» » » » » » Προβλέψεις Μουντιάλ 2ος όμιλος: Πληγωμένο θηρίο η Ισπανία!


22:00 ΙΣΠΑΝΙΑ – ΧΙΛΗ

Προϊστορία: 5-1-0

ΙΣΠΑΝΙΑ: Μια από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία της γνώρισε η Ισπανία, η οποία διασύρθηκε από την Ολλανδία στην πρεμιέρα του β΄ ομίλου με 5-1, τη βαρύτερη εδώ και 51 χρόνια (6-2 από τη Σκωτία το ‘63). Ο ρυθμός δεν ήταν καλός στα πρώτα λεπτά, με την Ισπανία να ανοίγει το σκορ στο 27’ με ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Ντιέγκο Κόστα, σε μαρκάρισμα του ντε Φράι, στο οποίο ευστόχησε ο Τσάμπι Αλόνσο. Η Ολλανδία όμως κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση λίγο πριν την ανάπαυλα και κατάφερε να κάνει πάρτι στη επανάληψη, με την Ισπανία να δείχνει ανίκανη να αντιδράσει και τον Κασίγιας να φταίει τουλάχιστον για τα 2 από τα 4 γκολ που δέχτηκε μέσα σε 27 λεπτά (53’, 62’, 72’, 80). Σήμερα θα ψάξει την αντίδραση κόντρα στη Χιλή, που απέδειξε ότι είναι ένα αξιόλογο σύνολο, κάτι στο οποίο πολλοί ποδοσφαιριστές ελπίζουν, όπως δήλωσαν άλλωστε δήλωσαν μεταξύ άλλων, οι Χουάν Μάτα, Τσάμπι Αλόνσο και Πέδρο.
Ένα βήμα παραπάνω ο Φερνάντο Τόρρες που δήλωσε πως η ομάδα είναι καλύτερη από αυτή που κατέκτησε το προηγούμενο Μουντιάλ και θα το δείξει στην πορεία της διοργάνωσης. Στα θετικά για τη φούρια ρόχας η πρόσφατη προϊστορία με τη Χιλή, την οποία είχε κερδίσει στο προηγούμενο Μουντιάλ με 2-1, όταν και πάλι είχε ξεκινήσει με ήττα. Συνολικά είναι αήττητη από τη Χιλή σε 6 αναμετρήσεις (5-1-0). Over οι 4 πιο πρόσφατες. Στο Μουντιάλ αναμετρήθηκαν και το 1950, όταν και πάλι επικράτησε, με 2-0. Αμφίβολος ο κίπερ Ντε Χέα.

Τελευταία 5: 3-0-2

Πιθανή σύνθεση: Κασίγιας – Σέρχιο Ράμος, Πικέ, Αθπιλικουέτα, Ζόρντι Άλμπα – Μπουσκέτς, Τσάμπι Αλόνσο, Τσάβι – Ινιέστα, Σίλβα, Ντιέγκο Κόστα

Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Ρεάλ), Ρέινα (Νάπολι), ντε Χέα (Μάν. Γιουν.)
Αμυντικοί: Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Ραούλ Αλμπιόλ (Νάπολι), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Χάβι Μαρτίνεθ (Μπάγερν), Χουανφράν (Ατλέτικο), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι)
Μέσοι: Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Φάμπρεγκας (Μπαρτσελόνα), Νταβίντ Σίλβα (Μάν. Σίτι), Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Καθόρλα (Άρσεναλ), Χουάν Μάτα (Μάν. Γιουν.), Κόκε (Ατλέτικο),
Επιθετικοί: Τόρρες (Τσέλσι), Βίγια (Νιού Γιορκ Σίτι), Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)


ΧΙΛΗ: Επιβεβαίωσε τις προβλέψεις, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στη μαχητική Αυστραλία, πιο δύσκολα όμως από ότι δείχνει το τελικό 3-1. Ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι, δείχνοντας ότι μπορεί να το καθαρίσει από νωρίς, σκοράροντας δύο τέρματα με τους Αλέξις Σάντσεζ (12′) και Βαλντίβια (14′). Σταδιακά όμως υποχώρησε, επιτρέποντας τη μείωση στο 35’. Στην επανάληψη οι Αυστραλοί έδειξαν ότι μπορούσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, βρισκόμενοι συνεχώς στην επίθεση, αλλά ο Μποσεζούρ με μακρινό σουτ στο 92’ έγραψε το τελικό σκορ. Ικανοποιημένη άπαντες και ιδιαίτερα ο τεχνικός Σαμπάολι, που είδε την ομάδα του να παίρνει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, που ήταν και μονόδρομος, αν ήθελε να ελπίζει σε πρόκριση. «Ψυλλιασμένοι» οι Χιλιανοί για την αναμέτρηση με την Ισπανία, που δήλωσαν ότι σήμερα περιμένουν να αντιμετωπίσουν ένα πληγωμένο θηρίο. Ελπίζουν πάντως σε μία νίκη, που η Ολλανδία απέδειξε ότι δεν είναι αδύνατο, που θα τους δώσει αυτόματα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν ήταν στο 100% ο Βιντάλ στο προηγούμενο, για αυτό και αντικαταστήθηκε στο 60’, σήμερα όμως είναι.

Τελευταία 5: 4-0-1

Πιθανή σύνθεση: Μπράβο – Χάρα, Μένα, Μεντέλ, Ίσλα – Βιντάλ, Ντίαζ, Αράνγκιζ – Βαλντίβια, Βάργκας, Σάντσεζ

Τερματοφύλακες: Μπράβο (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Χερέρα (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Τοσέλι (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)
Αμυντικοί: Χάρα (Νόττινχαμ), Μεντέλ (Κάρντιφ), Ίσλα (Γιουβέντους), Μένα (Σάντος), Χοσέ Ρόχας (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Αλμπορνόζ (Μάλμε)
Μέσοι: Μποσεζούρ (Γουίγκαν), Βαλντίβια (Παλμέιρας), Βιντάλ (Γιουβέντους), Καρμόνα (Αταλάντα), Φουενζαλίντα (Κόλο-Κόλο), Αράνγκιζ (Ιντερνασιονάλ), Μαρσέλο Ντίαζ (Βασιλεία), Φελίπε Γκουτιέρεζ (Τβέντε), Φρανσίσκο Σίλβα (Οσασούνα)
Επιθετικοί: Αλέξις Σάντσεζ (Μπαρτσελόνα), Παρέδες (Κόλο-Κόλο), Εντουάρντο Βάργκας (Βαλένθια), Πινίγια (Κάλιαρι), Ορελλάνα (Θέλτα Βίγκο)

Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα: Οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές ξεκίνησαν με το χειρότερο δυνατό τρόπο την υπεράσπιση του τίτλου τους και σήμερα τους περιμένουμε πιο συγκεντρωμένους. Με νίκη σήμερα έχουν δεδομένη την πρόκριση, αντιμετωπίζοντας την Αυστραλία στο τελευταίο παιχνίδι τους. Ικανοποιεί το 1.58 του άσου (Goalbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση