Προγνωστικά στοιχήματος: Όπως το 2004 η Ελλάδα
Χάλμσταντ - Κάλμαρ: Τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία έχει δεχτεί η Χάλμσταντ (21). Από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος η Κάρλμαρ (6-4-1).

Μιάλμπι - Ατβίνταμπεργκ: 'Έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα η Μιάλμπι και γι' αυτό είναι τόσο χαμηλά στην βαθμολογία. Χωρίς νίκη ακόμη μακριά από το γήπεδο της η Ατβίνταμπεργκ (0-2-3). 





Βάρμπεργκς - Ασιρίσκα: Αήττητη μπροστά στο κοινό της έως τώρα η Βάρμπεργκς (2-2-0). Προτελευταία η Ασιρίσκα, με μόλις έξι γκολ ενεργητικό.


Σιριάνσκα - Άνγκελχολμς: Η Σιριάνσκα είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς ισοπαλία ακόμη (6-0-4). Η Άνγκελχολμς έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία (23).

Ντέγκερφορς - Γκάις: Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η Ντέγκερφορς (1-3-5). Η Γκάις ηττήθηκε πάντως στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της.


Λαντσκρόνα - Έστερ: Έξι τέρματα δέχτηκε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της η Λαντσκρόνα. Από δύο διαδοχικά 2-2 προέρχεται η Έστερ.


Αλβανία - Ρουμανία: No goal οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της Αλβανίας. Ισόπαλα τα δύο πιο πρόσφατα ματς της Ρουμανίας.


Εϊμπάρ - Λούγκο: Πέρασε πρώτη στην βαθμολογία η Εϊμπάρ και εξασφάλισε την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Μόλις ένα τέρμα σημείωσε στις τρεις πιο πρόσφατες αγωνιστικές η Λούγκο.


Αλαβές - Νουμάνθια: Η προτελευταία Αλαβές θέλει πάση θυσία τη νίκη σήμερα. Δύο σερί τρίποντα για την Νουμάνθια, που πάντως έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στην Σεγούντα (11-20-9).


Λα Κορούνια - Χαέν: Πέντε αγωνιστική χωρίς νίκη για την Λα Κορούνια είναι πολλές. Εκτός έδρας η Χαέν δεν λέει και πολλά (3-7-10). Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.


Πονφεραντίνα - Χιρόνα: Under και no goal έληξαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς της Πονφεραντίνα. Με την πλάτη στον τοίχο η Χιρόνα, αφού δεν κερδίζει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές.


Μαγιόρκα - Λας Πάλμας: Τρεις απανωτές ισοπαλίες για την Μαγιόρκα, που παραμένει χωρίς νίκες για εννιά αναμετρήσεις. Παραμένει τρίτη η Λας Πάλμας, παρότι μετράει δύο διαδοχικές ήττες.


Ουέλβα - Κόρδοβα: Δεν εκμεταλλεύεται όπως θα έπρεπε την έδρα της η Ουέλβα (8-6-6). Τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων για την Κόρδοβα.


Ρεάλ Μαδρίτης Β' - Σαμπαντέλ: Τέταρτη από το τέλος είναι η Ρεάλ Μαδρίτης Β' και μάχεται για την παραμονή της. Σε καλή κατάσταση είναι πάντως η Σαμπαντέλ με φόρμα 3-2-0 στα πέντε τελευταία.


Σαραγόσα - Σπόρτινγκ Χιχόν: Κάπου στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα θα τερματίσει η Σαραγόσα. Η Σπόρτινγκ Χιχόν θέλει τη νίκη για να παραμένει σε θέσεις πλέι οφ.


Μπαρτσελόνα Β' - Αλκορκόν: Τρεις ήττες στην τελευταία τέσσερα ματς για την Μπαρτσελόνα Β'. Τέσσερα διαδοχικά τρίποντα για την φορμαρισμένη Αλκορκόν.


Μιραντές - Χέρκουλες: Πέντε αναμετρήσεις χωρίς νίκη η Μιραντές. Η ουραγός Χέρκουλες είναι με το ενάμιση πόδι στον υποβιβασμό.


Τενερίφη - Μούρθια: Πέντε απανωτές ήττες για την Τενερίφη, χωρίς καν να σκοράρει. Αρκετές ισοπαλίες έχει εκτός έδρας η Μούρθια (5-10-5).


Νορβηγία - Ρωσία: Εννιά γκολ δέχτηκε στις τρεις τελευταίες φιλικές της αναμετρήσεις η Νορβηγία. Σε καλύτερη κατάσταση η Ρωσία με απολογισμό 3-1-0 στα τέσσερα πιο πρόσφατα φιλικά.


Κροατία - Μάλι: Καλό τεστ για την Κροατία ενόψει Μουντιάλ. Goal/goal οι εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του Μάλι.


Ολλανδία - Γκάνα: Τέσσερα ματς δίχως νίκη για τους Ολλανδούς είναι πολλά. Σπάνια ανοίγουν οι αγώνες της Γκάνας.


Πορτογαλία - Ελλάδα: Τέσσερις σερί νίκες για την Πορτογαλία. Under εμφάνισε η εθνική μας ομάδα στα 8/9 τελευταία της παιχνίδια.



Ιταλία - Ιρλανδία: Τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα στα πέντε τελευταία της παιχνίδια η Ιταλία. Τρία ματς δίχως νίκη οι Ιρλανδοί, που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.


Σάο Πάολο - Ατλέτικο Μινεϊρο: Αήττητη μπροστά στο κοινό της η Σάο Πάολο (2-2-0). Κάπου στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα η Ατλέτικο Μινεϊρο.


Κοριτίμπα - Γκοϊας: Ένα Μόλις γκολ έχει σημειώσει στα τρία φετινά εντός έδρας της παιχνίδια η Κοριτίμπα. Αρκετά καλό το ξεκίνημα της Γκοϊας.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση