Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι ή ΚΠΡ;
Λίλεστρομ - Στάμπαεκ: Αφερέγγυα ακόμη και εντός έδρας η Λίλεστρομ (2-1-2). Η Στάμπαεκ είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς ισοπαλία ακόμη (6-0-4).


Ντέρμπι - ΚΠΡ: Τελικός ανόδου. Η Ντέρμπι πέρασε την προηγούμενη φάση, σε αντίθεση με την ΚΠΡ, που με δύο ισοπαλίες χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει την Γουίγκαν.




Σπόρτινγκ Χιχόν - Μπαρτσελόνα Β': Οριακά στην έκτη θέση βρίσκεται η Σπόρτινγκ Χιχόν και θέλει μόνο τη νίκη. Πάντα επικίνδυνη η Μπαρτσελόνα Β', αλλά χωρίς στόχους στο πρωτάθλημα.

Έλφσμποργκ - Έρεμπρο: Ούτε πόντο δεν έχει χάσει εντός έδρας μέχρι στιγμής η Έλφσμποργκ (4-0-0). Τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη συμπλήρωσε η Έρεμπρο.


Ατβίνταμπεργκ - Χάλμσταντ: Ανέπαφη κράτησε την εστία της στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Ατβίνταμπεργκ. Έσπασε το αήττητο της Χάλμσταντ, δεχόμενη μάλιστα τέσσερα γκολ από την Χάκεν μεσοβδόμαδα.


Φάλκενμπεργκ - Χάκεν: Πήρε φόρα η Φάλκενμπεργκ και μετράει δύο σερί νίκες. Αλλά και η Χάκεν είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος (6-1-3).


Σούντσβαλ - Λιούνγκσκιλε: Στην κορυφή της βαθμολογίας μέχρι στιγμής η Σούντσβαλ (6-0-2). Σε καλή κατάσταση και η Λιούνγκσκιλε με δύο σερί τρίποντα.


Χάμαρμπι - Βάρμπεργκς: Από τρεις διαδοχικές επιτυχίες προέρχεται η Χάμαρμπι. Πάντως η Βάρμπεργκς δείχνει αρκετά καλή εκτός έδρας (2-1-1).


Νοβάρα - Βαρέζε: Μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία για τη Νοβάρα. Ακόμη χειρότερη η Βαρέζε με εφτά διαδοχικές ήττες.

Στρομσγκόντσετ - Ρόζενμποργκ: Το απόλυτο των νικών έχει εντός έδρας η Στρομσγκόντσετ (5-0-0). Αλλά και η Ρόζενμποργκ είναι αήττητη μακριά από το γήπεδο της (2-3-0).


Γιόνσεπινγκ - Λαντσκρόνα: Τρεις νίκες στην τελευταία τετράδα αγώνων για την Γιόνσεπινγκ. Η Λαντσκρόνα βρίσκει δίχτυα εδώ και πέντε ματς.


Κολόν Σάντα Φε - Ραφαέλα: Πλέι οφ παραμονής με δύο ομάδες που ισοβάθμησαν. Η Κολόν Σάντα Φε μετρούσε 14/15 under το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πιο επιθετικά αγωνίζεται η Ραφαέλα, όμως το σημερινό ματς είναι το πλέον κρίσιμο και είναι δύσκολο για προγνωστικά στοιχήματος.



Ρεάλ Μ. - Ατλέτικο Μ.: Τελικός Champions League. Στην προηγούμενη φάση η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δέχτηκε ούτε γκολ από την Μπάγερν. Ήδη η Ατλέτικο Μαδρίτης κατέκτησε το πρωτάθλημα και πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον αποψινό τελικό.


Μπαϊα - Φλουμινένσε: Η Μπαϊα μπορεί να ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όμως εν συνεχεία απάντησε με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Μόνο κερδίζει ή χάνει μέχρι στιγμής η Φλουμινένσε (4-0-2).

Σαν Λορέντζο - Ρίβερ Πλέιτ: Οι πρωταθλήτριες των δύο περιόδων κοντράρονται για τον τίτλο συνολικά της σεζόν. Η Σαν Λορέντζο δεν κέρδιζε εδώ και τρεις αγωνιστικές σε αντίθεση με την Ρίβερ Πλέιτ που έχει να χάσει εδώ και εφτά αναμετρήσεις.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση