» » » » » » » » Προβλέψεις Στοίχημα Προημιτελικά Μουντιάλ: Μάχη μέχρι τελικής πτώσεως στο Αργεντινή – Βέλγιο


Argentina v Switzerland: Round of 16 - 2014 FIFA World Cup Brazil
 19.00 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΕΛΓΙΟ

Προϊστορία: 1-0-1

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην Ελβετία και δεν μπορούσε να βρει λύσεις στην καλά οργανωμένη άμυνα της αντιπάλου ομάδας. Τουλάχιστον για την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, αφού στο 118′ ο Ντι Μαρία με ωραίο σουτ λύτρωσε την Αργεντινή και έστειλε την ομάδα του με το 1-0 στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η «αλμπισελέστε» συναντά προβλήματα απέναντι σε κλειστές άμυνες και όλα εξαρτώνται από τις εμπνεύσεις του Μέσι ή του Ντι Μαρία. Μπορεί να μην πείθει με τις εμφανίσεις του μέχρι στιγμής το σύνολο του Αλεχάντρο Σαμπέγια, όμως το σημαντικό είναι ότι βρίσκεται κανονικά εντός στόχου και διεκδικεί το όνειρο, που είναι η κατάκτηση του Μουντιάλ. Ο τεχνικός της Αργεντινής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ταλαντούχου αριστερού μπακ Ρόχο (26/1), που είναι τιμωρημένος.


Τελευταία 5: 4-1-0

Πιθανή σύνθεση: Ρομέρο – Μπασάντα, Φερνάντεζ, Γκαράι, Ζαμπαλέτα – Μασεράνο, Γκάγκο – Ντι Μαρία, Μέσι, Λαβέτσι – Ιγκουαϊν

Τερματοφύλακες: Ρομέρο (Μονακό), Αντουχάρ (Κατάνια), Οριόν (Μπόκα Τζούνιορς)
Αμυντικοί: Ντεμικέλις (Μάντσεστερ Σίτι), Ζαμπαλέτα (Μάντσεστερ Σίτι), Φερνάντες (Νάπολι), Ρόχο (Σπόρτινγκ), Γκαράι (Μπενφίκα), Καμπανιάρο (Ίντερ), Μπασάντα (Μοντερέι)
Μέσοι: Μασεράνο (Μπαρτσελόνα), Μάξι Ροντρίγκες (Νιούελς Ολντ Μπόις), Γκάγκο (Μπόκα Τζούνιορς), Ντι Μαρία (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπίλια (Λάτσιο), Αουγκούστο Φερνάντες (Θέλτα), Έντσο Πέρες (Μπενφίκα), Αλβάρες (Ίντερ)
Επιθετικοί: Μέσι (Μπαρτσελόνα), Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Ιγουαϊν (Νάπολι), Λαβέτσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Παλάσιο (Ίντερ)

ΒΕΛΓΙΟ: Η υπεροχή του καρποφόρησε στην παράταση και κέρδισε με 2-1 τις ΗΠΑ στην προηγούμενη νοκ άουτ φάση του Μουντιάλ. Σε όλο το ματς είχε περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με την Αμερική και δικαιώθηκε με γκολ από Ντε Μπρούιν στο 93′ και Λουκάκου στο 105′. Το κλίμα στους «κόκκινους διαβόλους» παραμένει πολύ καλό από το ξεκίνημα του τουρνουά και επιβεβαιώνεται πως είναι ικανοί να πρωταγωνιστήσουν και να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται. Πάντως το εμπόδιο της Αργεντινής είναι το πιο δύσκολο που θα αντιμετωπίσουν μέχρι στιγμής και είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να φτάσουν ψηλότερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μεγάλο το δίλημμα για τον προπονητή του Βελγίου Μαρκ Βίλμοτς για το αν θα επαναφέρει στην ενδεκάδα και στην κορυφή της επίθεσης τον Λουκάκου ή θα διατηρήσει τον Οριτζί, που αποτελεί μια από τις αποκαλύψεις του Μουντιάλ. Παραμένει τραυματίας ο δεξιός μπακ Φάντεν Μπόρε (26/1).

Τελευταία 5: 4-1-0

Πιθανή σύνθεση: Κουρτουά – Αλντερβέιρελντ, Φαν Μπούιτεν, Κομπανί, Φερτόνχεν – Ντεμπελέ, Βίτσελ – Μιραλάς, Ντε Μπρούιν, Μιραλάς – Λουκάκου

Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μινιολέ (Λίβερπουλ), Μποσούτ (Βάρεγκεμ)
Αμυντικοί: Βερμάελεν (Άρσεναλ), Αλντερβέιρελντ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Φαν Μπούιτεν (Μπάγερν Μονάχου), Κομπανί (Μάντσεστερ Σίτι), Φερτόνχεν (Τότεναμ), Φάντεν Μπόρε (Άντερλεχτ), Λόμπαερτς (Ζενίτ), Σιμάν (Σταντάρ Λιέγης),
Μέσοι: Ντεφούρ (Πόρτο), Βίτσελ (Ζενίτ), Ντε Μπρούιν (Βόλφσμπουργκ), Φελαϊνί (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Αζάρ (Τσέλσι), Μέρτενς (Νάπολι), Ντεμπελέ (Τότεναμ), Τσαντλί (Τότεναμ)
Επιθετικοί: Μιραλάς (Έβερτον), Λουκάκου (Έβερτον), Οριτζί (Λιλ), Γιανουζάι (Μάντσεστερ Γ.)

Προβλέψεις Στοίχημα: Τεράστιο ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Επίσης δεν δέχονται εύκολα το γκολ και με δεδομένη την κρισιμότητα του αγώνα αναμένεται μια κλειστή αναμέτρηση. Επιλογή το under 2,5 στο 1,65 της Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση