» » » » » Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Άλλαξαν οι ρόλοι φέτος


Προγνωστικά στοίχημα Primera Division: Άλλαξαν οι ρόλοι φέτος
23.00 ΘΕΛΤΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Προϊστορία: 16-11-6
Πέρυσι: ΘΕΛΤΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 3-1


ΘΕΛΤΑ: To πλέον καθοριστικό βήμα για την παραμονή το πέτυχε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο στην έδρα της Αλμερία, κερδίζοντας με 4-2. Σε μεγάλη ημέρα ο Νολίτο, που σημείωσε δύο γκολ, ενώ από ένα πέτυχαν ο Ντίας με τον Ορεγιάνα. Με 40 βαθμούς στο... σακούλι της μπορεί να αισθάνεται άνετη από εδώ και στο εξής, καθώς ίσως χρειαστεί ακόμη κάποιους βαθμούς στις επόμενες αγωνιστικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι όταν η Θέλτα «καιγόταν» στη προτελευταία αγωνιστική έκανε ένα εύκολο διπλό στο Θορίγια επί της Βαγιαδολίδ με 2-0. Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Αουρτενέτσε (16 συμ.). Αμφίβολος ο δεξιός χαφ Φερνάντες (30 συμ./3 γκολ).



Εντός: 4-7-6
Γκολ: 40-51
Τελευταία 5: 2-1-2


ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Χωρίς αγωνιστική υποχρέωση την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς η αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαρίτης μετατέθηκε για τις 7 Μαϊου. Προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με 0-0, ενώ λίγο νωρίτερα είχε κερδίσει την Αλμερία με 1-0. Αυτό σημαίνει ότι διατηρεί ανέπαφη την εστία της εδώ και τρεις αγωνιστικές, όμως μετά την προχθεσινή νίκη της Χετάφε επί της Γρανάδα ξαναμπήκε εκ νέου εντός επικίνδυνης ζώνης. Νοκ άουτ λόγω τραυματισμού ο χαφ Βίκτορ Πέρεθ (14 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 1-6-10
Γκολ: 32-50

Τελευταία 5: 1-3-1


Προγνωστικά στοίχημα: Πέρσι η Βαγιαδολίδ έκανε το... δωράκι στην Θέλτα, όμως φέτος είναι αυτή που «καίγεται». Κρατάμε λοιπόν το Χ2 σε απόδοση 2,00 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση