» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Σουηδία Α’: «Χτύπησε» φόρμα η ΑΪΚ


Kwame-Amponsah-scored-twice-for-AIK-Stockholm17.00 ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΚΑΛΜΑΡ

Προϊστορία: 10-6-9
Πέρυσι: ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΚΑΛΜΑΡ 0-0

ΑΪΚ: Μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις έκανε στην έδρα της Ατβίνταμπεργκ και το νικηφόρο 3-0 ήρθε απολύτως δίκαια. Ο Λόρεντζον άνοιξε το σκορ στο 14′, ενώ παρέλαβαν την σκυτάλη στο δεύτερο ημίχρονο οι Μπαχουί (63′), Γκοϊτόμ (92′). Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει η ομάδα της Στοκχόλμης και το αήττητο σερί των οχτώ αγωνιστικών (5-3-0) μόνο τυχαία δεν ήρθε. Η πρωτοπόρος Μάλμε απέχει πλέον πέντε βαθμούς, αν και οι δύο ήττες μέχρι στιγμής για την ΑΪΚ ήρθαν αμφότερες μπροστά στο κοινό της. Επιστρέφει από το Μουντιάλ ο μέσος Μπόργκες (10 συμ./4 γκολ). Εκτός ο χαφ Δημητριάδης (6 συμ.).


Εντός: 4-1-2
Γκολ: 26-19
Τελευταία 5: 4-1-0

ΚΑΛΜΑΡ: Αν μια ομάδα αποτελεί έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα αυτή είναι η Κάλμαρ. Από τις πιο σταθερές στο πρωτάθλημα με μόλις μία ήττα (7-5-1) και δεύτερη στον πίνακα της βαθμολογίας. Στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Μιάλμπι, σκοράροντας με Ελμ (13′) και Σέντερκβιστ (63′). Ικανή και μακριά από το γήπεδο της, αν και δεν κέρδισε στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της. Goal/goal ολοκληρώθηκαν τα 3/4 τελευταία της παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Μόνο επιστροφές σήμερα όπως ο στόπερ Νίλσον (12 συμ.) και ο μέσος Χόβντα (7 συμ.).

Εκτός: 3-2-1
Γκολ: 20-11
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόβλεψη Πάμε Στοίχημα: Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει η ΑΪΚ και βρίσκεται πιο κοντά στο τρίποντο. Ο άσος προσφέρεται στο 1,80 από την Championsbet.




18.30 ΜΑΛΜΕ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Προϊστορία: 6-2-0
Πέρυσι: ΜΑΛΜΕ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ 4-0
ΜΑΛΜΕ: Ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι ένας αγώνας ανάμεσα στην πρωτοπόρο και την ουραγό ενός πρωταθλήματος κρύβει παγίδες. Κάπως έτσι την πάτησε και η Μάλμε στο εκτός έδρας 1-1 με την Μπρομαποϊκάρνα. Παρότι άνοιξε το σκορ στο 15′ με τον Ρόζενμπεργκ, η ισοφάριση ήρθε στο 39′ και έκτοτε δεν μπόρεσε να βρει κάποιο γκολ που θα της χάριζε και τη νίκη. Το σύνολο του Άγκε Χαρέιντε παραμένει πάντως στην κορυφή του Σουηδικού πρωταθλήματος και έχει υποστεί μόλις μία ήττα μέχρι στιγμής (9-3-1), αυτή προ δύο μηνών από την Χάκεν με 2-1 εντός έδρας. Μεσοβδόμαδα παίζει προκριματικά Champions League με την Βέντσπιλς, ενώ λείπει ο μέσος Μόλινς (11 συμ./8 γκολ).

Εντός: 3-2-1
Γκολ: 23-10
Τελευταία 5: 3-2-0

ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ: Δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει την ανώτερη ΑΪΚ Στοκχόλμης και ηττήθηκε δίκαια εντός έδρας με 3-0. Το γκολ που δέχτηκε στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης της έκοψε τα… φτερά, ενώ στο δεύτερο η ήττα της σφραγίστηκε με ακόμη δύο τέρματα. Δύο σερί ήττες μετράει πλέον η Ατβίνταμπεργκ και όπως ήταν λογικό υποχώρησε σημαντικά στον πίνακα της βαθμολογίας. Επίσης μακριά από το γήπεδο της αναζητά ακόμη το πρώτο της τρίποντο (0-2-4) και είναι η αχίλλειος της πτέρνα έως τώρα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Σίλβα (6 συμ.) και τραυματίας ο χαφ Σκραμπ (9 συμ.).

Εκτός: 0-2-4
Γκολ: 14-20
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Σχεδόν ανύπαρκτη εκτός έδρας η Ατβίνταμπεργκ, που η άμυνα της μπάζει από παντού. Επιλογή το over 2,5 στο 1,75 της mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση