» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Μουντιάλ φάση «8»: Ντέρμπι Ευρώπης με φόντο την τετράδα


 19.00 ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Προϊστορία: 5-2-3
ΓΑΛΛΙΑ: Έκανε πολύ κακό πρώτο ημίχρονο με τη Νιγηρία, όπου γλίτωσε σε 2-3 επικίνδυνες καταστάσεις την παραβίαση της εστίας της. Ωστόσο, πήρε για τα καλά τα ηνία του αγώνα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και με την είσοδο του ταλαντούχου Γκριεζμάν σημείωσε δύο τέρματα στο 80′ με τον Πογκμπά και αυτογκόλ του Γιούμπο στο 92′ για το τελικό 2-0. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και προσμονή στις τάξεις των «τρικολόρ» για το σημερινό ντέρμπι Ευρώπης με την Γερμανία, αφού υπάρχει ένα ικανό ρόστερ για να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται στην διοργάνωση. Επίσης δεν δέχονται γκολ τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις για τον θεσμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ και ο τερματοφύλακας Γιορίς δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση.
Κατά πάσα πιθανότητα ο προπονητής της Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάμπ θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Γκριεζμάν, δίπλα σε Βαλμπουενά και Μπενζεμά, αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τον Ζιρού. Καμία περαιτέρω αλλαγή δεν αναμένεται ενόψει του σημερινού μεγάλου παιχνιδιού με τα «πάντσερ».

Τελευταία 5: 4-1-0

Πιθανή σύνθεση: Γιορίς – Εβρά, Σακό, Βαράν, Ντεμπουσί – Ματουιντί, Καμπάιγ, Πογκμπά – Γκριεζμάν, Βαλμπουενά, Μπενζεμά

Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τότεναμ), Ρουφιέ (Σεντ Ετιέν), Λαντρό (Μπαστιά)
Αμυντικοί: Ντεμπισί (Νιουκάστλ), Εβρά (Μάντσεστερ Γ.), Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης), Σακό (Λίβερπουλ), Σανιά (Άρσεναλ), Κοσιελνί (Άρσεναλ), Ντιν (Παρί Σεν Ζερμέν), Μανγκαλά (Πόρτο)
Μέσοι: Σνέιντερλιν (Σαουθάμπτον), Καμπελά (Μονπελιέ), Καμπάιγ (Παρί Σεν Ζερμέν), Βαλμπουενά (Μαρσέιγ), Γκριεζμάν (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Ματουιντί (Παρί Σεν Ζερμέν), Σισοκό (Νιουκάστλ), Μαβουμπά (Λιλ), Πογκμπά (Γιουβέντους)
Επιθετικοί: Ζιρού (Άρσεναλ), Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρεμί (Νιούκαστλ)


ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Είδε τον χάρο με τα μάτις της η Γερμανία, αφού οι περισσότεροι περίμεναν μία εύκολη διασταύρωση με την εθνική ομάδα της Αλγερίας. Όμως για 90 λεπτά δυσκολεύτηκε αρκετά να δημιουργήσει καλές φάσεις στην αντίπαλη εστία, ενώ έπεσε πάνω σε έναν καλό αντίπαλο τερματοφύλακα. Το 0-0 στα 90 λεπτά έστειλε τις δύο ομάδες στην παράταση, εκεί όπου τα «πάντσερ» φανέρωσαν κάπως καθυστερημένα το επίπεδο τους, σημειώνοντας δύο τέρματα με Σούρλε και Εζίλ, με την Αλγερία να μειώνει απλά στην εκπνοή για το τελικό αποτέλεσμα 2-1. Το σύνολο του Γιόακιμ Λεβ δεν έχει πείσει ακόμη με την εικόνα του έως τώρα, αλλά το σημαντικό είναι που βρίσκεται κανονικά στην διοργάνωση και ολοένα πιο κοντά στον στόχο του, που είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο μπακ Μουστάφι (4/0), ενώ επανέρχεται στην ενδεκάδα ο πολύτιμος στόπερ Χούμελς (33/3). Ίωση φαίνεται να έχει «χτυπήσει» ορισμένους ποδοσφαιριστές της εθνικής Γερμανίας, αλλά δύσκολα να στερήσει την συμμετοχή τους σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα.

Τελευταία 5: 3-2-0

Πιθανή σύνθεση: Νόιερ – Λαμ, Μερτεσάκερ, Χούμελς, Χέβεντες – Κρόος, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ – Εζίλ, Μίλερ, Γκέτσε

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν Μ.), Βαϊντενφέλερ (Ντόρτμουντ), Τζίλερ (Αννόβερο)
Αμυντικοί: Λαμ (Μπάγερν Μ.), Μερτεσάκερ (Άρσεναλ), Ζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν Μ.), Ντουρμ (Ντόρτμουντ), Χέβεντες (Σάλκε), Χούμελς (Ντόρτμουντ), Γκρόσκροϊτζ (Ντόρτμουντ)
Μέσοι: Ντράξλερ (Σάλκε), Γκίντερ (Φράιμπουργκ), Κεντίρα (Ρεάλ Μαδρίτης), Μίλερ (Μπάγερν Μ.), Ποντόλσκι (Άρσεναλ), Σβαϊνστάιγκερ (Μπάγερν Μ.), Εζίλ (Άρσεναλ), Κρόος (Μπάγερν Μ.), Μουστάφι (Ντόρτμουντ), Σούρλε (Τσέλσι), Γκέτσε (Μπάγερν Μ.), Κράμερ (Γκλάντμπαχ)
Επιθετικοί: Κλόζε (Λάτσιο)

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά σε αυτό το ζεγάρι. Λόγω της ποιότητας των δύο ομάδων από το κέντρο και μπροστά, πιθανή δείχνει η επιλογή του goal/goal σε απόδοση 1,90 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση