» » » » » » » » Προγνωστικά Μουντιάλ 2ος όμιλος: Ντέρμπι πρωτιάς!


19:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΧΙΛΗ

Προϊστορία: -

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Τα βρήκε σκούρα –κάτι που σίγουρα δεν περίμενε- από τη σκληροτράχηλη Αυστραλία, αλλά τελικά διπλασίασε τις νίκες της (3-2) και έτσι σφράγισε το εισιτήριο για τους «16», η πρώτη που το κατάφερε στο τουρνουά. Ο Ρόμπεν άνοιξε το σκορ στο 20’, αλλά πήρε μόλις ένα λεπτό στα «καγκουρό» να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 54’ μάλιστα γύρισαν το παιχνίδι, αλλά ήταν θέμα χρόνου να πετύχουν κι άλλο γκολ οι Οράνιε, ισοφαρίζοντας με σουτ του φαν Πέρσι στο 58’ και ολοκληρώνοντας την ανατροπή με τον Μέμφις στο 68’. Ισοβαθμεί πλέον με τη Χιλή στην κορυφή του ομίλου, αλλά τα +5 γκολ διαφορά γκολ που έχει της δίνει τυπικά την πρωτιά, κάτι που σημαίνει ότι ευνοείται και με ισοπαλία για να τερματίσει πρώτη. Αλλαγές ετοιμάζει ο φαν Χάαλ στην ενδεκάδα, που χαρακτήρισε το σημερινό ματς με τη Χιλή το δυσκολότερο που έχει δώσει η ομάδα του μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Σίγουρα δε θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο φαν Πέρσι, ούτε τον τραυματία αριστερό αμυντικό Μάρτινς Ίντι.


Πιθανή σύνθεση: Σίλεσεν – Γιάνμαατ, Φλάαρ, ντε Φράι, Φέρχεγκ, Μπλιντ- ντε Γκουζμάν, ντε Γιόνγκ, Σνάιντερ – Ρόμπεν – Χούντελααρ

Τερματοφύλακες: Φορμ (Σουόνσι), Σίλεσεν (Άγιαξ), Κρουλ (Νιούκαστλ)
Αμυντικοί: Φλάαρ (Άστον Βίλλα), Ζάνμαατ (Φέγενορντ), Ίντι Μάρτινς (Φέγενορντ), ντε Φράι (Φέγενορντ), Φέλτμαν (Άγιαξ), Φέρχεγκ (Άουγκσμπουργκ), Κονγκολό (Φέγενορντ)
Μέσοι: Ρόμπεν (Μπάγερν), Σνάιντερ (Γαλατάσαραϊ), ντε Γιόνγκ (Μίλαν), Μπλιντ (Άγιαξ), ντε Γκουζμάν (Σουόνσι), Μέμφις (PSV), Κλάσι (Φέγενορντ), Φερ (Νόριτς), Βαϊνάλντουμ (PSV)
Επιθετικοί: Κόιτ (Φενέρμπαχτσε), φαν Πέρσι (Μάν. Γιουν.), Χούντελααρ (Σάλκε), Λενς (Ντιναμό Κιέβου)


ΧΙΛΗ: Πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο Μουντιάλ και σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της, επικρατώντας της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Ισπανίας με 2-0, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ιδανικά στημένη από την αρχή, άνοιξε το σκορ στο 20’ με τον Βάργκας, ύστερα από ασίστ του Αράνγκιζ, με το δεύτερο να πετυχαίνει δεύτερο στο 43’, εκμεταλλευόμενος αδράνεια στην άμυνα των Ισπανών σε στημένη φάση. Οι Ισπανοί είχαν φλύαρη κατοχή και οι μοναδικές καλές τους ευκαιρίες έγιναν μετά το 70’, χωρίς όμως να ανησυχήσουν ιδιαίτερα και με τον Μπράβο να επεμβαίνει σωτήρια όποτε χρειάστηκε. Έδειξε πολύ μεγάλη ικανότητα τόσο σε ομαδικό επίπεδο όσο και σε ατομικό, δείχνοντας από την αρχή ως το τέλος ότι μπορεί να τα καταφέρει, με αστέρευτη ενέργεια και ψηλά μαρκαρίσματα. Ο Σαμπάολι αναμένεται να ξεκουράσει το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Αρτούρο Βιντάλ, που σε κανένα από τα δύο προηγούμενα δεν ήταν 100% έτοιμος. Εκτός ο Σάρλες Αράνγκιζ, πρωταγωνιστής στο ματς με την Ισπανία.

Πιθανή σύνθεση: Μπράβο – Χάρα, Μένα, Μεντέλ, Ίσλα – Γκουτιέρεζ, Ντίαζ, Καρμόνα ή Βαλντίβια – Βαλντίβια, Βάργκας, Σάντσεζ

Τερματοφύλακες: Μπράβο (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Χερέρα (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Τοσέλι (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)
Αμυντικοί: Χάρα (Νόττινχαμ), Μεντέλ (Κάρντιφ), Ίσλα (Γιουβέντους), Μένα (Σάντος), Χοσέ Ρόχας (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Αλμπορνόζ (Μάλμε)
Μέσοι: Μποσεζούρ (Γουίγκαν), Βαλντίβια (Παλμέιρας), Βιντάλ (Γιουβέντους), Καρμόνα (Αταλάντα), Φουενζαλίντα (Κόλο-Κόλο), Αράνγκιζ (Ιντερνασιονάλ), Μαρσέλο Ντίαζ (Βασιλεία), Φελίπε Γκουτιέρεζ (Τβέντε), Φρανσίσκο Σίλβα (Οσασούνα)
Επιθετικοί: Αλέξις Σάντσεζ (Μπαρτσελόνα), Παρέδες (Κόλο-Κόλο), Εντουάρντο Βάργκας (Βαλένθια), Πινίγια (Κάλιαρι), Ορελλάνα (Θέλτα Βίγκο)

Προγνωστικά: Εντυπωσιακή η μέχρι τώρα πορεία των δύο ομάδων μέχρι τώρα στη διοργάνωση, περισσότερο πάντως της Χιλής, που κατάφερε να αποκλείσει την Ισπανία. Έχοντας πετύχει το μεγάλο στόχο της, δεν περιμένουμε να δούμε να κάνει «παπάδες» σε τρίτο διαδοχικό, με την Ολλανδία να δίνεται σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές (2.70 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση