» » » » » » » Στοίχημα Μουντιάλ 1ος όμιλος: Σφραγίζει την πρωτιά η Σελεσάο!


στοίχημα - σκολάρι23:00 ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Προϊστορία: 2-0-1

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: «Ναυάγιο» ο αγώνας με την Κροατία, την οποία σε κανένα σημείο δε μπόρεσε να την κοιτάξει στα μάτια, χάνοντας δίκαια με το ευρύ 0-4. Μοναδική εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, το μοναδικό διάστημα που κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα και προσπάθησε να απειλήσει. Μόλις όμως δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 11’ όλα φάνηκαν να τελειώνουν πρόωρα, αφού ούτε χαρακτήρα ούτε διάθεση έδειξε για να αλλάξει την κατάσταση. Στο 44’ μάλιστα έμεινε και με 10, για σκληρό μαρκάρισμα του Σονγκ στο κέντρο του γηπέδου, με το παιχνίδι να τελειώνει ουσιαστικά στο 48’ με το δεύτερο γκολ των Κροατών, ενώ στο 61’ και 73’ ήρθαν τα άλλα δύο. Στο τέλος δεν έλειψαν και ο εκνευρισμοί μεταξύ των παιχτών του, με τον Ασού-Εκοτό να λέει κάποια «γαλλικά» στον Μουκαντζό για κάποια ασυνεννοησία στην ανάπτυξη μιας επίθεσης και στο τέλος να τον κουτουλάει κιόλας!
Τέλος το τουρνουά για τους Καμερουνέζους, που είχαν δύο πολύ κακές εμφανίσεις με Μεξικό (0-1) -που χάρη στο διαιτητή γλίτωσε τη βαρύτερη ήττα- και Κροατία. Με το κάκιστο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, το οποίο είχε ξεκινήσει πριν το Μουντιάλ, με τη διαφωνία παιχτών-ομοσπονδίας για τα πριμ, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποφύγει την τρίτη ήττα σήμερα. Μαζί με Ιράν και Ελλάδα, είναι οι μόνες χώρες που ακόμα δεν έχουν πετύχει γκολ ως τώρα στο Μουντιάλ. Δύσκολα και πάλι ο Ετό΄ο. Μετά το επεισόδιο, ο Φίνκε αναμένεται να αφήσει εκτός του αριστερό μπακ Ασού-Εκοτό, με τον Μπεντιμό της Λυόν να τον αντικαθστά.

Πιθανή σύνθεση: Ιτάνζ – Μπεντιμό, Σετζού, Ν’Κουλού, Τζεγκουέ – Σονγκ, Μ’Μπιά, Ένο – Μουκαντζό, Τσουπό Μοτίνγκ, Αμπουμπακάρ ή Ολίνγκα

Τερματοφύλακες: Ιτάνζ (Κόνιασπορ), Ντζοκ (Φετιχεσπόρ), Φετζού (Κότον Σπορ)
Αμυντικοί: Νιόμ (Γρανάδα), Νουνκέου (Μπεσικτάς), Τζεγκουέ (Κότον Σπορ), Σετζού (Γαλατάσαραϊ), Ν’Κουλού (Μαρσέιγ), Μπεντιμό (Λυόν), Ασού-Εκοτό (ΚΠΡ)
Μέσοι: Ένο (Αντάλιασπορ), Μακούν (Ρεν), Μάτιπ (Σάλκε), Μ’Μπιά (Σεβίλλη), Ν’γκουέμο (Μπορντό), Σονγκ (Μπαρτσελόνα), Σάλι (Λενς)
Επιθετικοί: Ετό’ο ( – ), Τσουπό Μοτίνγκ (Μάιντς), Μουκαντζό (Νανσί), Αμπουμπακάρ (Λοριάν), Γουεμπό (Φενέρμπαχτσε), Ολίνγκα (Ζούλτε Βάρεγκεμ)


ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ούτε στο δεύτερο παιχνίδι της κατάφερε να πείσει η Βραζιλία, μένοντας δίκαια στο 0-0 με το Μεξικό. Φυσικά είχε να αντιμετωπίσει έναν Οτσόα που ήταν σε εξαιρετική μέρα, αλλά ακόμα και έτσι δυσκολεύτηκε πολύ να βρει λύσεις στην επίθεση κόντρα στους πολύ καλά οργανωμένους Μεξικανούς. Η αρχή έγινε με την κεφαλιά του Νεϊμάρ στο 26’, στο 44’ ο Οτσόα έβγαλε την προβολή του Παουλίνιο, ενώ δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε  σε άλλες δύο καλές κεφαλιές στην επανάληψη, στο 69’ με τον Νεϊμάρ και στο 86’ με τον Τιάγκο Σίλβα, με τον Οτσόα να επεμβαίνει και πάλι. Το Μεξικό είχε μόλις δύο καλά σουτ στα μέσα της επανάληψης, αν και στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να έχει «κλέψει» το τρίποντο. Έντονη κριτική έχει δεχθεί ο φορ Φρεντ από τα μέσα της χώρας, που χαρακτηρίζεται ως «λίγος» και που είναι οφθαλμοφανές ότι δεν βοηθάει ιδιαίτερα στην επίθεση. Ο Σκολάρι πάντως δε σκέφτεται να τον αντικαταστήσει σήμερα. Έχει βρεθεί άλλες τρεις φορές αντίπαλη με το Καμερούν. Στο Μουντιάλ του ’94 επικράτησε 3-0, στο κύπελλο Συνομοσπονδιών το 2001 κέρδισε με 2-0, αλλά δύο χρόνια αργότερα, πάλι στην ίδια διοργάνωση, έχασε με 0-1. Αμφίβολος ο Χαλκ. Γουίλιαμ και Χερνάνες διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα, μετά τις κακές εμφανίσεις των Παουλίνιο και Ραμίρες.

Πιθανή σύνθεση: Ζούλιο Σέζαρ – Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο – Λουίζ Γκουστάβο, Γουίλιαν ή Χερνάνες, Όσκαρ – Φρεντ, Χαλκ ή Μπερνάρντ, Νεϊμάρ

Τερματοφύλακες: Τζέφερσον (Μποταφόγκο), Ζούλιο Σέζαρ (Τορόντο), Βίκτορ (Ατλέτικο Μινέιρο)
Αμυντικοί: Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Τιάγκο Σίλβα (ΠΣΖ), Νταβίντ Λουίζ (ΠΣΖ), Μαρσέλο (Ρεάλ), Ντάντε (Μπάγερν), Μάξγουελ (ΠΣΖ), Χενρίκε (Νάπολι), Μαϊκόν (Ρόμα)
Μέσοι: Φερναντίνιο (Μάν. Σίτι), Παουλίνιο (Τόττεναμ), Όσκαρ (Τσέλσι), Ραμίρες (Τσέλσι), Λουίζ Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Ίντερ (Χερνάνες), Γουίλιαν (Τσέλσι), Μπερνάρντ (Σαχτάρ Ντόνετσκ)
Επιθετικοί: Χαλκ (Ζενίτ), Φρεντ (Φλουμινένσε), Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Ζο (Ατλέτικο Μινέιρο)

Πρόταση Στοίχημα: Το κάκιστο Καμερούν, με τα πολλά αρκετά προβλήματα δίνει την ευκαιρία στη Βραζιλία να κάνει μια καλή εμφάνιση και να κλείσει στόματα. Αν ανοιχτεί, ίσως δώσει χώρους για αντεπιθέσεις. Το γκολ-γκολ είναι ότι πιο αξιόλογο σημείο υπάρχει στην αναμέτρηση (2.50 Goalbet). Με το ρυθμό που έρχονται στη διοργάνωση, δεν θα είναι δύσκολο να το δούμε και εδώ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση