» » » » » » » Πάμε Στοίχημα A’ Νορβηγίας: Οδηγεί την κούρσα η Μόλντε


16.30 ΜΟΛΝΤΕ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Προϊστορία: 12-6-6
Πέρυσι: ΜΟΛΝΤΕ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ 1-2

ΜΟΛΝΤΕ: Προβάλει ως το πρώτο φαβορί να επιστρέψει στην κορυφή της Νορβηγίας, αφού προπορεύεται αυτή την στιγμή στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με έξι πόντους διαφορά από την δεύτερη Στρομσγκόντσετ. Σταθερή πορεία από το ξεκίνημα της σεζόν για την Μόλντε και αυτό φαίνεται από την μόλις μία όπου έχει υποστεί μέχρι στιγμής (9-3-1), ενώ ο απολογισμός τερμάτων (28-11) δείχνει ότι διατέθει την καλύτερη επίθεση, αλλά και άμυνα της κατηγορίας. Στο πιο πρόσφατο της παιχνίδι επικράτησε την περασμένη εβδομάδα της Μιοντάλεν με 4-1 εντός έδρας και πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Πουλήθηκε στη Νυρεμβέργη ο αμυντικός Χόβλαντ (9 συμ./1 γκολ). Τραυματίες ο αμυντικός Σίμονσεν (3 συμ.) και ο χαφ Χόσετ (4 συμ.).


Εντός: 5-1-0
Γκολ: 28-11
Τελευταία 5: 3-2-0


ΣΟΓΚΝΤΑΛ: Η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε στο πιο ακατάλληλο σημείο για την Σόγκνταλ, που είχε χτυπήσει φόρμα πριν από αυτήν. Μπορεί το ξεκίνημα της στην σεζόν να μην ήταν δυναμικό, ωστόσο βρήκε τα πατήματα της και απάντησε στο πρωτάθλημα με αήττητο σερί 4-2-0, κάτι που την βοήθησε σημαντικά να ανασάνει βαθμολογικά. Η φόρα της αυτή ίσως να σταμάτησε, καθώς πριν από μία εβδομάδα γνώρισε βαριά ήττα από την Βίκινγκ με 4-1 σε αγώνα κυπέλλου. Τιμωρημένος ο στόπερ Καράντας (9 συμ.).

Εκτός: 1-2-3
Γκολ: 17-19
Τελευταία 5: 3-2-0

Πρόταση πάμε στοίχημα: Ευχέρεια στο σκοράρισμα έχει η Μόλντε, που φαινομενικά θα έχει εύκολο βράδυ κόντρα στην Σόγκνταλ. Χαμηλή η απόδοση του άσο, αξίζει περισσότερο το over 2,5 που ενισχύεται και παραδοσιακά στο 1,53 του Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση