» » » » » » Πάμε Στοίχημα Super League: Νίκη για να κουνήσει Σεντόνι.


Πάμε Στοίχημα Super League: Νίκη για να κουνήσει Σεντόνι.
19:15 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 9-7-2
Α’ γύρος: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2
Β’ γύρος: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0
Πλέι-οφ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ακόμα ένα βήμα για τη πρωτιά στα πλέι-οφ έκανε ο Παναθηναϊκός, κερδίζοντας στη Λεωφόρο τον Αστέρα με 1-0, χάρη σε γκολ του Μπεργκ στο 51’, με τον Σουηδό να φτάνει έτσι τα 20 γκολ φέτος με του πράσινους. Κακό το πρώτο μέρος ποιοτικά, με τις δύο ομάδες να απειλούν ελάχιστα. Καταιγιστικός στην επανάληψη, μπορούσε και δεύτερο ως το τέλος. Τη γλίτωσε για τα επεισόδια στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και έτσι η τιμωρία περιορίσθηκε σε δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, δηλαδή σήμερα και ο πρώτος εντός της νέας σεζόν. Ζευγαρώνοντας τις νίκες κόντρα στον Αστέρα, έφτασε στους 10 βαθμούς και είναι ένα βήμα πριν την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν προηγουμένως δεν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, θα χρειάζεται μία νίκη για να το εξασφαλίσει. Αμφίβολοι οι κεντρικοί αμυντικοί Τριανταφυλλόπουλος (30 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και Σίλντελφελντ (27 συμμ./1 ασίστ). Σταθερά εκτός ο εξτρέμ Μπαϊράμι (8 συμμ.).


Εντός: 1-1-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 3-2-0


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπορεί να ήταν η πιο σταθερή ομάδα της κανονικής διάρκειας, μετά τον Ολυμπιακό, αποδείχθηκε όμως ο πιο αδύναμος κρίκος στα πλέι-οφ, μετρώντας μέχρι στιγμής μόνο μία ισοπαλία στις 4 πρώτες αγωνιστικές. Την Κυριακή έχασε για 3η συνεχόμενη φορά και έμεινε και τυπικά εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να τον κερδίσει, το οποίο συνέβη με ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο και ενώ είχε προηγηθεί με την κεφαλιά του Ταυλαρίδη στο 37’. Καλύτερος στην αρχή, έχοντας και δοκάρι σε κεφαλιά του Παπαδόπουλου, λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη. Στην επανάληψη οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τον Λαζαρίδη να σώζει σίγουρο γκολ πάνω στη γραμμή στο 60’, δέχτηκε αρκετές φάσεις, με την ισοφάριση τελικά να έρχεται στο 74’ και στο 78’ να γίνεται η ανατροπή. Στο 90’ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να σκοράρει. Να σημειώσουμε ότι ο Ταυλαρίδης έχει πετύχει και τα δύο γκολ της ομάδας του στα πλέι-οφ, αμφότερα από κεφαλιές. Απογοητευμένος ο Γιώργος Παράσχος, που δήλωσε ότι λείπει η φρεσκάδα από την ομάδα του. Παραμένει αήττητος και στις τρεις φορές που αντιμετώπισε τον ΠΑΟ φέτος (1-2-0), ενώ δεν έχει χάσει ούτε στις 3 τελευταίες φορές που φιλοξενήθηκε στη Λεωφόρο (1-2-0). Τιμωρημένοι ο κεντρικός αμυντικός Λαζαρίδης (37 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικός Δ. Παπαδόπουλος (35 συμμ./14 γκ./4 ασίστ).

Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 0-4
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση πάμε στοίχημα: Ο Ατρόμητος δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα της κανονικής διάρκειας. Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να κάνει σημαντικό βήμα για το εισιτήριο του Ch.L. Πάντως για 1.35 δεν είναι. Σαφώς προτιμότερο το over στο 1.95 (Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση