nijland-abj
21.00 ΤΣΒΟΛΕ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ
Προϊστορία: 2-3-3
Πέρυσι: ΤΣΒΟΛΕ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ 1-1

ΤΣΒΟΛΕ: Την περασμένη σεζόν θα την θυμούνται για πολλά χρόνια ακόμη στην Τσβόλε, μετά την πανηγυρική κατάκτηση του κυπέλλου εναντίον του Άγιαξ με 5-1! Επίσης, ξεκίνησε με το δεξί και στις φετινές αγωνιστικές της υποχρεήσεις, κερδίζοντας και πάλι τον πρωταθλητή Ολλανδίας με 1-0 για το Σούπερ Καπ πριν από έξι ημέρες. Λίγα πράγματα όσον αφορά τις μεταγραφές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αποχώρισε για την Βόλφσμπουργκ έναντι 700.000 ευρώ ο ταλαντούχος μέσος Κλιχ. Από τις φιλικές της αναμετρήσεις ξεχώρισε σίγουρα το νικηφόρο 2-1 επί του ΠΑΟΚ. Με την καλύτερη δυνατη ψυχολογία η ομάδα του Ρον Γιανς, ο οποίος θα έχει πλήρη την αποστολή του για την σημερινή πρεμιέρα με αντίπαλο την Ουτρέχτη εντός έδρας.


Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: -


ΟΥΤΡΕΧΤΗ: Στην μετριότητα κινήθηκε πέρσι η Ουτρέχτη, τερματίζοντας στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δεν μπόρεσε σε καμιά στιγμή να βρει σταθερή απόδοση στην σεζόν και δεν κατάφερε να μπει έτσι στα πλέι οφ. Στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού απέκτησε μεταξύ άλλων τον αμυντικό Κουμ (Χέρενφεν), τους μέσους Καλί (Ρόντα), Μπαραζίτ (Μονακό), Γιάνσεν (Τβέντε), αλλά και τον επιθετικό Μπόιμανς (Αλκμάαρ). Σημαντικές οι αποχωρήσεις πάντως του επιθετικού Ντε Ρίντερ στην Κοπεγχάγη και του αμυντικού Μπουλτούις στη Νυρεμβέργη. Αρκετά τα προβλήματα σήμερα για τον τεχνικό Ρομπ Άλφλεν, αφού τραυματίες παραμένουν ο τερματοφύλακας Ρούιτερ, ο αμυντικός Τζούλο, οι μέσοι Ντουπλάν, Γιάνσεν, αλλά και ο επιθετικός Μπόιμανς
Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: -

Πρόταση Πάμε Στοίχημα: Η Τσβόλε έχει ήδη ένα παιχνίδι στα πόδια της, ενώ δείχνει γενικά σε καλό μομέντουμ. Σε αντίθεση με την Ουτρέχτη, που θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα με πολλές απουσίες. Επιλογή ο άσος στο 2,16 από την Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση