» » » » Προβλέψεις στοιχήματος Νορβηγίας: Μάχες τίτλου


Προβλέψεις στοιχήματος Νορβηγίας: Μάχες τίτλου
16.30 ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ - ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Προϊστορία: 12-12-14
Πέρυσι: -


ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ: Έκανε από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της στο γήπεδο της Βαλερένγκα και θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το ισόπαλο 2-2. Προηγήθηκε με τον Κίπε στο 18', η αντίπαλος γύρισε τούμπα το ματς, όμως η Λίλεστρομ ήταν αυτή που μίλησε τελευταία και με τον Φοφανά στο 85'. Έτσι έμεινε δύο αγωνιστικές χωρίς τρίποντο και σήμερα έχει ακόμη μια δύσκολη αποστολή. Πιθανότητα επιστρέφει ο χαφ Ρίισε (9 συμ./1 γκολ).


Εντός: 2-1-2
Γκολ: 14-10

Τελευταία 5: 3-1-1


ΣΤΑΜΠΑΕΚ: Τι κι' αν είναι νεοφώτιστη στην μεγάλη κατηγορία, κοιτάζει στα μάτια όλες τις ομάδες, κερδίζοντας την προηγούμενη εβδομάδα την πρωταθλήτρια Στρομσγκόντσετ με 2-1. Άνοιξε το σκορ με τον Μπρούσταντ στο 20' και δεν επηρεάστηκε από την ισοφάριση στο 63', αφού βρήκε το νικητήριο γκολ από τον Μπολί τέσσερα λεπτά αργότερα. Παραμένει η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς ισοπαλία ακόμη (6-0-4), ενώ είναι επικίνδυνη και μακριά από το γήπεδο της (2-0-2). Νοκ άουτ ο στόπερ Γιάλαστο (6 συμ.) και ο μπακ Χέντερσον (4 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 2-0-2
Γκολ: 17-15
Τελευταία 5: 3-2-0


Προβλέψεις στοιχήματος: Πιο έμπειρη η Λίλεστρομ, που παίζει και καλά φέτος. Ο άσος δίνεται σε απόδοση 1,66 από την Championsbet.




19.00 ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Προϊστορία: 4-5-17
Πέρυσι: ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 2-2


ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ: Σκιά του καλού της εαυτού στο Στάμπαεκ και δίκαιη ήττα με 2-1. Παρότι βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 63' με τον Κόβατς, η άμυνα της δεν άντεξε και τέσσερα λεπτά αργότερα δέχτηκε και δεύτερο τέρμα. Έτσι, η πρωταθλήτρια Νορβηγίας είδε την πρωτοπόρο Μόλντε να ξεφεύγει πρώτη σε απόσταση πέντε βαθμών, πριν καλά ξεκινήσει η σεζόν. Σχετικά κομπλέ η αποστολή, αφού εξέτισε και επιστρέφει ο αμυντικός Χοϊλμπράτεν (7 συμ./1 γκολ).

Εντός: 5-0-0
Γκολ: 20-12
Τελευταία 5: 2-1-2


ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: Σε μια αναμέτρηση που θα μπορούσε να κερδίσει, αλλά και να χάσει αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Σάρπσμποργκ με 1-1. Μπήκε μπροστά στο σκορ με τέρμα του Σβένσον στο 29', όμως δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 68'. Πάντως μακριά από το γήπεδο της παραμένει αήττητη (2-3-0) και θέλει πάση θυσία αποτέλεσμα σήμερα, αφού η πρωτοπόρος Μόλντε έχει ξεφύγει ήδη στους εννιά βαθμούς. Εκτός ο μπακ Γκαμπόα (2 συμ.) και ο χαφ Ντίσκερουντ (6 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 2-3-0
Γκολ: 18-14
Τελευταία 5: 2-1-2


Προβλέψεις στοίχηματος: Παντού μπορεί να πάει ο συγκεκριμένος αγώνας. Οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν και να μας χαρίσουν το goal/goal με 1,55 στον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση