» » » » » » » Στοίχημα Βέλγιο: Ποντάρει στην έδρα της η Γκενκ


simaeys21.30 ΓΚΕΝΚ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Προϊστορία: 20-11-12
Πέρυσι: ΓΚΕΝΚ – ΛΟΚΕΡΕΝ 1-2

ΓΚΕΝΚ: Απέτυχε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, φέρνοντας εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Σερκλ Μπριζ με 1-1. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 37′, απάντησε άμεσα με τον Μπούφελ πέντε λεπτά αργότερα, όμως ένα ολόκληρο δεύτερο ημίχρονο δεν της έφτασε για να κάνει την ανατροπή. Μάλιστα από το 71′ και μετά αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Σίγουρα ένα τέτοιο ξεκίνημα δεν περίμεναν στην Γκενκ, αφού μόλις πριν μία εβδομάδα απωλήθηκε ο προπονητής Φερέρα και συνεχίζει τις προπονήσεις μέχρι νεοτέρας ο βοηθός Ντενιέ. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Χάιλαντ. Παραμένουν εκτός ο μέσος Κουμορτζί και ο εξτρέμ Μονρός.


Εντός: 0-1-0
Γκολ: 2-4
Τελευταία 5: 0-1-1


ΛΟΚΕΡΕΝ: Άφησε πίσω της την ήττα της πρεμιέρας από την Βέστερλο και επιβλήθηκε της Βάρεγκεμ εντός έδρας με 2-1. Μπήκε μπροστά στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Ντούτρα, παίκτης που απάντησε στο γκολ της αντιπάλου ομάδα στο 67′ για χαρίσει στην ομάδα του το πρώτο της τρίποντο. Σήμερα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της κόντρα σε μια καλή ομάδα για το που μπορεί να φτάσει φέτος στο πρωτάθλημα. Μέσα στην εβδομάδα κέρδισε και την Τέμσε με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση, όπου αγωνίστηκαν κυρίως ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στα πρώτα παιχνίδια με την Λόκερεν. Εδώ και καιρό εκτός λόγω τραυματισμού ο εξτρέμ Πατόσι.

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 1-0-1

Πρόταση Στοίχημα: Με μια νίκη θα κάνει νέο ξεκίνημα η Γκενκ και στην έδρα της είναι πάντα το φαβορί. Ο άσος πληρώνει 2.25 στην Playbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση