» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Μουντιάλ 1ος όμιλος: Ανοιχτό το δεύτερο εισιτήριο!

πάμε στοίχημα - οτσόα23:00 ΚΡΟΑΤΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ

Προϊστορία: 2-0-1

ΚΡΟΑΤΙΑ: Εύκολο έργο είχε η ομάδα του Νίκο Κόβατς, που πέτυχε τη δεύτερη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη μέχρι στιγμής στο τουρνουά, διασύροντας  το πολύ κακό Καμερούν με 4-0 και μπήκε έτσι δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι Κροάτες δέχτηκαν κάποια πίεση στα πρώτα λεπτά, αλλά από τη στιγμή που άνοιξαν το σκορ στο 11’ με τον Όλιτς δεν αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα, με την αποβολή του Καμερούν στο 44’ να απλοποιεί ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Νωρίς στην επανάληψη ο Πέρισιτς έκανε το 2-0 (48’), ενώ ο Μάντζουκιτς στο 61’ με κεφαλιά και στο 73’ ανενόχλητος μπροστά στο τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό σκορ. «Τελικός» φυσικά η σημερινή αναμέτρηση, αφού το Μεξικό είναι ένα βαθμό πάνω της, μαζί με την Βραζιλία και έτσι χρειάζεται μόνο νίκη αν θέλει να ελπίζει να βρεθεί στους “16″.
Υπάρχει φυσικά και το «εξτρίμ» σενάριο όπου βολεύεται και με ισοπαλία, αρκεί όμως το αδιάφορο Καμερούν να κερδίσει τουλάχιστον με 2 γκολ διαφορά του Βραζιλιάνους. Παρά την άδικη ήττα στην πρεμιέρα από τη Βραζιλία και την πολύ καλή εμφάνιση με το Καμερούν, ο Κόβατς θέλει η ομάδα του να βελτιωθεί για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μεξικό. Έχει αναμετρηθεί άλλες τρεις φορές με το Μεξικό. Κέρδισε δύο φορές σε φιλικό το ’92 και ’99 (3-0 και 2-1), αλλά έχασε στο Μουντιάλ του 2002 με 0-1.

Πιθανή σύνθεση: Πλετίκοσα – Σρνα, Τσόρλουκα, Λοβρέν, Βρσάλικο ή Πράνιτς – Μόντριτς, Ράκιτιτς, Κόβατσιτς – Πέρισιτς, Όλιτς, Μάντζουκιτς

Τερματοφύλακες: Πλετίκοσα (Ροστόφ), Σούμπασιτς (Μονακό), Ζελένικα (Λοκομοτίβα)
Αμυντικοί: Σρνα (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Τσόρλουκα (Λοκομοτίβ Μ.), Λοβρέν (Σαουθάμπτον), Βίντα (Ντιναμό Κιέβου), Σίλντενφελντ (ΠΑΟ), Βρσάλικο (Τζένοα)
Μέσοι: Πάσαλιτς (Χάιντουκ Σπλιτ),Μόντριτς (Ρεάλ), Ράκιτιτς (Σεβίλλη), Βουκόγεβιτς (Ντιναμό Κιέβου), Πέρισιτς (Βόλφσμπουργκ), Κόβατσιτς (Ίντερ), Σαμίρ (Χετάφε), Μπρόζοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μότσινιτς (Ριέκα)
Επιθετικοί: Όλιτς (Βόλφσμπουργκ), Εντουάρντο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μάντζουκιτς (Μπάγερν), Γέλαβιτς (Χαλ), Ρέμπιτς (Φιορεντίνα)


ΜΕΞΙΚΟ: Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στη διοργανώτρια Βραζιλία, αποσπώντας δίκαια την ισοπαλία με 0-0, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον «εξαδάχτυλο» (έτσι τον χαρακτήρισαν βραζιλιάνικα ΜΜΕ) κίπερ Οτσόα, ο οποίος κράτησε τέσσερις φορές ζωντανή την ομάδα του με τις επεμβάσεις του. Η αρχή έγινε με κεφαλιά στο 26’, στο 44’ αποσόβησε προβολή, ενώ είχε άλλες δύο κορυφαίες στιγμές στην επανάληψη, πάλι σε κεφαλιές, στο 69’ και 86’. Από την πλευρά του, στάθηκε πολύ καλά κόντρα στους επίδοξους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, απειλώντας δύο φορές με σουτ του Χερέρα στο 57’ και του Γκουαρδάδο στο  60’, ενώ στις καθυστερήσεις ο δεύτερος είχε τεράστια ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Με την ισοπαλία που πήρε συγκατοικεί στην κορυφή του ομίλου με τη Βραζιλία και το μόνο που χρειάζεται για να βρεθεί στην επόμενη φάση είναι να αποφύγει την ήττα σήμερα. «Δεν σκεφτόμαστε την ισοπαλία, πρόθεσή μας είναι η νίκη», δήλωσε ο εκλέκτορας Μιγκέλ Χερέρα, που ακόμα όμως και με ισοπαλία, θα δει την ομάδα του να προκρίνεται. Περιμένει όμως η Κροατία να πιέσει περισσότερο, κάτι που όπως τόνισε θα δώσει πολλές ευκαιρίες στους παίχτες του. Μαζί με τη Νιγηρία, είναι οι μόνες δύο ομάδες που δεν έχουν δεχθεί γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Μουντιάλ.

Πιθανή σύνθεση: Οτσόα – Λαγιούν, Μορένο, Μάρκεζ, Ροντρίγκεζ, Πολ Αγκιλάρ – Βάσκεζ, Γκουαρδάδο, Χερέρα – ντος Σάντος – Περάλτα

Τερματοφύλακες: Κορόνα (Κρουζ Αζούλ), Ταλαβέρα (Τολούκα), Οτσόα (Αζαξιό)
Αμυντικοί: Φρανσίσκο Ροντρίγκεζ (Αμέρικα), Σαλσίδο (Γουαδαλαχάρα), Μάρκεζ (Λεόν), Ντιέγκο Ρέγιες (Πόρτο), Λαγιούν (Αμέρικα), Έκτορ Μορένο (Εσπανιόλ), Πόντσε (Τολούκα), Γκουαρδάδο (Λεβερκούζεν), Αγκιλάρ (Αμέρικα)
Μέσοι: Χερέρα (Πόρτο), Φαμπιάν (Κρουζ Αζούλ), Μπριζουέλα (Τολούκα), Μόντες (Λεόν), Πένια (Λεόν), Βάσκεζ (Λεόν)
Επιθετικοί: Χιμένεζ (Αμέρικα), ντος Σάντος (Βιγιαρεάλ), Πουλίδο (Τίγκρες), Χερνάντεζ (Μάν. Γιουν.), Περάλτα (Αμέρικα)

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Πολύ καλά οργανωμένη ομάδα το Μεξικό, που παίζει για δύο αποτελέσματα. Εξίσου σοβαρή ομάδα η Κροατία, που θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να βρει διαδρόμους. To under έχει τον πρώτο λόγο (1.69 Championsbet), αφού περιμένουμε αρκετή σκοπιμότητα, περισσότερο από τους Μεξικανούς.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση