» » » » » » Πάμε Στοίχημα Μουντιάλ 5ος όμιλος: Επιστρέφει στις νίκες η Ελβετία


23.00 ΟΝΔΟΥΡΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Προϊστορία: 0-1-0

ΟΝΔΟΥΡΑ: Το γκολ του Κόστλι στο 31′ εναντίον του Ισημερινού στο προηγούμενο παιχνίδι πανηγυρίστηκε έξαλλα στις τάξεις της, αφού η Ονδούρα σκόραρε για πρώτη φορά μετά το 1982 σε τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πάντως αυτό το τέρμα δεν συνδυάστηκε με νίκη, αφού ο αντίπαλος γύρισε και πήρε το ματς στην συνέχεια με 2-1. 2/2 ήττες για την ομάδα της Κεντρικής Αμερικής και πρέπει να γίνουν θαύματα και να βάλει πολλά γκολ πλέον για να βρεθεί αυτή δεύτερη και να πάρει την πρόκριση, αν και μάλλον δεν είναι αυτός ο στόχος της. Μια φορά συνάντησε ξανά στο παρελθόν την εθνική ομάδα της Ελβετίας και το ματς έληξε ισόπαλο με 0-0. Πλήρης η αποστολή για τον Κολομβιανό προπονητή Λουίς Σουάρες.


Τελευταία 5: 0-1-4

Πιθανή σύνθεση: Βαγιαδάρες – Μπεκέλες, Μπερνάντεζ, Φιγκερόα, Γκαρσία – Γουίλσον Παλάσιος, Γκαρσία, Γκαρίδο, Εσπινόζα – Μπένγκτσον, Κόστλι

Τερματοφύλακες: Βαγιαδάρες (Ολίμπια), Ντόνις Εσκομπέρ (Ολίμπια), Λόπεζ (Ρεάλ Εσπάνια)
Αμυντικοί: Τσάβες (Κινγκντάο), Μπεκέλες (Ολίμπια), Φιγκερόα (Χαλ), Μπερνάρντες (Σαν Χοσέ), Ιζαγκίρε (Σέλτικ), Μόντες (Μοτάγκουα), Μ. Γκαρσία (Γουίγκαν)
Μέσοι: Ντελγάδο (Ρεάλ Εσπάνια), Εσπινόζα (Γουίγκαν), Γ. Παλάσιος (Στόουκ), Ο. Γκαρσία (Χιούστον), Κλάρος (Μοτάγκουα), Τσάβες (Κολοράντο), Μαρτίνες (Ρεάλ Εσπάνια), Γκαρίδο (Ολίμπια), Ναχάρ (Άντερλεχτ)
Επιθετικοί: Μπένγκστον (Νιου Ίνγκλαντ), Τ. Παλάσιος (Αλαχουελένσε), Μαρτίνες (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Κόστλι (Ρεάλ Εσπάνια)


ΕΛΒΕΤΙΑ: Αλλού πατούσαν και αλλού βρισκόντουσαν οι ποδοσφαιριστές της Ελβετίας και δη οι αμυντικοί της. Το βαρύ 5-2 από την Γαλλία αποδικνύει του λόγου το αληθές για μια ομάδα που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους εμφανίσεις. Μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-0 και μάζεψε κάπως την διαφορά με τέρματα των Τζεμαϊλί και Τζάκα από το 80′ και μετά. Με νίκη πάντως σήμερα έχει αυξημένες πιθανότητες να καταφέρει να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Χτύπησε στο μάτι και γυρίζει πίσω στη Ελβετία ο αμυντικός Φον Μπέργκεν (43/0). Την θέση του θα πάρει ο Σεντερός, ενώ κερδίζει κατά πάσα πιθανότητα και πάλι την εμπιστοσύνη του τεχνικού Ότμαρ Χίτσφελντ ο επιθετικός Ντρμιτς αντί του Σεφέροβιτς.

Τελευταία 5: 3-1-1

Πιθανή σύνθεση: Μπενάλιο – Λιχστάινερ, Τζουρού, Σεντερός, Ροντρίγκεζ – Τζεμαϊλί, Ινλερ – Μεχμέντι, Τζάκα, Σακιρί – Ντρμιτς

Τερματοφύλακες: Μπενάλιο (Βόλφσμπουργκ), Σόμερ (Βασιλεία), Μπούρκι (Γκρασχόπερς)
Αμυντικοί: Λιχτστάινερ (Γιουβέντους), Σεντερός (Βαλένθια), Τζουρού (Αμβούργο), Φον Μπέργκεν (Γιουνγκ Μπόις), Ζίγκλερ (Σασσουόλο), Ροντρίγκεζ (Βόλφσμπουργκ), Σερ (Βασιλεία), Λανγκ (Γκρασχόπερς)
Μέσοι: Μπαρνέτα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ινλέρ (Νάπολι) Μπεχράμι (Νάπολι), Φερνάντες (Φράιμπουργκ), Τζεμαϊλί (Νάπολι), Σακίρι (Μπάγερν Μονάχου), Τζάκα (Γκλάντμπαχ), Στόκερ (Βασιλεία)
Επιθετικοί: Μεχμέντι (Φράιμπουργκ), Γκαβράνοβιτς (Ζυρίχη), Σεφέροβιτς (Σοσιεδάδ), Ντρμιτς (Νυρεμβέργη)

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Μόνο νίκη θέλουν οι Ελβετοί κόντρα στην ουραγό του ομίλου. Λογικό διπλό στο 1,45 της Playbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση