» » » » » » » » Στοίχημα Προημιτελικά Μουντιάλ: «Τσεκάρει» εισιτήριο για τους «4» η Ολλανδία



Προϊστορία: -

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Με τη ψυχή στο στόμα προκρίθηκε εις βάρος του Μεξικού, συνεχίζοντας ως η μόνη ομάδα που έχει κάνει το απόλυτο σε τέσσερις αγώνες στη διοργάνωση. Προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο από την αρχή, αλλά οι εξαιρετικά στημένοι Μεξικανοί δεν άφησαν πολλούς χώρους, ενώ έκλεισαν ιδανικά τον Ρόμπεν, ο οποίος δε μπόρεσε να πάρει πάνω του φάσεις. Στο 48’ μάλιστα το Μεξικό προηγήθηκε με μακρινό σουτ, αλλά διαχειρίστηκε σωστά την αναμέτρηση ως το τέλος, πιέζοντας συνεχώς και φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Σνάιντερ στο 88’, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ρόμπεν κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Χούντελααρ, στέλνοντας έτσι την ομάδα του στα προημιτελικά.
Ο φαν Χάαλ για δεύτερο σερί παιχνίδι χρησιμοποίησε το 4-4-2 σε ρόμβο, αφήνοντας στην άκρη το 5-3-2 με το οποίο ξεκίνησε τη διοργάνωση. Με τον τραυματισμό όμως του ντε Γιόνγκ στο 9’ αναγκαστικά έβαλε τον Μάρτινς Ίντι γυρνώντας το σύστημα και πάλι στο 5-3-2. Στα 25 τελευταία παιχνίδια της έχει χάσει μόνο σε ένα φιλικό από τη Γαλλία (17-7-1). Σε επίπεδο Μουντιάλ μετράει μόνο νίκες στις δύο τελευταίες συμμετοχές της, εκτός της ήττας στον τελικό με την Ισπανία στη Ν. Αφρική (10-0-1). Εκτός ο βασικός αμυντικός μέσος ντε Γιόνγκ και ο αναπληρωματικός κεντρικός μέσος Φερ.

Τελευταία 5: 5-0-0

Πιθανή σύνθεση: Σίλεσεν – Γιάνμαατ, Φλάαρ, ντε Φράι, Φέρχεγκ, Μπλιντ- ντε Γκουζμάν, ντε Γιόνγκ, Σνάιντερ – Ρόμπεν – φαν Πέρσι

Τερματοφύλακες: Φορμ (Σουόνσι), Σίλεσεν (Άγιαξ), Κρουλ (Νιούκαστλ)
Αμυντικοί: Φλάαρ (Άστον Βίλλα), Ζάνμαατ (Φέγενορντ), Ίντι Μάρτινς (Φέγενορντ), ντε Φράι (Φέγενορντ), Φέλτμαν (Άγιαξ), Φέρχεγκ (Άουγκσμπουργκ), Κονγκολό (Φέγενορντ)
Μέσοι: Ρόμπεν (Μπάγερν), Σνάιντερ (Γαλατάσαραϊ), ντε Γιόνγκ (Μίλαν), Μπλιντ (Άγιαξ), ντε Γκουζμάν (Σουόνσι), Μέμφις (PSV), Κλάσι (Φέγενορντ), Φερ (Νόριτς), Βαϊνάλντουμ (PSV)
Επιθετικοί: Κόιτ (Φενέρμπαχτσε), φαν Πέρσι (Μάν. Γιουν.), Χούντελααρ (Σάλκε), Λενς (Ντιναμό Κιέβου)

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ: Ιστορικές στιγμές για την Κόστα Ρίκα, που κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Ελλάδας στους «16» και να βρεθεί έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του Μουντιάλ. Ήταν το πρώτο ματς στη διοργάνωση που είχε το ρόλο κομπάρσου, αφού είχε τελειώσει αήττητη από τον «όμιλο του θανάτου» με Ουρουγουάη (3-1), Ιταλία (1-0) και Αγγλία (0-0) και χρειάστηκε πολλές φορές την τύχη και τον εξαιρετικό κίπερ Κέιλορ Νάβας για να την κρατήσει ζωντανή. Με αποκομμένο τον Τζόελ Κάμπελ στην κορυφή και με το γνωστό 5-4-1, δεν κατάφερε να φανεί απειλητική, με την Ελλάδα να έχει τον έλεγχο και αρκετές φάσεις να προηγηθεί. Τελικά σε ανύποπτη φάση στο 52’, ο Μπράιαν Ρουίζ με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έπιασε στον ύπνο τους αμυντικούς μας και τον Καρνέζη και προηγήθηκε. Η πίεση της Εθνικής συνεχίστηκε και στο 66’ ο Ντουάρτε με δεύτερη κίτρινη άφησε την ομάδα του με 10, με τον Παπασταθόπουλο να οδηγεί τις δύο ομάδες στην παράταση με γκολ στο 91’. Εκεί και πάλι ο Νάβας είπε όχι σε μεγάλη φάση με τον Μήτρογλου, το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι και πάλι με ήρωα τον Νάβας, που έπιασε το 4ο πέναλτι του Γκέκα έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Ντουάρτε.

Τελευταία 5: 2-3-0

Πιθανή σύνθεση: Νάβας – Γκαμπόα, Ακόστα, Γκονζάλεζ, Ουμάνια, Ντίαζ – Μπόργκες, Τεχέδα – Ρουίζ, Μπολάνιος – Κάμπελ

Τερματοφύλακες: Κέιλορ Νάβας (Λεβάντε), Πέμπερτον (Αλαχουελένσε), Καμπρονέρο (Χερεντιάνο)
Αμυντικοί: Ουμάνια (Σαπρίσα), Ζούνιορ Ντίαζ (Μάιντς), Ρόι Μίλερ (Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς), Τζιανκάρλο Γκονζάλεζ (Κολούμπους), Τζόνι Ακόστα (Αλαχουελένσε), Γκαμπόα (Ρόζενμποργκ), Μόρα (Σαπρίσα), Ντουάρτε (Κλαμπ Μπριζ), Φράνσις (Κολόμπους)
Μέσοι: Μπόργκες (ΑΙΚ), Μπολάνιος (Κοπεγχάγη), Μπαράντες (Άαλεσουντ), Κουμπέρο (Χερεντιάνο), Τεχέδα (Σαπρίσα), Γκρανάδος (Χερεντιάνο), Ντιέγκο Κάλβο (Βαλερένγκα)
Επιθετικοί: Μπράιαν Ρουίζ (PSV), Μπρένες (Καρταγινές), Κάμπελ (Ολυμπιακός/Άρσεναλ), Ουρένια (Κούμπαν Κράσνονταρ)

Πρόταση Στοίχημα: Η Κόστα Ρίκα έδειξε ότι «έσκασε» μετά τα πρώτα παιχνίδια της και θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή και μόνο που κατάφερε να φτάσει ως εδώ. Προβλέπουμε εύκολη επικράτηση για την Ολλανδία, με τον άσο από ημίχρονο να πληρώνει στο 2.12 (Championsbet). Καλή εναλλακτική και ο άσος με χάντικαπ (2.15 Mybet). Για τους λιγότερο τολμηρούς, ο ξερός άσος παίζεται στο 1.50 (Goalbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση