» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Μουντιάλ 3ος όμιλος: Πρόκριση για όποια κερδίσει!


19:00 ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ

Προϊστορία: -

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Ιδανικό αρχή για την Κολομβία κόντρα στην Ελλάδα, όπου κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 5ο λεπτό με τον Αρμέρο, με τη μπάλα να βρίσκει στα πόδια του Μανωλά. Στη συνέχεια προσπάθησε να απειλήσει περισσότερο με αντεπιθέσεις, δεχόμενη μόλις δύο φάσεις στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ο Γκουτιέρεζ σημείωσε δεύτερο στο 58’, με την Ελλάδα να έχει δοκάρι στο 60’, αλλά και πάλι χωρίς να καταφέρνει να απειλήσει περισσότερο. Στις καθυστερήσεις ο Ροντρίγκεζ έγραψε το τελικό σκορ. Δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, με το σκορ να είναι ελαφρώς πλασματικό, αλλά βοήθησε σε αυτό και η κακή εικόνα της Ελλάδας. Ο τεχνικός της Κολομβίας, Χοσέ Πέκερμαν, έχει αντιμετωπίσει ως εκλέκτορας της Αργεντινής την Ακτή Ελεφαντοστού, με την ομάδα του να επικρατεί με 2-1.
Αισιόδοξος εμφανίστηκε για τη σημερινή αναμέτρηση, τονίζοντας το καλό κλίμα και το δέσιμο που υπάρχει στην ομάδα, με τους περισσότερους παίχτες να παίζουν για χρόνια μαζί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, κάτι που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του να κάνει καλή πορεία. Στην τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Ιαπωνία (24/06). Αήττητη στα 8 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη (4-4-0). Εκτός ο επιθετικός Μπακά. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Γκουαρίν.

Τελευταία 5: 3-2-0

Πιθανή σύνθεση: Οσπίνα – Γιέπες, Ζαπάτα, Αρμέρο, Ζουνίγκα – Γκουαρίν, Σάντσεζ, Ροντρίγκεζ – Ιμπάρμπο, Κουαδράδο, Γκουτιέρεζ

Τερματοφύλακες: Μοντραγκόν (Ντεπορτίβο Κάλι), Οσπίνα (Νις), Βάργκας (Σάντα Φε)
Αμυντικοί: Γιέπες (Αταλάντα), Ζουνίγκα (Νάπολι), Αρμέρο (Γουέστ Χαμ), Ζαπάτα (Μίλαν), Βαλντές (Σαν Λορέντσο), Αρίας (PSV), Μπαλάντα (Ρίβερ Πλέιτ)
Μέσοι: Γκουαρίν (Ίντερ), Αγκιλάρ (Τουλούζ), Σάντσεζ (Έλτσε), Ραμίρεζ (Μορέλια), Κουαδράδο (Φιορεντίνα), Ροντρίγκεζ (Μονακό), Μεχία (Ατλέτικο Νασιονάλ), Ιμπάρμπο (Κάλιαρι), Κιντέρο (Πόρτο)
Επιθετικοί: Γκουτιέρεζ (Ρίβερ Πλέιτ), Μαρτίνεζ (Πόρτο), Ράμος (Ντόρτμουντ), Μπακά (Σεβίλλη)


ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: Δεν ξεκίνησε καλά κόντρα στην Ιαπωνία και βρέθηκε να χάνει στο 16’, με τον Μπάρι να πραγματοποιεί δύο σωτήριες επεμβάσεις στο πρώτο μέρος και να κρατάει χαμηλά το σκορ. Στην επανάληψη όμως μπήκε πιο δυνατά, ανεβαίνοντας αισθητά μετά την είσοδο του Ντρογκμπά (62’), καταφέρνοντας να ανατρέψει το σκορ μέσα σε δύο λεπτά με ισάριθμες κεφαλιές. Την αρχή έκανε ο Μπόνι στο 64’, ενώ στο 66’ ο Ζερβίνιο έκανε την ανατροπή, με τη βοήθεια του Οριέ, ο οποίος έβγαλε και τις δύο ασίστ. Οι «ελέφαντες» έκαναν έτσι θετικό ξεκίνημα στον πρώτο αγώνα και θέλουν τη νίκη σήμερα, όπως και οι αντίπαλοι τους, για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στην τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Ελλάδα (24/06). Γκολ-γκολ τα 8 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και μη, όπως και τα 12 από τα 13 τελευταία.

Τελευταία 5: 2-2-1

Πιθανή σύνθεση: Μπάρι – Μποκά, Μπαμπά, Ζοκορά, Οριέ – Ντιέ, Τιοτέ, Τουρέ – Ζερβίνιο, Καλού, Μπόνι ή Ντρογκμπά

Τερματοφύλακες: Μπάρι (Λόκερεν), Μαντέ (Στάμπαεκ), Σιλβέν (Σεβέ Σπορτ)
Αμυντικοί: Ζοκορά ( – ), Κολό Τουρέ (Λίβερπουλ), Μποκά (Στουτγάρδη), Μπαμπά (Τραμπζονσπόρ), Οριέ (Τουλούζ), Τζακπά (Άιντραχτ Φρ.), Βιέρα (Ρίζεσπορ), Ακπά-Ακπρό (Τουλούζ)
Μέσοι: Γιαγιά Τουρέ (Μάν. Σίτι), Τιοτέ (Νιούκαστλ), Γκραντέλ (Σεντ Ετιέν), Ντιέ (Βασιλεία), Μπολί (Φορτούνα Ντ.), Ντιομαντέ (Σεντ Ετιέν)
Επιθετικοί: Ντρογκμπά (Γαλατάσαραϊ), Καλού (Λιλ), Ζερβίνιο (Ρόμα), Μπόνι (Σουόνσι), Σίο (Βασιλεία), Για Κονάν (Αννόβερο)

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Ντέρμπι πρωτοπόρων, με το νικητή –αν υπάρξει- να παίρνει αυτόματα και την πρόκριση. Βάση μεσοεπιθετικών γραμμών και ποιότητας το γκολ-γκολ δείχνει η πιο ασφαλής επιλογή (1.85 Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση