» » » » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Πριμέρα Ντιβιζιόν: Παίζει μπαλάρα η Θέλτα


22.00 ΕΛΤΣΕ – ΘΕΛΤΑ
Προϊστορία: 5-5-4
Πέρυσι: ΕΛΤΣΕ – ΘΕΛΤΑ 1-0

ΕΛΤΣΕ: Έκανε το λάθος να προηγηθεί στο «Μπερναμπέου» με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλμπακάρ στο 15′, όμως η χαρά της δεν κράτησε για πολύ. Από το 20′ και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δέχθηκε πέντε γκολ από την κατά πολύ ανώτερη Ρεάλ Μαδρίτης και γνώρισε βαριά ήττα με 5-1. Αποτέλεσμα σαφώς μέσα στο πρόγραμμα για την ομάδα του Φραν Εσκριμπά, που παραμένει με μόλις μία νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές (1-1-3) και αυτή ήταν τυχερή, στο εκτός έδρας 3-2 επί της Βαγιεκάνο. Επίσης, μόνο εύκολο δεν είναι το εμπόδιο της επικίνδυνης Θέλτα. Δύσκολα να προλάβει το παιχνίδι ο μέσος Άαρον Νίγκεθ, που έτσι και αλλιώς δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής φέτος.

Εντός: 0-1-1
Γκολ: 5-13
Τελευταία 5: 1-1-3


ΘΕΛΤΑ: Η καλή της πορεία συνεχίζεται τώρα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, κερδίζοντας το βράδυ της Τρίτης της Λα Κορούνια εντός έδρας με 2-1. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Νολίτο έβαλε την Θέλτα μπροστά στο σκορ και παρότι η ισοφάριση ήρθε από πλευράς Ντεπορτίβο στο 55′, η νίκη ήρθε στο 72′, με τέρμα του φορμαρισμένου Λαριβέι. Έτσι, το σύνολο του Εντουάρντο Μπερίτσο παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα (2-3-0) και το πιο σημαντικό είναι πως αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Χωρίς συμμετοχή ακόμη ο μέσος Ουμπίνια με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.

Εκτός: 0-2-0
Γκολ: 10-7
Τελευταία 5: 2-3-0

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα: Χαίρεσαι να βλέπεις την Θέλτα, που αν βάλει την μπάλα κάτω και σήμερα έχει πολλές πιθανότητες να περάσει με νίκη από το Έλτσε. Η απόδοση στο 2,35 από την Mybet αξίζει του ρίσκου μας.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση