» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Το ξαναέκανε πρόσφατα η Βαλένθια


Προγνωστικά στοιχήματος: Το ξαναέκανε πρόσφατα η Βαλένθια
Άαλεσουντ - Βίκινγκ: Goal/goal τα 3/4 πρώτα παιχνίδια της Άαλεσουντ. Τρεις διαδοχικές νίκες για την δυνατή φέτος Βίκινγκ.


Μπόντο Γκλιμτ - Λίλεστρομ: Όλα τα ματς της Μπόντο Γκλιμτ στο πρωτάθλημα έληξαν goal/goal. Σε μία νίκη έμεινε μέχρι στιγμής η Λίλεστρομ.



Μόλντε - Σταρτ: Τρεις σερί νίκες η Μόλντε, που σημείωσε τα περισσότερα γκολ έως τώρα (13). Goal/goal τα 4/5 πρώτα παιχνίδια της Σταρτ.



Οντ Γκρένλαντ - Σπάρτα Σάρπσμποργκ: Έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα η Οντ Γκρένλαντ και σήμερα έχει ευκαιρία νίκης. Πάντως η Σπάρτα Σάρπσμποργκ ξεκίνησε αξιόλογα.

Βαλερένγκα - Στρομσγκόντσετ: 2/2 έχει εντός έδρας η Βαλερένγκα στο πρωτάθλημα. Η πρωταθλήτρια Στρομσγκόντσετ είναι και φέτος στην πρώτη θέση (4-1-0).

Σόγκνταλ - Ρόζενμποργκ: Τέσσερα σερί over για την Σόγκνταλ, που παίζει ανοιχτά μέχρι στιγμής. Αήττητη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές η Ρόζενμποργκ (2-3-0).



Γιουβέντους - Μπενφίκα: 2-1 η Μπενφίκα στο πρώτο ματς. Αήττητη είναι εντός έδρας η Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Πέρσι τα έχασε όλα η Μπενφίκα φέτος πάει να τα πάρει όλα. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Βαλένθια - Σεβίλλη: Η Σεβίλλη είχε κερδίσει 2-0 την Βαλένθια στο πρώτο παιχνίδι. Στον προηγούμενο γύρο πάντως η Βαλένθια είχε ανατρέψει το 3-0 της Βασιλείας και κάτι τέτοιο θα επιδιώξει και σήμερα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση