» » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Champions League: ΤΣΕΛΣΙ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ


Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Champions League: ΤΣΕΛΣΙ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
21:45 ΤΣΕΛΣΙ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία: 1-2-1
Α’ αγώνας: ΑΤΛΕΤΙΚΟ –ΤΣΕΛΣΙ 0-0

ΤΣΕΛΣΙ: Αν και παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και αλλαγές, κατάφερε να κερδίσει στο Άνφιλντ την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Ο Μπα έκανε το 1-0 στο 45’+4 με τη βοήθεια του Τζέραρντ, και στο 94’ σε αντεπίθεση, Γουίλιαν και Τόρρες συνεργάστηκαν, με τον Ισπανό να στρώνει προ κενής εστίας στον πρώτο, που έγραψε το τελικό σκορ. Πανευτυχής ο Μουρίνιο στο τέλος, το πανηγύρισε με την καρδιά του, αλλά κατηγορήθηκε για ακόμα ένα ματς για το παιχνίδι σκοπιμότητας, όπως συνέβη και στο 0-0 στη Μαδρίτη (πάρκαρε δύο λεωφορεία μπροστά από την εστία, είπε ο Ρότζερς). Είδε ωστόσο την ομάδα του να μειώνει στους δύο από την κορυφή και να αναπτερώνει τις ελπίδες του για τον τίτλο, έχοντας να αντιμετωπίσει ως το τέλος Νόριτς (εντός) και Κάρντιφ (εκτός). Για το σημερινό μεγάλο ημιτελικό, αξίζει να αναφέρουμε ότι αν η Τσέλσι προκριθεί και κατ’ επέκταση κατακτήσει το τρόπαιο,
ο Μουρίνιο θα γίνει ο πρώτος προπονητής που το καταφέρνει με 3 διαφορετικές ομάδες (Πόρτο, Ίντερ). Κάτι που ισχύει και για τον Ετό’ο, ο οποίος το έχει κάνει ήδη με Ίντερ και Μπαρτσελόνα. Θα αναγκαστεί όμως να αγωνιστεί σήμερα και πάλι με αλλαγές, αφού θα λείψουν λόγω τιμωρίας οι μέσοι Λάμπαρντ (39 συμμ./7 γκ./6 ασίστ) και ο Όμπι Μίκελ (35 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο μέσος Μάτιτς (17 συμμ./4 ασίστ) και ο εξτρέμ Σαλάχ (9 συμμ./2 γκ./2 ασίστ). Ερωτηματικά γύρω από του Τσεχ (46 συμμ.), Τέρι (45 συμμ./2 γκ./2 ασίστ), Αζάρ (46 συμμ./17 γκ./10 γκ.), Ετό’ο (34 συμμ./12 γκ./7 ασίστ), οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή, αλλά και πάλι δύσκολα να προλάβουν.

Τελευταία 5: 3-1-1


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Η Ατλέτικο συνεχίζει απτόητη την πορεία της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, περνώντας δίκαια από το Μεστάγια με 1-0, χάρη στην ωραία γυριστή κεφαλιά του Ραούλ Γκαρθία στο 43’, χάνοντας πολλές ευκαιρίες με τον Ντιέγκο Κόστα να διευρύνει το σκορ. Στο +4 από Μπαρτσελόνα και +6 από τη Ρεάλ, από την οποία έχει αγώνα περισσότερο, πλέον χρειάζεται δύο νίκες στα 3 τελευταία για να στεφθεί πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια! Κάτι που θα φροντίσει να κάνει στα 2 επόμενα με Λεβάντε (εκτός) και Μάλαγα (εντός), για να μη χρειαστεί να παίξει τον τίτλο στο τελευταίο μέσα στο Καμπ Νου. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 6 τελευταία ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Under τα 7 πιο πρόσφατα. Για το σημερινό, ο Σιμεόνε δήλωσε ότι φαβορί είναι η Τσέλσι και ότι έχει κάποιες αμφιβολίες για το ποιά θα είναι η σύνθεση των αντιπάλων, διαπιστώνοντας το βάθος που έχουν οι Άγγλοι και το τι μπορούν να καταφέρουν με αυτό, κάτι που είδε και στο ματς με τη Λίβερπουλ. Με την Τσέλσι συναντήθηκε άλλες τρεις φορές στο παρελθόν (εκτός του πρώτου αγώνα δηλαδή): την περίοδο 2009/10 για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έφερε 2-2 στο Καλντερόν, αλλά έχασε 4-0 στο Λονδίνο, με τις πιο ευχάριστες μνήμες να είναι από την πιο πρόσφατη, όταν στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ως κάτοχος του Γιουρόπα τη διέσυρε με 4-1, με σόου του Φαλκάο. Φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει αήττητη σε 11 αγώνες (8-3-0) και στοχεύει στη δεύτερη συμμετοχή της στον τελικό της διοργάνωσης (1973/74). Τιμωρημένος ο κεντρικός μέσος Γκάμπι (53 συμμ./3 γκ./10 ασίστ). Εκτός ο δεξιός μπακ Μανκίγιο (7 συμμ.).

Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Λεπτές οι ισορροπίες στο αποψινό ματς. Η Ατλέτικο θα προσέξει αρκετά τα νώτα της και με άξονα τον Ντιέγκο Κόστα, θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Αν τελικά δεν προλάβουν Ετό’ο και Αζάρ, τότε πάλι θα υπάρχουν περιορισμένες λύσεις για την επίθεση των μπλε, αφού Μπα και Τόρρες δεν έχουν πείσει ότι μπορούν να πάρουν πάνω τους έναν τέτοιο αγώνα. Γρίφος! Το 0-0 του πρώτου αγώνα πάντως και τα διπλά σε Βαλένθια και Λίβερπουλ δείχνουν ότι αμφότερες είναι σε καλή κατάσταση και ψυχολογία. Η ισοπαλία στο ημίχρονο ωστόσο δείχνει πολύ πιθανή λόγω των συνθηκών (1.93 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση