» » » » » » » » Στοίχημα Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Χωρίς Ριμπερί οι Βαυαροί



Ριμπερί21:45 ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Προϊστορία: 2-0-2
ΜΠΑΓΕΡΝ: Ξεκίνησε με άγριες διαθέσεις κόντρα στη Στουτγάρδη, αλλά το γκολ ήρθε στο 28’ με τον Γκέτσε. Λιγότερες οι φάσεις στην επανάληψη, όπου πάλι δεν απειλήθηκε από τους φιλοξενούμενους. Στο 72’ είχε διπλό δοκάρι με τους Τσάμπι Αλόνσο και Λεβαντόφσκι και τελικά ο Ριμπερί, που είχε περάσει αλλαγή στην επανάληψη, σφράγισε τη νίκη στο 85’ και παραλίγο να σημείωνε και δεύτερο αν δεν έκοβε το πλασέ του επάνω στη γραμμή ο Ρούντιγκερ. Συνεχίζουν τις χαμηλές πτήσεις οι Βαυαροί, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν πετύχει μεγάλη σε έκταση νίκη στο πρωτάθλημα (2-1 Βόλφσμπουργκ, 1-1 Σάλκε), που προσπαθούν να προσαρμόσουν τη (ακόμα) νέα νοοτροπία του Γκουαρντιόλα στην ομάδα, με περισσότερο passing game.
Οι Βαυαροί αναμετρήθηκαν και πέρυσι στη φάση των ομίλων με τη Σίτι, κερδίζοντας άνετα στο Μάντσεστερ με 3-1, αλλά χάνοντας δύο μήνες μετά στο Μόναχο με 2-3. Συνολικά 5 οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων, έχοντας βρεθεί πάλι στους ομίλους στην περίοδο 2011/12, με τις δύο ομάδες να κερδίζει κάθε μία στην έδρα της με 2-0. Ο πέμπτος αγώνας ήταν φιλικό, 2-1 η Μπάγερν. Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του Γκουαρντιόλα και τελικά ο Ριμπερί (1 συμμ./1 γκ.) δε θα είναι διαθέσιμος σήμερα. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπιζε και ο Ρόμπεν (1 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), ο οποίος δίνεται αμφίβολος. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Μπαντστούμπερ (3 συμμ.), ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Στουτγάρδη.

Τελευταία 5: 3-1-1


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Δεν μπήκε καλά στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, όπου οι γηπεδούχοι πίεζαν από τα πρώτα λεπτά, ενώ είχαν και δοκάρι στο 12’, αλλά η τύχη χαμογέλασε στους πρωταθλητές, που κατάφεραν να προηγηθούν στο 28’ με τον Αγουέρο, στην πρώτη τους καλή ευκαιρία. Δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 34’ και 59’ και η ισοφάριση ήρθε άμεσα (63’), με τους «κανονιέρηδες» να φέρνουν τούμπα το ματς στο 74’. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 83’ με κεφαλιά του Ντεμικέλις, σε κόρνερ του Κολάροφ και στο τέλος έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Κλισί και Τζέκο να κλέψει τη νίκη, με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι στο 88’ και 92’. Ανάμικτα συναισθήματα μετά το ματς για το αποτέλεσμα, όπως είναι και συνολικά για τη μέχρι τώρα εικόνα της, αφού δεν κατάφερε να αφήσει πίσω την ήττα-έκπληξη από τη Στόουκ, συνδυάζοντας την με νίκη στο ντέρμπι. Ντεμπούτο για τον Λάμπαρντ, που ξεκίνησε βασικός, αλλά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Εκτός ο κεντρικός μέσος Φερνάντο (3 συμμ.) και ο επιθετικός Γιόβετιτς (3 συμμ./2 γκ.).

Τελευταία 5: 2-1-2

Στοίχημα Προγνωστικά: Ομάδες-κολοσσοί αυτή τη στιγμή αμφότερες στο ευρωπαϊκό στερέωμα, αλλά για την ώρα καμία δεν αποτελεί φόβητρο. Με την αλλαγή νοοτροπίας στη Μπάγερν και τη δυναμική της Σίτι, δεν αποκλείεται η μοιρασιά. Ισοπαλία στο 4.22 (Goalbet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση