» » » » » » Πάμε Στοίχημα Διεθνή Φιλικά: ΙΑΠΩΝΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ


Πάμε Στοίχημα Διεθνή Φιλικά: ΙΑΠΩΝΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ
13:30 ΙΑΠΩΝΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ

Προϊστορία: -

ΙΑΠΩΝΙΑ: Ο Αλμπέρτο Τζακερόνι ήταν από τους πιο «έτοιμους» προπονητές αφού από τις 12 Μαΐου είχε καθορίσει την τελική 23άδα για το Μουντιάλ, με τον ίδιο να λέει ότι την είχε ήδη έτοιμη εδώ και καιρό. Ταξιδεύει στα γήπεδα της Βραζιλίας ως πρωταθλήτρια της Ασίας (5η συνεχόμενη συμμετοχή σε Μουντιάλ), διοργάνωση που έλαβε χώρα αρχές του 2011, όντας έτσι η δεύτερη χώρα, μετά τη διοργανώτρια που εξασφάλισε το εισιτήριο της. Πέρυσι το καλοκαίρι κατέκτησε και τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αν. Ασίας, αν και ο θεσμός έχει περισσότερο τυπικό χαρακτήρα. Δεν έχει πάντως καλές εμπειρίες από την τελευταία επίσκεψή της στη Βραζιλία, αφού πέρυσι στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, πριν το πρωτ.
Αν. Ασίας, γνώρισε τρεις ήττες από Βραζιλία (0-3), Ιταλία (3-4), Μεξικό (1-2). Παρουσιάζεται επιρρεπής στα αμυντικά λάθη στα τελευταία φιλικά της, δεχόμενη με σχετικά καλή συχνότητα γκολ. Στα τρία τελευταία δέχτηκε δύο από Ολλανδία, Βέλγιο και Ν. Ζηλανδία. Δεν έχασε πάντως σε κανένα από αυτά (2-2, 3-2 και 4-2 αντίστοιχα). Πριν το Μουντιάλ θα δώσει άλλα δύο φιλικά στην Αμερική με Κόστα Ρίκα και Τζαμάικα.

Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Καβασίμα (Σταντάρ Λιέγης), Νισικάβα (Ουράβα Ρεντς), Γκόντα (Τόκιο)
Αμυντικοί: Κόνο (Γκάμπα Οζάκα), Ινόχα (Τζουμπίλο Ιβάτα), Ναγκατόμο (Ίντερ), Μορισίγκε (Τόκιο), Ουτσίντα (Σάλκε), Γιοσίντα (Σαουθάμπτον), Χιρόκι Σακάι (Αννόβερο), Γκοτόκου Σακάι (Στουτγάρδη)
Μέσοι: Εντό (Γκάμπα Οζάκα), Χασέμπε (Νυρεμβέργη), Αογιάμα (Χιροσίμα), Γιαμαγκούτσι (Σερέζο Οζάκα), Χόντα (Μίλαν), Καγκάουα (Μάν. Γιουνάιτεντ)
Επιθετικοί: Οκούμπο (Καβασάκι Φροντάλε), Οκαζάκι (Μάιντς), Κιγιοτάκε (Νυρεμβέργη), Κακιτάνι (Σερέζο Οζάκα), Σαΐτο (Γιοκοχάμα Μαρίνος), Οζάκο (Μόναχο 1860)


ΚΥΠΡΟΣ: Πορεύεται με τον Πάμπο Χριστοδούλου από τον Ιανουάριο, αφού ο Νίκος Νιόπλιας έδειξε κάποια καλά στοιχεία στην αρχή, αλλά απογοήτευσε από τη μέση και μετά στα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου τερμάτισε τελευταία, με μόλις μία νίκη σε 10 παιχνίδια (1-2-7). Το 2-1 επί της Ισλανδίας ήταν και η μοναδική της στα 20 τελευταία παιχνίδια (1-4-15). Στο μοναδικό παιχνίδι που έδωσε υπό τις οδηγίες του Χριστοδούλου, έμεινε στο 0-0 με τη Β. Ιρλανδία. Αυτό είναι το δεύτερο φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Euro 2016 και πριν την έναρξη τους δεν έχει προγραμματιστεί άλλο. Στην αποστολή και ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός Νίκος Ιωάννου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα αγωνιστεί στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και ο επίσης νεαρός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά. Πρώτη κλήση έλαβαν και οι Ονησιφόρος Ρούσιας (Ομόνοια), Πάνος Κωνσταντίνου (Άρης Λεμεσού), Γιώργος Οικονομίδης (Δόξα Κατωκοπιάς), αλλά και ο κίπερ Γιώργος Λοΐζου, ο οποίος αγωνίζεται στον Χαλκάνορα στη γ’ εθνική Κύπρου (υποβιβάστηκε στην Δ’!). Εκτός έμειναν οι Γεωργαλίδης (Τ, Πλατανιάς), Χριστόφη (Μ, Σιόν), Αλωνεύτης (Μ, ΑΠΟΕΛ), Θαλασσίτης (Έμπσφιλντ), λόγω τραυματισμών και ο Ντόσα Τζούνιορ (Μ, Λέγκια Βαρσοβίας) λόγω υποχρεώσεων με την ομάδα του. Δεν έχει σκοράρει στα τελευταία 6 παιχνίδια της, επίσημα και μη.

Τελευταία 5: 0-2-3

Τερματοφύλακες: Π. Κωνσταντίνου (Άρης Λεμεσού), Μάστρου (Παραλίμνη), Λοΐζου (Χαλκάνορας)
Αμυντικοί: Σιέλης (Ανόρθωση), Αντωνιάδης (ΑΠΟΕΛ), Μέρκης (Απόλλων Λεμεσού), Α. Χαραλάμπους (Απόλλων Λεμεσού), Αρέστη (Παραλίμνη), Μακρίδης (Μέταλουρχ Ντόνετσκ)
Μέσοι: Νικολάου (ΑΕΛ), Χαραλαμπίδης (ΑΠΟΕΛ), Αρτυματάς (ΑΠΟΕΛ), Αλεξάνδρου (ΑΠΟΕΛ), Στυλιανού (Απόλλων Λεμεσού), Οικονομίδης (Δόξα Κατωκοπιάς), Εφραίμ (Ομόνοια), Χ. Κυριακού (Ομόνοια), Η. Χαραλάμπους (Λεβαδειακός), Λαμπάν (Άστρα Γκιούργκιου)
Επιθετικοί: Μυτίδης (ΑΕΚ Λάρνακας), Σωτηρίου (ΑΠΟΕΛ), Παπαθανασίου (Ερμής), Ρούσιας (Ομόνοια)

Πρόταση πάμε στοίχημα: Πολλά τα πειράματα στην Κύπρο. Κλάσης ανώτερη η Ιαπωνία, που θα δώσει τον τελευταίο αγώνα της εντός χώρας πριν την αναχώρηση για τη Βραζιλία. Πιθανότατα οι Κύπριοι θα φύγουν με βαριά ήττα από την Σαϊτάμα. Over στο 1.50 (Championsbet). Με αρκετό ρίσκο αξίζει το γκολ-γκολ (2.34 Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση