» » » » » » » Προγνωστικά Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ: Ντέμπρετσεν – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ


Ντέμπρετσεν
21:30 ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ – ΜΠΑΤΕ ΜΠΡΙΣΟΦ

Προϊστορία: 0-1-1

ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ (215η, Ουγγαρία): Κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βορειοϊρλανδικής Κλίφτονβιλ στον προηγούμενο γύρο, επικρατώντας εντός έδρας με 2-0 (0-0 ο α’ αγώνας). Είχε αρκετές φάσεις, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε, κάτι που έκανε αμέσως μετά την αποβολή της Κλίφτονβιλ, όταν ο ΜακΓκόβερν γκρέμισε λίγο έξω από την περιοχή τον Βολάς (54’). Την εκτέλεση ανέλαβε ο κορυφαίος του αγώνα, Ρενέ Μίχελιτς, ο οποίος με απευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ (55’). Το παιχνίδι τελείωσε και τυπικά με προβολή του πανύψηλου Σιντιμπέ στο 79’. Την Παρασκευή δεν έκανε καλό «ποδαρικό» στο πρωτάθλημα, μένοντας στο εκτός έδρας 1-1 με την Νιρεγκιχάζα Σπάρτακους, παίζοντας με εναλλακτική ενδεκάδα, μιας και ο Ελεμέρ Κοντάς προτίμησε να έχει ξεκούραστους τους βασικούς του. Προηγήθηκε στο 39’ με τον Σεϊντί, στο 73’ η ισοφάριση με πέναλτι. Έχει δώσει αρκετά παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ από το 2005, τα περισσότερα σε προκριματικά (9-5-15).
Καλύτερη πορεία της πάντως το 2009, όπου κατάφερε να προκριθεί στους χρυσοφόρους ομίλους, παίζοντας και σε τρεις προκριματικούς γύρους και αποκλείοντας Κάλμαρ, Λεβάντια, Λέφσκι Σόφιας. Στον όμιλο πάντως είχε απογοητευτική πορεία χάνοντας και στα 6 παιχνίδια της κόντρα σε «μεγαθήρια» όπως η Λίβερπουλ, η Φιορεντίνα και ο Λυόν. Τρία χρόνια αργότερα, αναμετρήθηκε και πάλι με την ΜΠΑΤΕ στην ίδια φάση των προκριματικών, με τη Ντέμπρετσεν να χάνει την πρόκριση ουσιαστικά από το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της (0-2). 1-1 έληξε ο επαναληπτικός στη Λευκορωσία. Αν και είναι μία από τις παλαιότερες ομάδες της Ουγγαρίας, κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα το 2005 και από τότε το έχει κατακτήσει άλλες 6 φορές, ενώ στο ίδιο διάστημα μετράει 6 κύπελλα, 5 Σούπερ Καπ και 1 Λιγκ Καπ. Αγχωτικό το τελευταίο πρωτάθλημα που κατέκτησε, αφού τερμάτισε σε ισοβαθμία με την Γκιόρι ΕΤΟ, υπερτερώντας σε διαφορά τερμάτων.  Underκαι τα 4 φετινά επίσημα που έχει δώσει.

Τελευταία 5: 2-2-1


ΜΠΑΤΕ ΜΠΡΙΣΟΦ (65η, Λευκορωσία): Με δύο ισοπαλίες ξεπέρασε το εμπόδιο της Σκεντέρμπεϊ και έτσι συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία. Ήταν καλύτερη στον πρώτο αγώνα στο «Μπορίσοφ Αρίνα», αλλά έμεινε στο 0-0. Στον επαναληπτικό στην Αλβανία προηγήθηκε με το παρθενικό γκολ του Ρώσου αμυντικού, Καγκούς, με καρφωτή κεφαλιά, απειλήθηκε με δοκάρι πριν την ανάπαυλα, με τον κίπερ Τσέρνικ να πιάνεται στον ύπνο, ο οποίος στη συνέχεια δεν απέφυγε το λάθος, «πνίγοντας» το γκολ της ισοφάρισης, από εκτέλεση φάουλ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου (67’). Πολύ τυχερή στο τέλος, όπου γλίτωσε εκ νέου από δοκάρι. Το καλό για την ΜΠΑΤΕ ήταν ότι υπήρχε διακοπή το προηγούμενο σαββατοκύριακο και έτσι είχε χρόνο να ξεκουραστεί για τον σημερινό κρίσιμο αγώνα. Το κακό όμως είναι ότι οι πρωταθλητές Λευκορωσίας θα πρέπει να κουβαλήσουν… δύο καρπούζια αυτή την εβδομάδα, αφού ενδιάμεσα στους αγώνες με τη Ντέμπρετσεν, έχει να αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Μινσκ εκτός έδρας, η οποία προπορεύεται στο πρωτάθλημα με τρεις βαθμούς διαφορά. Είναι αδιαμφισβήτητα σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μιας και το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη, έχοντας δώσει ήδη 18 αγώνες. Στον τελευταίο της για το πρωτάθλημα είχε επικρατήσει εκτός έδρας της Σλουτσκ με 3-1, με τους Βολόντκο και Ροντιόνοφ, που θεωρούνται το βαρύ πυροβολικό της και προηγούνται στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος, να σκοράρουν από ένα τέρμα. Συνέχισε έτσι το εξαιρετικό της σερί, φτάνοντας τις 17 αγωνιστικές χωρίς ήττα, με την πρώτη να είναι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (29/03). 38-25-40 ο απολογισμός της στα κύπελλα της Ευρώπης. Μεγαλύτερη διάκρισή της η συμμετοχή της στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ την περίοδο 2010-11. Τελευταία νίκη της στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν το 2012, με το εντυπωσιακό 3-1 επί της Μπάγερν! Ήταν και η μοναδική φορά που κατάφερε να φτάσει στους χρυσοφόρους ομίλους, πολύ μεγάλη επιτυχία για τα δεδομένα της.

Τελευταία 5: 2-3-0

Προγνωστικά: Η ΜΠΑΤΕ μπορεί να δίνεται ως φαβορί, λόγω εμπειρίας, αλλά θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή που κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση. Ειδικά με τέτοιο τερματοφύλακα. Αμφότερες οι ομάδες διαθέτουν καλά στοιχεία μεσοεπιθετικά και δείχνουν ένα αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι. Θα προτιμήσουμε το γκολ-γκολ στο 2.00 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση