» » » » » » » Στοίχημα Μουντιάλ 6ος όμιλος: Περισσότεροι κενοί χώροι για Αργεντινή


Argentina v Iran: Group F - 2014 FIFA World Cup Brazil19.00 ΝΙΓΗΡΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Προϊστορία: 1-1-4

ΝΙΓΗΡΙΑ: Παρουσίασε σημάδια βελτίωσης σε όλους τους τομείς και παρότι χρειάστηκε το χεράκι της διαιτησίας, εντούτοις πήρε τη νίκη επί της Βοσνίας με 1-0. Σκόρερ ο Οντεμβιτζί στο 29′, ύστερα από πάσα του Εμενίκε. Βρήκε περισσότερους χώρους σαφώς σε σχέση με το εναρκτήριο παιχνίδι με το Ιράν και κυκλοφόρησε πιο εύκολα την μπάλα. Οι Αφρικανοί βρίσκονται κατά μεγάλο ποσοστό στην επόμενη φάση και απειλούνται μονάχα από το Ιράν, που και αυτό όμως έχει πολύ δύσκολο παιχνίδι την ίδια ώρα με την Βοσνία. Δύσκολα να αλλάξει κάτι στο αρχικό του σχήμα ο προπονητής της Νιγηρίας Στέφεν Κεσί και ειδικά από το κέντρο και την επίθεση. Συνεχίζει να πονάει ο αμυντικός Ομποαμπόνα (36/1).


Τελευταία 5: 1-3-1

Πιθανή σύνθεση: Ενιεγιάμα – Οσανίβα, Γιόμπο, Ομερούο, Άμπροουζ – Ονάζι, Όμπι Μίκελ – Μούσα, Μπαμπατούντε, Οντεμβιτζί – Εμενίκε

Τερματοφύλακες: Ενιεγιάμα (Λιλ), Ετζίντε (Χάποελ Σίβα), Αγκμπίμ (Γκόμπε Γιουνάιτεντ),
Αμυντικοί: Γιόμπο (Νόριτς), Άμπροουζ (Σέλτικ), Ομποαμπόνα (Ρίζεσπορ), Εγκουέκβουε (Βάρι Γουλβς), Ομερούο (Μίντλεσμπρο), Οσανίβα (Άσχοντ), Οντουλνάμι (Σανσάιν Σταρς)
Μέσοι: Ουζοένγι (Ενούγκου Ρέιντζερς) Όμπι Μίκελ (Τσέλσι), Ονάζι (Λάτσιο), Γκάμπριελ (Μπέβερεν), Μπαμπατούντε (Βόλιν Λουτσκ), Αζίζ (Αλμερία)
Επιθετικοί: Μόουζες (Λίβερπουλ), Μούσα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Οντεμβιτζί (Στόουκ)
Εμενίνκε (Φενέρμπαχτσε), Αμεόμπι (Νιουκάστλ), Νουόφορ (Χέρενφεν), Ουτσέμπο (Σερκλ Μπριζ)


ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Συνάντησε μεγάλη αντίσταση από το Ιράν και χρειάστηκε μια εντυπωσιακή ενέργεια του Μέσι στις καθυστερήσεις του αγώνα για να πάρει τη νίκη με 1-0. Καλά που είχε σε καλή κατάσταση και τον τερματοφύλακα Ρομέρο που είχε ορισμένες 2-3 εκπληκτικές επεμβάσεις σε μεγάλες ευκαιρίες των Ιρανών γιατί σήμερα θα μιλούσαμε με άλλα δεδομένα. Το 2/2 της Αργεντινής στέλνουν αυτάματα τους «αλμπισελέστε» στους «16» του Μουντιάλ, ενώ με βαθμό ή νίκη σήμερα εξασφαλίζει και την πρωτιά του ομίλου. Όλοι οι ποδοσφαιριστές στην διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού Αλεχάντρο Σαμπέγια, ο οποίος θα δώσει κατά πάσα πιθανότητα φανέλες βασικών σε Παλάσιο και Λαβέτσι.

Τελευταία 5: 4-1-0

Πιθανή σύνθεση: Ρομέρο – Ζαμπαλέτα, Γκαράι, Φερνάντεζ, Ρόχο – Μασεράνο, Έντσο Πέρες, Ντι Μαρία – Μέσι, Λαβέτσι, Παλάσιο

Τερματοφύλακες: Ρομέρο (Μονακό), Αντουχάρ (Κατάνια), Οριόν (Μπόκα Τζούνιορς)
Αμυντικοί: Ντεμικέλις (Μάντσεστερ Σίτι), Σαμπαλέτα (Μάντσεστερ Σίτι), Φερνάντες (Νάπολι), Ρόχο (Σπόρτινγκ), Γκαράι (Μπενφίκα), Καμπανιάρο (Ίντερ), Μπασάντα (Μοντερέι)
Μέσοι: Μασεράνο (Μπαρτσελόνα), Μάξι Ροντρίγκες (Νιούελς Ολντ Μπόις), Γκάγκο (Μπόκα Τζούνιορς), Ντι Μαρία (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπίλια (Λάτσιο), Αουγκούστο Φερνάντες (Θέλτα), Έντσο Πέρες (Μπενφίκα), Αλβάρες (Ίντερ)
Επιθετικοί: Μέσι (Μπαρτσελόνα), Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Ιγουαϊν (Νάπολι), Λαβέτσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Παλάσιο (Ίντερ)


Πρόταση στοίχημα: Πιο απελευθερωμένα πλέον οι Αργεντίνοι που θα συναντήσουν μια ανοιχτή άμυνα αυτή την φορά. Με ρίσκο στο διπλό ημίχρονο, διπλό τελικό στο 2,25 της Novibet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση