» » » » » » » » Στοίχημα Σούπερ Λιγκ: Κόντρα στον Πλατανιά ο Αναστασιάδης


19:15 ΞΑΝΘΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Προϊστορία (από 2004): 2-6-2
Πέρυσι: -

ΞΑΝΘΗ: Χορταστικό το ματς στη Βέροια στα τελευταία λεπτά, που βρήκε όμως νικήτρια τη τοπική ομάδα με 2-3 και τον Σάκη Τσιώλη να ξεκινάει με ήττα τη θητεία του στον πάγκο των Θρακιωτών. Στο 41 το 0-1 σε επίθεση διαρκείας των γηπεδούχων, οι οποίοι έκαναν το 0-2 στην αρχή της επανάληψης (49’). Η Ξάνθη αντέδρασε στο 77’, με τον Ομπόντο να μειώνει με σουτ από το ύψος της περιοχής λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα, ενώ ο Ράνος κέρδισε πέναλτι στην επόμενη φάση, στο οποίο ευστόχησε ο Ουσέρο (80’). Τελικά η Βέροια έκλεψε τη νίκη με γκολ σε αντεπίθεση στο 83’. Ντεμπούτο για Καρυπίδη, Καπετάνο, Ρενάν, Ομπόντο, Λουσέρο, με τους δύο τελευταίους να χρίζονται σκόρερ στο ντεμπούτο τους. Ως αλλαγές πέρασαν και οι Παπαστεριανός, Ράνος. Πολλά τα νέα πρόσωπα που σαν πρώτη εικόνα έπεισαν μεσοεπιθετικά, αλλά η άμυνα έδειξε ότι ακόμα θέλει δουλεία. Παραδέχτηκε την ήττα ο Σάκης Τσιώλης, τονίζοντας ότι το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αήττητη από την Κέρκυρα εντός έδρας (2-3-0). Underτα 4 από τα 5. Εκτός ο εξτρέμ Τριαρίδης,


Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 1-2-2

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ιδανικό ξεκίνημα, ιδανικό πρώτο ημίχρονο για τους Φαίακες, που επικράτησαν τελικά του Πανθρακικού εντός έδρας με 2-1. Μπήκαν ορεξάτοι και στο 16’ ο Σεμπάστιαν Ναγιάρ άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 27’ από ασίστ του Χαβίτο, ο Καϊκούτ έκανε το 2-0, με την ομάδα να έχει αρκετές ευκαιρίες στα πρώτα 45’ και τον εξαιρετικό κίπερ Ντάνιελ Φερνάντες να αντιμετωπίσει. Στην επανάληψη ο ρυθμός της έπεσε και επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να βρουν χώρους για να μειώσουν. Χρειάστηκε για να οπισθοχωρήσει στο τέλος για να κρατήσει το σκορ, αλλά οι τρεις πόντοι παρέμειναν στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με νίκη στο πρώτο του παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία. Σε επίπεδα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος η προσέλευση, μόλις 694 οι θεατές. Αρκετά τα νέα πρόσωπα, που έδειξαν ότι έχουν βρει χημεία (Σέτκους, Κανακούδης, Ομπράντοβιτς, Καρντόσο, Χαβίτο, Καϊκούτ, Ρόχας). Underτα 8 από τα 9 τελευταία κόντρα στη Ξάνθη. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Παρασκευαΐδης και ο επιθετικός Λιούρας.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση Στοίχημα: Θεωρητικά από τις αδύναμες ομάδες η Κέρκυρα, που άφησε καλές εντυπώσεις στην πρεμιέρα. Μένει να δούμε πως θα λειτουργήσει στα εκτός έδρας, εκεί που μπορεί να κριθεί και η παραμονή. Ο Τσιώλης θα ψάξει πάντως την πρώτη νίκη με τη νέα του ομάδα, η οποία διαθέτει ποιότητα. Στο 1.83 ο άσος (Stoiximan).




19:15 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προϊστορία: 3-1-0
Πέρυσι: -

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Είχε την πιο δύσκολη πρεμιέρα που θα περίμενε, κόντρα δηλαδή στον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης και η ήττα ήρθε φυσιολογικά με 1-3. Αρκετά εύκολα το 0-3 στο πρώτο ημίχρονο, το μόνο που κατάφερε στην επανάληψη ήταν να μειώσει στο 55’ με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Σκούρτη. 48 χρόνια περίμεναν οι οπαδοί της να την ξαναδούν στην πρώτη κατηγορία και αυτό σημαίνει ότι θα έχει πολύ δυνατή έδρα σήμερα, κάτι που μπορεί να της δώσει την έξτρα ώθηση που χρειάζεται, κόντρα σε ακόμα ένα δυνατό αντίπαλο. Τα δύσκολα δεν σταματούν εδώ για του Βολιώτες, οι οποίοι ταξιδεύουν στην Τούμπα στην επόμενη αγωνιστική, υποδέχονται τον Εργοτέλη και στη συνέχεια έχουν Παναθηναϊκό (εκτός), Αστέρα (εντός). Αήττητος από τον Ατρόμητο (3-1-0). 2 στα 2 στα εντός, χωρίς να δεχτεί γκολ. Εκτός επιθετικός Τζιώρας

Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 1-1-3

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κινδύνεψε αρκετές φορές από τα πρώτα λεπτά στον εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά, αλλά κόντρα στη ροή κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Παπάζογλου στο ντεμπούτο του, έχοντας δύο καλές φάσεις με σουτ του Ναπολεόνι μέχρι την ανάπαυλα. Ο Ιταλός είχε δοκάρι στην επανάληψη, αλλά η ομάδα του έδειξε αρκετά ευάλωτη αμυντικά και κινδύνευε κάθε φορά που πλησίαζαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 75’ Ο Γκαρσία παραλίγο ο Γκαρσία να πετύχει γκολ από εκτέλεση κόρνερ. Στο 89’ ο Γεωργίου κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Τάτος που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία και για τον Παπάζογλου στις καθυστερήσεις, που έδειξε ότι και φέτος μπορεί να έχει μια πολύ καλή χρονιά, ταίριαξε με την ομάδα και λογικά θα καλύψει επάξια το κενό που άφησε ο Δ. Παπαδόπουλος. Σε σχέση πάντως με πέρυσι, υστέρησε αρκετά στα αμυντικά του καθήκοντα. Κακή η παράδοση του κόντρα στη Νίκη Βόλου, αλλά σε φιλικό στα μέσα Ιουλίου επικράτησε με 2-0. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κιβρακίδης και ο μεσοεπιθετικός Ούμπιντες.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση Στοίχημα: Ενθουσιασμός στη Νίκη Βόλου για το πρώτο εντός έδρας στη μεγάλη κατηγορία μετά από τόσα χρόνια. Σταθερή δύναμη ο Ατρόμητος, αλλά έδειξε ότι η άμυνα πιθανότατα να μην είναι το βαρύ του όπλο φέτος. Πιθανό το γκολ-γκολ στο 2.05 (Championsbet).




19:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Προϊστορία (από 2006): 5-3-6
Πέρυσι: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ: Ζει το όνειρο της πρώτης του συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα, αφού έχασε μεν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Λάρνακα με 1-3, αλλά σε συνδυασμό με το 2-0 στην Τρίπολη πήρε την πρόκριση. Διάκριση τεράστιας σημασίας, αν αναλογιστούμε πόσα βήματα εξέλιξης έκανε τα τελευταία χρόνια και ότι αυτή είναι μόλις η τρίτη (συνεχόμενη) συμμετοχή του στην Ευρώπη. Η κλήρωση πάντως των ομίλων δεν είχε ευχάριστα νέα: Τόττεναμ, Μπεσίκτας, Παρτιζάν Βελιγραδίου. Στο πρωτάθλημα έκανε ποδαρικό με το αριστερό, αφού ηττήθηκε επίσης με 1-3 από τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες. Κακό το πρώτο μέρος, με τον Μπαράλες όμως να του δίνει προβάδισμα με κεφαλιά-ψαράκι στο 42’. Παραδόθηκε στις ορέξεις των γηπεδούχων στην επανάληψη και κατάφερε να δεχτεί τρία γκολ μέσα σε 10 λεπτά (60’-70’). Οριστικά παρελθόν ο Ντε Μπλάσις, που μετακόμισε στη Μάιντς έναντι 2.5 εκατ. ευρώ. Νο goalκαι underοι 4 από τις 5 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τον Λεβαδειακό, όπως και οι 6 από τις 7 τελευταίες φορές, ανεξαρτήτου έδρας. Απέκτησε τον εξτρέμ Γιαννιώτα από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ξανά διαθέσιμος ο Μπαντιμπανγκά. Τιμωρημένος ο κεντρικός αμυντικός Παπαχρήστος (1 συμμ.).

Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 1-1-3

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ήταν καλό στο άδειο ΟΑΚΑ, που χρησιμοποίησε ως έδρα, λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου στη Λειβαδιά και πήρε δίκαια το βαθμό από τον Παναθηναϊκό με 1-1. Είχε τις καλύτερες φάσεις στο πρώτο μέρος, με τους ρόλους να αντιστρέφονται στην επανάληψη, όπου απειλήθηκε περισσότερο. Στο 77’ ωστόσο κατάφερε να προηγηθεί με καρφωτή κεφαλιά του Κώτσιου, δεν κράτησε όμως πολύ, αφού στο 84’ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με πέναλτι. Θετικό το πρώτο δείγμα, αλλά σήμερα έχει τη μεγάλη πρόκληση να αφήσει πίσω τον περσινό κακό του εαυτό μακριά από τη Λειβαδιά, όπου έκανε αρνητικό ρεκόρ κατηγορίας, παίρνοντας μόλις ένα βαθμό σε 17 εξόδους! Εκτός ο αμυντικός χαφ Γεωργιάδης, ο κεντρικός μέσος Ρουμπέν Γκόμεζ, ο μεσοεπιθετικός Αρνίτσε και ο επιθετικός Μάντζιος.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση Στοίχημα: Ο Αστέρας έδειξε να ανεβαίνει επίπεδο με τα πρώτα ευρωπαϊκά του παιχνίδια και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό του. Τον αδικούν οι αποδόσεις πάντως τον Λεβαδειακό, που έδειξε καλό πρόσωπο, αλλά είναι και οι εκτός έδρας επιδόσεις του, που μας αποτρέπουν να πάμε στην κόντρα. Το γκολ-γκολ φαντάζει αρκετά πιθανό (2.15 Playbet).




19:15 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΟΚ

Προϊστορία (από 2012): 1-0-3
Πέρυσι: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΟΚ 2-1

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Άξιζε παραπάνω από την ήττα κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις πολλές φάσεις που δημιούργησε, φεύγοντας με πίκρα από το Περιστέρι. Μπήκε δυνατά και ξεκίνησε με διάθεση να πιέσει από τα πρώτα λεπτά, δέχτηκε όμως το γκολ κόντρα στη ροή στο 20’. Η διάθεση του δεν άλλαξε και απειλήθηκε μόνο με μακρινά σουτ μέχρι την ανάπαυλα. Στην επανάληψη γλίτωσε από το δοκάρι στο 59’ και δεύτερο γκολ στο 90’, όταν ο Τάτος έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ζουμπουλάκης, που αντίκρισε και την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη). Συμπαθητικό πρόσωπο έδειξε ο Πλατανιάς, με παίχτες ορεξάτους, ενώ καλά στοιχεία άφησαν και οι περισσότεροι νεοαποκτηθέντες. Δεν έχει εμφανιστεί η ισοπαλία σε καμία από τις 4 αναμετρήσεις του με τον ΠΑΟΚ (1-0-3). Το 2-1 εμφανίστηκε και στις δύο φορές που τον φιλοξένησε, μία με νίκη πέρυσι, μία με ήττα στην πρώτη του συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ. Προς την έξοδο ο επιθετικός Σιαλμάς. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Ζουμπουλάκης (1 συμμ.). Αμφίβολος ο εξτρέμ Μιλούνοβιτς. Εκτός ο κίπερ Ολίμπα.

Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 2-2-1

ΠΑΟΚ: Έκανε το χρέος του κόντρα στη Ζιμπρού και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους ομίλους με 4-0, στόχος ζωτικής σημασίας για την ομάδα φέτος. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του φέτος, αφού η Τούμπα ήταν τιμωρημένη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και πήρε προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ημίχρονο με τους Περέιρα (11’), Αθανασιάδη (45’), συμπληρώνοντας το καρέ στο τελευταίο δεκάλεπτο (Μακ 80’, Μάρτενς 84’). Εκτός του οικονομικού οφέλους και του γοήτρου, η πρόκριση έφερε την απαιτούμενη ηρεμία που έλειπε από την ομάδα, μετά την κακή εικόνα που παρουσίασε τόσο στο Τσισινάου (0-1), όσο και στο εντός έδρας 1-1 με την Καλλονή. Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα, οπαδοί στράφηκαν προς τον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη, με έναν εξ αυτών να έρχεται στα χέρια μαζί του, παραπονούμενος για την ολιγωρία στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Πρόσωπο του σημερινού αγώνα ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος ήταν στον πάγκο του Πλατανιά τα δύο τελευταία χρόνια, καταφέρνοντας να τον σώσει και τις δύο φορές. Ψάχνει για λαβράκια στην αγορά, κυρίως μεσοεπιθετικά. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Περέιρα (1 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Κατσικάς. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Γκολάσα.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση Στοίχημα: Πιο χαλαρός από την πίεση για την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ, αλλά όχι ότι άλλαξαν πολλά από την μέχρι τώρα εικόνα που έχει αφήσει. Ο Πλατανιάς είναι η πρώην ομάδα του Αναστασιάδη και ίσως αυτό να λέει πολλά παρασκηνιακά για το παιχνίδι. Δε πάμε εύκολα στο φαβορί, που δεν έχει πείσει με την απόδοσή του, ενώ πέρυσι έχασε πολλά από τις κάκιστες εκτός έδρας εμφανίσεις του. Ίσως μόνο ένα ρίσκο στο Χ (3.50 Goalbet).




21:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προϊστορία (από 1995): 33-4-3
Πέρυσι: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με πανηγυρικό τρόπο πήρε την πρόκριση επί της Μίντιλαντ, ζευγαρώνοντας τις νίκες του στη Δανία και έτσι μετά από ένα χρόνο αποχής από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επιστρέφει στους ομίλους του Γιουρόπα με το καλό του «ευρωπαϊκό» πρόσωπο. Ο Νάνο του έδωσε το προβάδισμα στο 55’, ο Σίλντελφελντ έκανε πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν οι Δανοί στο 73’, αλλά με τη σέντρα ο Κλωναρίδης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα για τους πράσινους, οι οποίοι αγωνίστηκαν μάλιστα χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό, αφού έλειπαν οι Μπεργκ και Πέτριτς. Ο Πέτριτς ήταν ήδη τραυματίας, ο Μπεργκ τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες (κάταγμα στην κλείδα). Ο τυπικά γηπεδούχος Λεβαδειακός (χρησιμοποίησε το ΟΑΚΑ) δημιούργησε πολλούς κινδύνους στην αναμέτρηση και τελικά κατάφερε να προηγηθεί στο 77’, με τον Πράνιτς να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια με εύστοχο πέναλτι στο 84’. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να παίζει πολύ καλύτερα στο δεύτερο. Το πρόβλημα  με τους επιθετικούς ίσως σημαίνει ότι θα τρέξει για να βρει έναν ακόμα επιθετικό, ειδικά τώρα που με την Ευρώπη θα έχει πολύ πιο βεβαρημένο πρόγραμμα. Άδεια σήμερα η Λεωφόρος λόγω τιμωρίας. Αήττητος από τον Πανιώνιο στις 14 τελευταίες φορές που τον υποδέχτηκε (13-1-0). Overοι 6 από τις 8 πιο πρόσφατες. Συνολικά έχει πολύ καλή πρόσφατη παράδοση με τον Πανιώνιο, μετρώντας 33 νίκες και μόνο 3 ήττες στις 40 τελευταίες αναμετρήσεις. Επιστρέφει ο Πέτριτς. Εκτός ο μπακ Χουχούμης και ο Μπεργκ (1 συμμ.).

Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 3-1-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πολλοί τον είχαν για καταδικασμένο φέτος, αλλά απέδειξε ότι είναι σκληρό καρύδι και θα πουλήσει για ακόμη μια χρονιά το τομάρι του. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Αποστόλης Γιάννου, ο οποίος ψηφίσθηκε και ως MVPτης πρώτης αγωνιστικής. Το πρώτο στο 15’ μετά από κάθετη ασίστ του Μπούζα, το δεύτερο στο 85’ με παλικαρίσια προβολή, από δύσκολη γωνία, τη στιγμή που το ματς έδειχνε πως δε θα ξεκολλούσε από την ισοπαλία. Πολλοί νεαροί στο ρόστερ, άπειρος τεχνικός, προβλήματα οπαδών-διοίκησης και υπέρογκο χρέος συνθέτουν το πάζλ της κατάστασης για τους Νεοσμυρνιώτες. Αλλά όπως και πέρυσι δείχνει ότι έχει πολύ διάθεση να το παλέψει. Πήρε πίσω ως δανεικούς τον κεντρικό αμυντικό Αυλωνίτη και τον μεσοεπιθετικό Κολοβό, τους οποίου μόλις πούλησε στους πρωταθλητές. Χωρίς απουσίες.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση Στοίχημα: Ατυχή στιγμή η πρώτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, που δικαιολογείται, όντας ενδιάμεσα στα πολύ κρίσιμα ματς με τη Μίντιλαντ. Προβληματίζει το άδειο γήπεδο, η απουσία καθαρό επιθετικού για τους πράσινους και η κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης. Υπάρχει διαφορά ποιότητας, αλλά ο Πανιώνιος δεν έχει τίποτα να χάσει και θα προσπαθήσει να χαλάσει το ρυθμό. Under στο 1.90 (Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση