» » » » » Προβλέψεις στοίχημα Σουηδία: Άμεση επιστροφή για Έλφσμποργκ


Προβλέψεις στοίχημα Σουηδία: Άμεση επιστροφή για Έλφσμποργκ
17.00 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΕΡΕΜΠΡΟ

Προϊστορία: 14-5-12
Πέρυσι: ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΕΡΕΜΠΡΟ 1-0


ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ: Μέτρησε τις δυνάμεις της στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΪΚ στην Στοκχόλμη και ηττήθηκε με 2-1. Πάντως άξιζε να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς, όμως του Ρόντεν δεν ήταν αρκετό τελικό. Έτσι είδε την Μάλμε να την προσπερνάει στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως εντός έδρας έχει το απόλυτο των νικών. Μάλλον δεν θα προλάβουν ο τερματοφύλακας Έλενγκορντ (10 συμ.) και ο μέσος Σβένσον (8 συμ./1 γκολ).


Εντός: 4-0-0
Γκολ: 17-9

Τελευταία 5: 3-1-1


ΕΡΕΜΠΡΟ: Σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Γκέφλε σε 2-2. Μάλιστα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 92' με τον Γκέρζιτς, ενώ νωρίτερα είχε σκοράρει και ο Χασάνι στο 73'. Μέτριο το ξεκίνημα της Έρεμπρο στο πρωτάθλημα, αφού έχει την ίδια απόσταση σχεδόν τόσο με την κορυφή όσο και με τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Αμφίβολη η συμμετοχή του μέσου Μόμπεργκ (7 συμ./1 γκολ).


Εκτός: 1-2-2
Γκολ: 13-14
Τελευταία 5: 1-2-2


Προβλέψεις στοίχημα: Φαβορί η Έλφσμποργκ, όμως αξίζει περισσότερο το over 2,5 στο 1,67 της Goalbet.




17.00 ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ - ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Προϊστορία: 1-2-2
Πέρυσι: ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ - ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ 0-1


ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ: Τα κατάφερε μια χαρά στο γήπεδο της Χέλσινγκμποργκ και κατέκτησε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Μπορεί να είχε παθητικό ρόλο στον αγώνα, όμως αυτό που μετράει είναι ότι πήρε αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα. Επίσης διατήρησε ανέπαφη την εστία της για δεύτερη συνεχή αγωνιστική, ενώ εντός έδρας είναι αρκετά αποτελεσματική, έχοντας και το αήττητο μέχρι στιγμής (3-2-0). Χωρίς κάποια νεότερη απουσία.

Εντός: 3-2-0
Γκολ: 13-16

Τελευταία 5: 1-2-2


ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ: Ότι δημιουργούσε έμπαινε γκολ και κάπως έτσι επιβλήθηκε της Μπρομαποϊκάρνα εντός έδρας με 3-0. Πρωταγωνιστής ο επιθετικός Μπάλβιντσον, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα στο 15' και στο 22', ενώ την σκυτάλη παρέλαβε ο Λίβερσταμ στο 75' για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο τρίποντο για την Χάλμσταντ, που παραμένει σταθερά στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σχετικά κομπλέ η αποστολή για σήμερα.

Εκτός: 0-0-5
Γκολ: 11-20
Τελευταία 5: 1-1-3


Προβλέψεις στοίχημα: Αρκετά αποτελεσματική μπροστά στο κοινό της η Ατβίνταμπεργκ. Η νίκη της δίνεται στο 1,81 από την Meridianbet.




17.00 ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ - ΧΑΚΕΝ

Προϊστορία: 2-4-9
Πέρυσι: -


ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ: Πιο αποτελεσματική δεν γινόταν, αφού ότι έκανε στο εκτός έδρας ματς με τη Νόρκεπινγκ έμπαινε γκολ για να έρθει η εντυπωσιακή νίκη με 3-0. Ο Ρόντεβαγκ άνοιξε το σκορ στο 9' με πέναλτι, ενώ ακολούθησαν στην συνέχεια ο Σβένσον (37') και ο Ντόνιοχ (51'). Όσο περνάει ο καιρός η Φάλκενμπεργκ γίνεται ολοένα και καλύτερη, αφού τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έχει φόρμα 2-2-0. Μόνο επιστροφές για σήμερα.

Εντός: 2-1-2
Γκολ: 9-13
Τελευταία 5: 2-2-1


ΧΑΚΕΝ: Έγινε η ομάδα που έσπασε το φετινό αήττητο της Κάλμαρ. Και μάλιστα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, κερδίζοντας εντός έδρας με 4-1. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Ελ Καμπίρ άνοιξε το σκορ για την Χάκεν, ενώ βρήκαν δίχτυα στην συνέχεια οι Μοχάμεντ (25'), Έρικσον (56') και Στράντμπεργκ (88'). Οι «κιτρινόμαυροι» απέδειξαν πως αν βρεθούν στην μέρα τους μπορούν να διαλύσουν κάθε αντίπαλο στο πρωτάθλημα, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκονται αυτή την στιγμή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Τιμωρημένος ο μέσος Έρικσον (10 συμ./3 γκολ).


Εκτός: 2-0-3
Γκολ: 23-14

Τελευταία 5: 3-1-1


Προβλέψεις στοίχημα: Πάντα ανοιχτά αγωνίζεται η Χάκεν, ενώ και η Φάλκενμπεργκ το έχει το γκολ τελευταία. Επιλογή το over 2,5 σε απόδοση 1,75 από την mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση