» » » » » » » Προβλέψεις Μουντιάλ 2ος όμιλος: Τελευταίο αντίο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας

19:00 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Προϊστορία: -

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Πολύ σκληρά… καρύδια, αποδείχθηκαν τα καγκουρό, που έπαιξαν στα ίσια τη φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ και σαφώς ανώτερη ομάδα, Ολλανδία, γυρνώντας το παιχνίδι στην αρχή της επανάληψης, αλλά χάνοντας τελικά με 2-3. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20’, αλλά της πήρε μόλις ένα λεπτό να ισοφαρίσει με ωραίο μονοκόμματο του Κέιχιλ. Στο 54’ μάλιστα ο Γέντινακ με πέναλτι της έδωσε το προβάδισμα, αλλά ήταν η σειρά της Ολλανδίας να βρει γρήγορα απάντηση, η οποία έκανε το 2-2 στο 58’ και τελικά ανέτρεψε δέκα λεπτά αργότερα. Με τη δεύτερη ήττα της αποχαιρέτησε τη διοργάνωση και πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση. Στάθηκε καλά όμως τόσο κόντρα σε Χιλή, όσο και με την Ολλανδία και θα έχει να θυμάται ότι στα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν πιο ανταγωνιστική με αντίπαλους αυτές τις ομάδες, από ότι ήταν η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία.
Με σημαντικές απουσίες σήμερα ο Ποστέκογλου, αφού θα λείψουν ο τραυματίας αρχηγός Μπρεσιάνο, όπως και ο τιμωρημένος επιθετικός Κέιχιλ, σκόρερ των δύο από τα τρία γκολ της ομάδας στη διοργάνωση. Αμφίβολος ο μέσος Μίλιγκαν.

Πιθανή σύνθεση: Ράιαν – ΜακΓκόουαν, Γουίλκινσον, Σπιράνοβιτς, Ντέιβιντσον – Γέντινακ, Μίλιγκαν ή Χόλαντ, Τροΐσι ή Χάλοραν – Λέκι, Ορ, Τάγκαρτ

Τερματοφύλακες: Ράιαν (Κλαμπ Μπριζ), Λάνγκερακ (Ντόρτμουντ), Γκαλέκοβιτς (Αδελαϊντ Γιουνάιτεντ)
Αμυντικοί: Φράνιτς (Μπρισμπέιν Ρορ), Ντέιβιντσον (Χέρακλες), Σπιράνοβιτς (Σύδνεϋ Γουόντερερς), Ράιτ (Πρέστον), ΜακΓκόουαν (Σαντόνγκ Λουνένγκ Ταϊσάν), Γουίλκινσον (Γέονμπουκ Χιουντάι Μότορς)
Μέσοι: Μίλιγκαν (Μέλμπουρν Βίκτορι), Μπόζανιτς (Λουκέρνη), Ορ (Ουτρέχτη), Τροΐσι (Μέλμπουρν Βίκτορι), Χάλοραν (Ντίσελντορφ), Γέντινακ (Κρίσταλ Πάλας), Χόλαντ (Αούστρια Βιέννης), ΜακΚέι (Μπρισμπέιν Ρορ), Βίντοσιτς (Σιόν), Λουόνγκο (Σουίντον), Μπρεσιάνο (Αλ-Γκαράφα)
Επιθετικοί: Κέιχιλ (Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλ), Λέκι (ΦΣΒ Φρανκφούρτη), Τάγκαρτ (Νιούκαστλ Τζετς)


ΙΣΠΑΝΙΑ: Τέλος εποχής για τη φούρια ρόχα! Κανείς δε θα περίμενε ότι η Παγκόσμια πρωταθλήτρια δε θα περνούσε τουλάχιστον την πρώτη φάση, αλλά τελικά συνέβη, αφού έχασε και στο δεύτερο παιχνίδι της από τη Χιλή και αποχαιρέτησε έτσι πρόωρα τη διοργάνωση. Είχε την ίδια κακή εικόνα με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ολλανδία και δε μπόρεσε σε κανένα σημείο να επιβάλλει το ρυθμό της κόντρα στους πολύ καλά οργανωμένους Χιλιανούς, που χτύπησαν δύο φορές (20’, 43’), στέλνοντας την από νωρίς στο καναβάτσο. Είχε φλύαρη κατοχή και δε μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά, έχοντας τις καλύτερες φάσεις της μετά το 80’, δύο με το Καθόρλα που πέρασε ως αλλαγή και μία με τον Ινιέστα. Ήδη στην Ισπανία μιλούν για την επόμενη μέρα και για ριζική ανανέωση, με τους Τσάβι, Τσάμπι Αλόνσο, Κασίγιας να φέρεται πως θα σταματήσουν τις καριέρες τους στην εθνική ομάδα, ενώ ούτε ο ντελ Μπόσκε μπορεί να κάθεται άνετα στη θέση του. Για την ώρα πάντως η ισπανική ομοσπονδία δήλωσε τη στήριξή της. Με αρκετές αλλαγές σήμερα, με τον Ρέινα να ξεκινάει κάτω από τα γκολπόστ, μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε ο Κασίγιας, για τις κάτω του μετρίου εμφανίσεις του ως τώρα. Εκτός ο Τσάβι που αντιμετωπίζει πρόβλημα. Σίγουρα μέσα ο Ινιέστα, που, όπως δήλωσε ο ντελ Μπόσκε, θα του δοθεί η ευκαιρία να φτάσει τις 100 εμφανίσεις με το εθνόσημο. Αμφίβολος ο Πικέ.

Πιθανή σύνθεση: Ρέινα – Σέρχιο Ράμος, Χάβι Μαρτίνεθ ή Πικέ, Χουανφράν, Ζόρντι Άλμπα – Κόκε, Καθόρλα, Μάτα  – Ινιέστα, Σίλβα ή Φάμπρεγκας, Τόρρες ή Βίγια

Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Ρεάλ), Ρέινα (Νάπολι), ντε Χέα (Μάν. Γιουν.)
Αμυντικοί: Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Ραούλ Αλμπιόλ (Νάπολι), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Χάβι Μαρτίνεθ (Μπάγερν), Χουανφράν (Ατλέτικο), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι)
Μέσοι: Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Φάμπρεγκας (Μπαρτσελόνα), Νταβίντ Σίλβα (Μάν. Σίτι), Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Καθόρλα (Άρσεναλ), Χουάν Μάτα (Μάν. Γιουν.), Κόκε (Ατλέτικο),
Επιθετικοί: Τόρρες (Τσέλσι), Βίγια (Νιού Γιορκ Σίτι), Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)

Πρόταση – Προβλέψεις: Η Αυστραλία έχει δείξει τη διάθεση, αλλά θα είναι η μόνη ομάδα που θα επιβεβαιώσει τις αρχικές προβλέψεις από τις ομάδες του ομίλου – να τερματίσει δηλαδή τελευταία. Ζήτημα χαμένης περηφάνιας για την Ισπανία το σημερινό ματς και τα «καγκουρό» μάλλον θα είναι τα θύματα. Στο 1.38 το διπλό (Mybet). Με τις σημαντικές απουσίες των Αυστραλών, πολύ πιθανό είναι και το no-goal (2.05 Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση