» » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Serie A: Σε χαμηλό τέμπο η Γιουβέντους


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Serie A: Σε χαμηλό τέμπο η Γιουβέντους
21.45 ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Προϊστορία: -
Πέρυσι: -


ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ: Ζωτικής σημασίας διπλό μέσα στην Βερόνα επί της Κιέβο για την Σασσουόλο με 1-0. Σκόρερ, ποιος άλλος από τον παιχταρά Μπεράρντι στο 40', βάζοντας ξανά για τα καλά την ομάδα του στο κόλπο της παραμονής. Οι «νεοφώτιστοι» μετρούν 2-1-0 στα τρία τελευταία για το πρωτάθλημα, όμως η αλήθεια είναι ότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, αρχής γενομένης από σήμερα απέναντι στην Γιουβέντους, ομάδα πάντως που διατηρούν καλές σχέσεις. Τιμωρημένοι οι χαφ Μπιοντίνι (12 συμ.), Μισιρόλι (24 συμ./1 γκολ) και ο πολύτιμος φορ Μπεράρντι (26 συμ./13 γκολ). Τραυματίες οι στόπερ Μπιάνκο (16 συμ.), Ατσέρμπι (13 συμ.), Μανφρεντίνι (3 συμ.), οι χαφ Μπρίγκι (5 συμ.), Μαρόνε (15 συμ.) και ο εξτρέμ Αλέξε (6 συμ.).



Εντός: 4-2-11
Γκολ: 33-62
Τελευταία 5: 2-1-2



ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Λισαβόνα ηττήθηκε με 2-1 από την Μπενφίκα στον πρώτο ημιτελικό του Europa League. Έμεινε μόλις στο 3ο λεπτό πίσω στο σκορ με στημένη φάση, ανέβηκε όμως στην συνέχεια, ισοφαρίζοντας με ωραίο γκολ του Τέβες στο 73'. Ο Λίμα όμως πέτυχε ακόμη πιο εντυπωσιακό γκολ για την Μπενφίκα στο 84', διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Στο πρωτάθλημα η Ρόμα μείωσε και πάλι στους πέντε βαθμούς την διαφορά, όμως για την ομάδα του Κόντε ακολουθεί άμεσα την Πέμπτη η ρεβάνς με τους Πορτογάλους. Δεν προλαβαίνει ο τραυματίας Μπαρτζάλι (23 συμ.).


Εκτός: 12-3-2
Γκολ: 72-22
Τελευταία 5: 4-0-1


Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Χωρίς Μπεράρντι η Σασσουόλο δύσκολα να σκοράρει σήμερα. Όμως και η Γιουβέντους έχει να σκέφτεται και τον επαναληπτικό με την Μπενφίκα. Λίγα γκολ αναμένονται και επιλογή αποτελεί το under 2,5 στο 2,05 από την mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση