» » » » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Δανία: Προσέχουν σήμερα Βέστσελαντ και Οντένσε


Superliga-20142015-Preview-Odense-Boldklub-pic-2
19.30 ΒΕΣΤΣΕΛΑΝΤ – ΟΝΤΕΝΣΕ

Προϊστορία: 2-2-1
Πέρυσι: ΒΕΣΤΣΕΛΑΝΤ – ΟΝΤΕΝΣΕ 1-0

ΒΕΣΤΣΕΛΑΝΤ: Με το αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα η Βέστσελαντ, αφού ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Νόρντζελαντ. Το χειρότερο ήταν πως προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μισάωρο με Φέστερσεν (19′) και αυτογκόλ στο 29′, όμως δεν κατάφερε να διαχειριστεί αυτό το σοβαρό πλεονέκτημα, για να ηττηθεί στο τέλος στα σημεία.μ Εξάλλου, η ομάδα είναι σε μεταβατικό στάδιο φέτος και μετά την πρόσληψη του άπειρου προπονητή Μίκαελ Χάνσεν, που προσπαθεί να περάσει μια πιο επιθετική φιλοσοφία στην φετινή Βέστσελαντ. Εκτός εδώ και καιρό ο αμυντικός Λουμπ, που βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας, ενώ τραυματίας είναι ο επιθετικός και γνώριμος μας από το πέρασμα του στην Λάρισα Ζόελ Τσιμπάμπα.


Εντός: -
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 0-0-1


ΟΝΤΕΝΣΕ: Η φετινή χρονιά για την ιστορική Οντένσε προμηνύεται δύσκολη και κάτι τέτοιο φάνηκε από το πρώτο της κιόλας παιχνίδι στο πρωτάθλημα, όπου υποδεχόμενη τη νεοφώτιστη Χόμπρο ηττήθηκε 2-1. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 9′ και κατάφερε να βρει την απάντηση στο 79′ με τον Λάρσεν, όμως στο τέλος έφυγε με άδεια τα χέρια, αφού στο 85′ ήρθε το γκολ της ήττας. Ο προπονητής Τρόελς Μπεκ έχει να κάνει φέτος με ένα νεανικό ρόστερ, όμως χαρακτηρίζεται ο κατάλληλος από πολλούς γι’ αυτήν την δουλειά, κάτι τέτοιο ωστόσο πρέπει να φανεί και εντός αγωνιστικού χώρου. Έφυγε για την Κοπεγχάγη ο βασικός επιθετικός Μπασκίμ Καντρί. Χωρίς νεότερα προβλήματα ενόψει του σημερινού παιχνιδιού.

Εκτός: -
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 0-0-1

Προγνωστικά Στοίχημα: Με ήττες ξεκίνησαν την σεζόν οι δύο ομάδες και σίγουρα σήμερα θα φανούν πιο προσεχτικές στο παιχνίδι τους. Επιλογή μας το under 2,5 σε απόδοση 1,70 από την Meridianbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση