο εύκολη περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Δεν λείπουν τα προβλήματα και στην Λεβερκούζεν. Εκτός ο στόπερ Τοπράκ (23 συμ.) και οι μέσοι Ράιναρτζ (14 συμ.), Χέγκελερ (18 συμ.), Σαμ (20 συμ./8 γκολ), Κρούσε (15 συμ./2 γκολ).


Εκτός: 7-1-6
Γκολ: 47-34
Τελευταία 5: 1-2-2


Προβλέψεις στοιχήματος: Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Πάντως είναι πιθανό να σκοράρουν τουλάχιστον από ένα τέρμα. Το goal/goal στο 1,53 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση