» » » » » » » Προγνωστικά Μουντιάλ 5ος όμιλος: Με αλλαγές οι «τρικολόρ»


photo23.00 ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ – ΓΑΛΛΙΑ

Προϊστορία: 0-0-1

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ: Ένας παίκτης μια ομάδα! ο Ένερ Βαλένσια έχει πάρει από το χέρι τον Ισημερινό και τον διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης. Ο 25χρονος επιθετικός έχει πετύχει και τα τρία γκολ της ομάδας τους στις δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων, σημειώνοντας τα δύο πιο πρόσφατα στη νίκη του Ισημερινού με 2-1 επί της Ονδούρας. Πάντως σήμερα θέλει θετικό αποτέλεσμα και κυρίως τη νίκη, ώστε να προχωρήσει στην φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς η Ελβετία παίζει με την ουραγό Ονδούρα και ενδέχεται να κερδίσει. Λίγες πιθανότητες να αλλάξει πολλά στην ενδεκάδα του ο προπονητής Ρεϊνάλδο Ρουέδα.


Τελευταία 5: 1-2-2

Πιθανή σύνθεση: Ντομίνγκεζ – Β. Αγιόβι, Γκουάγκουα, Εράσο, Παρέδες – Μίντα, Νομπόα, Μοντέρο, Αντόνιο Βαλένσια – Ένερ Βαλένσια, Καϊσέδο

Τερματοφύλακες: Μπανγκέρα (Μπαρτσελόνα Σ.Κ), Ντομίνγκες (Λίγκα Κίτο), Μπονέ (Ελ Νασιονάλ)
Αμυντικοί: Β. Αγιόβι (Πατσούκα), Γκουάγκουα (Έμελεκ), Παρέδες (Μπαρτσελίνα Σ.Κ), Εράσο (Φλαμένγκο), Ατσιλιέρ (Έμελεκ), Μπάγκι (Έμελεκ)
Μέσοι: Μέντεζ (Σάντα Φε), Καστίγιο (Αλ Χιλάλ), Αντόνιο Βαλένσια (Μάντσεστερ Γ.), Σαριτάμα (Μπαρτσελόνα Σ. Κ), Νομπόα (Ντιναμό Μόσχας), Μοντέρο (Μονάρκας), Ρόχας (Κρουζ Αζούλ, Αρόγιο (Ατλάντε), Ιμπάρα (Φίτεσε), Μαρτίνες (Τιχουάνα), Γρουέζο (Στουτγάρδη)
Επιθετικοί: Καϊσέδο (Αλ Τζαζίρα), Χ. Αγιόβι (Τιχουάνα), Ένερ Βαλένσια (Πατσούκα)


ΓΑΛΛΙΑ: Είναι αναμφίβολα η καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ. Η εντυπωσιακή νίκη με 5-2 επί της Ελβετίας συνδυάστηκε όπως ήταν λογικό με καλή εμφάνιση για τους «τρικολόρ» που έκαναν το 2/2 στον όμιλο και με διαφορά τερμάτων 8-2! Με αυτόν τον επιθετικό απολογισμό εξασφάλισαν εκτός μεγάλου θαύματος και την πρωτιά του ομίλου, ενώ σίγουρα δεν θα παρουσιαστούν αδιάφοροι στο σημερινό παιχνίδι με τον Ισημερινό. Ο τεχνικός της ομάδας Ντιντιέ Ντεσάμπ ετοιμάζει πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, όμως το υλικό σε αυτή την φουρνιά είναι πληρέστατο στην Γαλλία. Ποινή τιμωρίας θα εκτίσει ο μέσος Καμπάιγ (32/3), ενώ ενδέχεται να μείνει εκτός ενδεκάδας ο φορ Μπενζεμά, όπως και μερικοί ακόμη πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές.

Τελευταία 5: 4-1-0

Πιθανή σύνθεση: Ρουφιέρ – Σανιά, Κοσιελνί, Μανγκαλά, Ντιν – Πογκμπά, Σνέιντερλιν, Σισοκό – Καμπελά, Γκριεζμάν, Ρεμί

Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τότεναμ), Ρουφιέ (Σεντ Ετιέν), Λαντρό (Μπαστιά)
Αμυντικοί: Ντεμπισί (Νιουκάστλ), Εβρά (Μάντσεστερ Γ.), Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης), Σακό (Λίβερπουλ), Σανιά (Άρσεναλ), Κοσιελνί (Άρσεναλ), Ντιν (Παρί Σεν Ζερμέν), Μανγκαλά (Πόρτο)
Μέσοι: Σνέιντερλιν (Σαουθάμπτον), Καμπελά (Μονπελιέ), Καμπάιγ (Παρί Σεν Ζερμέν), Βαλμπουενά (Μαρσέιγ), Γκριεζμάν (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Ματουιντί (Παρί Σεν Ζερμέν), Σισοκό (Νιουκάστλ), Μαβουμπά (Λιλ), Πογκμπά (Γιουβέντους)
Επιθετικοί: Ζιρού (Άρσεναλ), Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρεμί (Νιούκαστλ)


Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα: Ακόμη και με τις αλλαγές οι Γάλλοι είναι ανώτεροι και μπορούν να κάνουν παιχνίδι. Επιθετικά παίζει ο Ισημερινός και λογικά θα γίνει ένα ανοιχτό ματς με γκολ. Over 2,5 σε απόδοση 1,88 από την Meridianbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση