» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Τέσσερα σερί under οι Ολλανδοί

Προγνωστικά στοιχήματος: Τέσσερα σερί under οι Ολλανδοί
Σεϊναγιόεν - Μιλικόσκι: Απογοητεύει η προτελευταία Σεϊναγιόεν (2-3-4). Η Μιλικόσκι διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος με 20 γκολ ενεργητικό.


Ίντερ Τούρκου - Ελσίνκι: Εκεί που δεν είχε ισοπαλίες η Ίντερ Τούρκου πλέον μετράει πέντε συνεχόμενες. Αντιθέτως η Ελσίνκι σε αυτό το διάστημα μετράει 5/5 νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ.



Λάχτι - Τούρκου: Ανέπαφη κράτησε την εστία της στα τρία τελευταία η Λάχτι, ενώ εφτά διαδοχικά under. Ουραγός η Τούρκου και με τρεις απανωτές ήττες.



Ουγγαρία - Αλβανία: Over τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Ουγγαρίας. Αντιθέτως η Αλβανία προέρχεται από τέσσερα σερί under.


Αλγερία - Ρουμανία: Τρεις διαδοχικές νίκες για την Αλγερία, που προετοιμάζεται για το Μουντιάλ. Under εμφάνισε στα τρία πιο πρόσφατα η Ρουμανία.


Ολλανδία - Ουαλία: Κάπως παράξενο, αλλά οι Ολλανδοί προέρχονται από τέσσερα σερί under. Δεν χάνει σε αυτό το διάστημα η Ουαλία.


Ιταλία - Λουξεμβούργο: Ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες η Ιταλία, αφού δεν κερδίζει εδώ και έξι ματς. Πέντε γκολ δέχτηκε πριν από μια εβδομάδα από το Βέλγιο το Λουξεμβούργο.


Ισημερινός- Αγγλία: Goal/goal οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις του Ισημερινού. Δύο σερί νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ οι Άγγλοι.


Αργεντινή - Τρινιτάντ: Ανέπαφη κράτησε την εστία της στα τρία πιο πρόσφατα φιλικά ματς η Αργεντινή. Αήττητο στα πέντε τελευταία παιχνίδια το Τρινιτάντ, όμως σήμερα έχει πραγματικά δύσκολο έργο.

Ουρουγουάη - Σλοβενία: 3-2-0 η φόρμα της Ουρουγουάης στα πέντε τελευταία παιχνίδια. No goal εμφάνισε στα εφτά πιο πρόσφατα η εθνική ομάδα της Σλοβενίας.



Σπορτ Ρεσίφε - Μπαϊα: Ανέπαφη κράτησε την εστία της στα δύο τελευταία ματς η Σπορτ Ρεσίφε. Τρεις σερί ήττες για τη ντεφορμέ Μπαϊα.


Χιλή - Β. Ιρλανδία: Μπροστά είναι καλή η Χιλή, όμως στην άμυνα σπάνια κρατά το μηδέν στην άμυνα. Δεν κερδίζει εδώ και εφτά αγώνες η Βόρειος Ιρλανδία.

Ελ Σαλβαδόρ - Ακτή Ελεφαντοστού: Ένα χρόνο έχει περίπου να αγωνιστεί το Ελ Σαλβαδόρ. Goal/goal οι έξι τελευταίες αναμετρήσεις της Ακτής Ελεφαντοστού, που σήμερα είναι το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση