» » » » » » Στοίχημα Super League: Παραμένει ζωντανός ο ΠΑΟΚ


Στοίχημα Super League: Παραμένει ζωντανός ο ΠΑΟΚ
17:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ

Προϊστορία (2007): 7-4-8
Α’ γύρος: ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0
Β’ γύρος: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΟΚ 2-1
Πλέι-οφ: ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός απέναντι στον Παναθηναϊκό και έχασε δίκαια στη Λεωφόρο με 1-0. Είχε δύο φάσεις στο πρώτο μέρος με τον Μπαράλες, αλλά δεν τις μετουσίωσε σε γκολ. Στην επανάληψη δέχθηκε πολύ μεγάλη πίεση, γκολ στο 51’ και από τύχη γλίτωσε το δεύτερο. Στις καθυστερήσεις ο Εντό δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Με τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του από τον Παναθηναϊκό έμεινε στους 4 βαθμούς και πλέον τα ευρωπαϊκά του όνειρα θα πρέπει να περιορισθούν σε μία θέση που θα του δώσουν περισσότερο καιρό προετοιμασίας. Τα 2-3 γκολ έχουν εμφανιστεί στις 7 από τις 9 τελευταίες αναμετρήσεις του με τον ΠΑΟΚ, σε κύπελλο (2) και πρωτάθλημα.
Όλες τόσες φορές εμφανίστηκε και το under όταν υποδέχεται τον Δικέφαλο. Με Άντερλεχτ συζητάει ο Ντε Μπλάσις (36 συμμ./9 γκ./5 ασίστ), ο οποίος αναμένεται να λείψει και σήμερα. Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Κουρμπέλη (17 συμμ.). Τιμωρημένος ο αμυντικός μέσος Εντό (28 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 1-0-1
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 1-1-3


ΠΑΟΚ: Με μεγάλη δόση τύχης, πέτυχε την ανατροπή μέσα στο Περιστέρι και χάρη στο Γλύκο που έπιασε πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Περιστέρι και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την πρώτη θέση των πλέι-οφ. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλύτερα και είχε δοκάρι μόλις στα 30’ και προηγήθηκε στο 37’. Ανέβηκε στη επανάληψη, ο Αθανασιάδης πλάσαρε ιδανικά στο 60’, αλλά το σουτ κόπηκε πάνω στη γραμμή, με τον Σαλπιγγίδη να ισοφαρίζει στο 74’ με κεφαλιά-ψαράκι, ερχόμενος και πάλι από τον πάγκο. Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Αθανασιάδης στο 78’, με τον Λίνο να έχει δώσει και τις δύο ασίστ. Ο Τζαβέλας αποβλήθηκε για δεύτερη κίτρινη στο 89’. Από το φάουλ της φάσης προήλθε το πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε (μάλλον) ο Κουλούρης, με τον Γλύκο να γίνεται ο ήρωας της βραδιάς για τους Θεσσαλονικείς. Αυτό ήταν το πρώτο του διπλό μετά από 9 αγώνες σε επίπεδο Super League, που τον κράτησε στο -3 από τον Παναθηναϊκό. Σήμερα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να τα δώσει όλα στον τελικό με τον Παναθηναϊκό στην «άδεια» Τούμπα την ερχόμενη εβδομάδα. Τα 12 από τα 13 τελευταία εκτός έδρας ήταν γκολ-γκολ. Τα επεισόδια της Λεωφόρο που ξεκίνησαν οι οπαδοί του, είχαν ως αποτέλεσμα περαιτέρω τιμωρία της έδρας (άλλες 2 αγωνιστικές) κάτι που σημαίνει πως θα δώσει και τους τρεις πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν χωρίς κόσμο (τρεις δέχθηκε μαζί με την αφαίρεση των βαθμών και έπαιξε ήδη κεκλεισμένων κόντρα στον Ατρόμητο). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Βίτορ (24 συμμ./4 γκ.), ο εξτρέμ Ολίσε (12 συμμ.), ο αμυντικός μέσος Μαντούρο (9 συμμ./2 γκ.) και οι επιθετικοί Βούκιτς (27 συμμ./9 γκ./2 ασίστ), Χούσεν (10 συμμ./1 γκ./2 ασίστ). Τιμωρημένος ο αμυντικός Τζαβέλας (19 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 1-1-0
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση στοίχημα: Δεν αλλάζουμε άποψη για τις δύο ομάδες. Πολλοί καλές μεσοεπιθετικά, με πολλά περισσότερα προβλήματα στην άμυνα ο ΠΑΟΚ. Αν ο Δικέφαλος ήταν πιο σοβαρός μακριά από την Τούμπα, θα πηγαίναμε με το διπλό. Τώρα θα κυνηγήσουμε και πάλι το γκολ-γκολ (1.99 Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση