» » » » » » » Προβλέψεις Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ: Σπάρτα Πράγας – Μάλμε


Σπάρτα Πράγας20:30 ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΜΑΛΜΕ

Προϊστορία: -

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ (70η, Τσεχία): Οι πρωταθλητές Τσεχίας επέστρεψαν στην πρώτη θέση μετά από 4 χρόνια, πετυχαίνοντας το 6ο εγχώριο νταμπλ τους και παράλληλα στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου ούτε λίγο, ούτε πολύ, έχουν δώσει 134 αγώνες. Στο τιμόνι της βρίσκεται για τρίτη σεζόν ο Βιτέζλαβ Λάβιτσκα, η δουλειά του οποίου έχει αποδώσει τα μέγιστα, κάτι που θα φανεί και φέτος, αν συνεχίσει τα θετικά δείγματα γραφής με τα οποία ξεκίνησε και αυτή τη σεζόν. Στο πιο σημαντικό φιλικό επικράτησε της Βασιλείας με 4-0, αμέσως μετά έριξε εντυπωσιακή «εφτάρα» στη Λεβάντια στον 2ο προκριματικό του Τσ. Λ., με τον Λαφάτα να κάνει πάρτι και να σκοράρει 5 γκολ (1-1 ο επαναληπτικός όπου κατέβηκε με αλλαγές), ενώ στο ενδιάμεσο κατέκτησε και το Σούπερ Καπ, επικρατώντας άνετα της Βικτόρια Πλζεν με 3-0.
Την Παρασκευή ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα, όπου επικράτησε εκτός έδρας της Μποέμιανς με 2-1, με τον Λάβιτσκα να κάνει μόνο δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Οι Τσέχοι κουβαλούν μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, έχοντας παίξει 238 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (95-55-88). Συμμετείχαν μάλιστα 7 φορές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στην καλύτερη ευρωπαϊκή τους περίοδο (1997/98, 1999/00, 2000/01, 2001/02, 2003/04, 2004/05, 2005/06). Πρόπερσι έφτασαν μέχρι τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά πέρυσι ήταν από τις χειρότερες σεζόν, με τη Χάκεν να τους αποκλείει στο 2ο προκριματικό του Γιουρόπα.

Τελευταία 5: 4-1-0


ΜΑΛΜΕ (216η, Σουηδία): Στο πρώτο παιχνίδι στη Σουηδία κόντρα στη Βέντσπιλς δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της και στο τέλος τα «άκουσε» από τους οπαδούς της, έχοντας γλιτώσει μάλιστα και την ήττα χάρη σε δοκάρι. Στον επαναληπτικό μπήκε αργά στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να είναι πιο απειλητικοί, αλλά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της ευκαιρία με τον Τέλιν (19’), ο οποίος πήρε το ριμπάουντ, μετά από σέντρα σουτ που πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, έχοντας μέχρι το τέλος παθητικό ρόλο και μόλις μία μεγάλη –διπλή- ευκαιρία στα τελευταία λεπτά. Στα εγχώρια πάντως τα πατάει πολύ καλύτερα, οδηγώντας την κούρσα του πρωταθλήματος μετά από 16 αγώνες, με 9 βαθμούς διαφορά από τη 2η ΑΙΚ, αν και με αγώνα λιγότερο. Τρέχει αήττητο 9 αγωνιστικών (6-3-0), κερδίζοντας εντός έδρας την Κάλμαρ στο τελευταίο παιχνίδι της με 3-1, αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο. Έπαιξε με αρκετές αλλαγές, Φόρσμπεργκ (47’) και Ρόζενμπεργκ (53’, 63’) οι σκόρερ της ανατροπής. Αήττητη στα 11 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις (7-4-0). Έντεκα τα παιχνίδια που έχει δώσει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (4-4-3), με καλύτερη πορεία το καλοκαίρι του ’11, όπου έφτασε μία ανάσα από τους ομίλους, χάνοντας εκτός από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 4-1 και κερδίζοντας 2-0 στον επαναληπτικό. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Χελάντερ. Underτα 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Τελευταία 5: 2-3-0

Προβλέψεις: Πιο έμπειρη ομάδα η Σπάρτα, που δείχνει στοιχεία δυνατής ομάδας στους πρώτους αγώνες της. Κάτι που γνωρίζει και η Μάλμε, η οποία από άποψη αγωνιστικής κατάστασης βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο και θα κοιτάξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι από την αρχή. Στο 2.15 η ισοπαλία στο ημίχρονο, στο 1.75 το under (Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση