» » » » » » Στοίχημα Διεθνή Φιλικά: ΝΙΓΗΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ


Στοίχημα Διεθνή Φιλικά: ΝΙΓΗΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

02:00 ΝΙΓΗΡΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Ο αγώνας διεξάγεται στο PPL Park, Πενσιλβάνια, ΗΠΑ

Προϊστορία: 1-0-2

ΝΙΓΗΡΙΑ (44η): Πολλά ακούστηκαν για το τελευταίο φιλικό, με τη ΦΙΦΑ τελικά να το βάζει στη λίστα των ύποπτων αγώνων, αλλά τελικά έγινε κανονικά (Λονδίνο), με τη Νιγηρία να αναδεικνύεται ισόπαλη με τη Σκωτία με 2-2. Αγωνίστηκε με αλλαγές στη σύνθεση της (εκτός Ενιεάμα, Μίκελ), πίσω στο σκορ από το 10’, ισοφάρισε στο 41’ με τον Ουτσέμπο, ο Εγκουέκουε την έφερε πάλι πίσω με αυτογκόλ στο 52’, με τον Νουοφόρ να πετυχαίνει την ισοφάριση στο 90’. Η προετοιμασία της για τα τελικά του Μουντιάλ συνεχίζεται με τα φιλικά κόντρα σε Ελλάδα και ΗΠΑ (08/06), πριν τη σέντρα στη Βραζιλία, κόντρα στο Ιράν (16/06). Ο Στέφεν Κέσι κατέληξε τη Δευτέρα στην τελική του 23άδα, αφήνοντας εκτός τους: Ακπέγι (Τ, Γουάρι Γουλβς), Οντουνλάμι (Α, Σάνσαϊν Σταρς), Ουζοένι (Ενούγκου Ρέιντζερς), Μπαμπατούντε (Μ, Βολίν Λουτσκ), Αζίζ (Μ, Αλμερία), Όμπι (Πάρμα), Ομπίνα (Ε, Κιέβο). Και οι τρεις αναμετρήσεις της με την Ελλάδα έληξαν με 2-3 γκολ.


Τελευταία 5: 2-2-1

Τερματοφύλακες: Ενιεάμα (Λιλ), Ετζίντε (Χαποέλ Μπιρ Σίβα), Αγκμπίμ (Γκόμπε Γιουνάιτεντ),
Αμυντικοί: Γιόμπο (Νόριτς), Έλντερσον (Μονακό), Αμπρόουζ (Σέλτικ), Ομποαμπόνα (Ρίζεσπορ), Εγκουέκουε (Γουάρι Γουλβς), Ομερούο (Μίντλεσμπρο), Οσανίουα (Ασντόντ),
Μέσοι: Όμπι Μίκελ (Τσέλσι), Ονάτσι (Λάτσιο), Μπα (Σερκλ Μπαστιά), Νόσα Ιγκιεμπόρ (Μπέτις), Γκάμπριελ (Μπέβερεν)
Επιθετικοί: Μούσα (ΤΣΣΚΑ Μ.), Μόουζες (Λίβερπουλ), Οντουαμαντί (Μπρέσια), Οντεμγουίγκι (Στόουκ), Εμενίκε (Φενέρμπαχτσε), Σόλα Αμεόμπι (Νιούκαστλ), Ουτσέμπο (Σερκλ Μπριζ)


ΕΛΛΑΔΑ (10η): Περισσότερο προσπάθησε να χαλάσει το παιχνίδι, παρά να δημιουργήσει κόντρα στην Πορτογαλία, μένοντας τελικά στο 0-0 και συνεχίζοντας την καλή προϊστορία με τους Ίβηρες. Ήταν πάντως πολύ κακή στη δημιουργία, με τον Φετφατζίδη να μπαίνει αλλαγή στο 63’ και να βελτιώνει την εικόνα της ομάδας σε αυτό τον τομέα, αν και δεν ήταν αρκετός από μόνος του. Ο Σάντος ξεκίνησε με τους Καρνέζη, Χολέμπα, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Κατσουράνη, Τζιόλη, Μανιάτης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδη. Το μόνο αρνητικό είναι υποχρεωτική αποχώρηση του Παπασταθόπουλου στο 44’, αν και οι φόβοι για κάτι σοβαρό απομακρύνθηκαν. Αναμένεται ωστόσο να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του σήμερα. Είναι προγραμματισμένο ακόμα ένα φιλικό, κόντρα στη Βολιβία (06/06), πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Ευχάριστες μνήμες ξυπνά η τελευταία αναμέτρηση κόντρα στην Νιγηρία, την οποία νίκησε στο προηγούμενο Μουντιάλ (2-1), που ήταν και η παρθενική της νίκη στα τελικά της διοργάνωσης. Άλλη μία φορά την κερδίσαμε σε φιλικό το ’99 με 2-0. Under τα 14 από τα 16 τελευταία παιχνίδια της. Πιο πιθανές αλλαγές στη σημερινή ενδεκάδα «ακούγονται» οι Γκέκας, Σαλπιγγίδης, στις θέσεις των Μήτρογλου, Σαμαρά. Στη θέση του Παπασταθόπουλου «παίζουν» οι Μόρας, Βύντρα.

Τελευταία 5: 2-2-1

Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Γρανάδα), Γλύκος (ΠΑΟΚ), Καπίνο (ΠΑΟ)
Αμυντικοί: Τζαβέλας (ΠΑΟΚ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Μόρας (Βερόνα), Βύντρα (Λεβάντε), Τοροσίδης (Ρόμα), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ολυμπιακός)
Μέσοι: Μανιάτης (Ολυμπιακός), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Μπολόνια), Καραγκούνης ( - ), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Φετφατζίδης (Τζένοα), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Τορίνο)
Επιθετικοί: Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Φούλαμ), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γκέκας (Κόνιασπορ)

Πρόταση στοίχημα: Ο Σάντος –πρέπει και- θα προσπαθήσει να βελτιώσει την μεσοεπιθετική γραμμή, γιατί μόνο με άμυνα και αντιποδόσφαιρο δεν πάμε πουθενά. Μόνο με ένα τέτοιο σενάριο δικαιολογείται το γκολ-γκολ (2.18 Championsbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση