» » » » » » » » Στοίχημα Τσάμπιονς Λιγκ: Δύσκολη πρεμιέρα για Ολυμπιακό


ΣΤΟΙΧΗΜΑ21:45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Προϊστορία: 0-1-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον αποδεκατισμένο ΟΦΗ και επικράτησε με 3-0 στο Καραϊσκάκης. Από σέντρα που επιχείρησε ο Μαζουακού, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Αντελέγε και κρέμασε τον Λόρια, ο οποίος ευθύνεται και για το δεύτερο γκολ, κάνοντας άστοχη έξοδο σε σέντρα από τα πλάγια, επιτρέποντας στον Ντουρμάζ να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στο 54’ ο Ντομίνγκεζ τελείωσε το παιχνίδι με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Ο Αήττητος (2-1-0) και δεύτερος για την ώρα στη βαθμολογία. Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει εύκολους αντιπάλους ως τώρα (Νίκη Βόλου, Παναιτωλικός), αλλά στο Αγρίνιο έδειξε ότι δεν είναι άτρωτος και χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνος προσαρμογής για να πιάσει η ομάδα το ρυθμό που θέλει ο Μίτσελ. Και μας έκανε να ελπίζουμε ότι θα δείξει μετά τα δυνατά φιλικά στις ΗΠΑ.
Έχει αναμετρηθεί άλλη μία φορά με την Ατλέτικο, στα προημιτελικά του κυπέλλου Κυπελλούχων την περίοδο 1992/93, όπου είχε μείνει ισόπαλος 1-1 στο Καραϊσκάκης, αλλά είχε ηττηθεί στη Μαδρίτη με 1-3. Γκολ-γκολ και over τα 7 από τα 9 τελευταία εντός στο Τσάμπιονς Λιγκ, Έλειψαν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ οι Μποτία, Μανιάτης, που είναι αμφίβολοι για σήμερα. Πιο δύσκολα ο Μανιάτης.
Τελευταία 5: 2-2-1


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Απέκτησε μεγάλη βαρύτητα τα τελευταία χρόνια με την κατάκτηση δύο κυπέλλων στο Γιουρόπα, με πρωτοκλασάτους παίχτες και τον Ντιέγκο Σιμεόνε στο τιμόνι της, αλλά από πέρυσι το βάρος της φανέλας της έγινε ακόμα βαρύτερο, κατακτώντας το πρωτάθλημα μπροστά από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Και το δείχνει και φέτος, όπου μετά την κατάκτηση του ισπανικού Σούπερ Καπ κόντρα στη Ρεάλ (1-1 εκτός 1-0 εντός), κέρδισε ακόμη μία φορά την πρωταθλήτρια Ευρώπης, αυτή τη φορά στο Μπερναμπέου για το πρωτάθλημα με 2-1. Σε ένα παιχνίδι που είχε πολύ ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα (4 κίτρινες για Ρεάλ, 7 για Ατλέτικο), κατάφερε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Τιάγκο, μετά από κόρνερ του Κόκε. Γλίτωσε χάρη στον κίπερ Μογιά σε δύο καλές φάσεις των γηπεδούχων, οι οποίοι πίεσαν και κέρδισαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Σικέιρα πάνω στον Κρ. Ρονάλντο, με το οποίο ισοφάρισαν στο 26’. Οι φάσεις συνεχίστηκαν για τη Ρεάλ, με τον Τουράν να απειλεί σε δύο καλές περιπτώσεις, λίγο πριν ο ίδιος με σουτ μέσα στην περιοχή γράψει το τελικό σκορ. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν στην εξέδρα λόγω τιμωρίας, κάτι που θα συμβεί και στο σημερινό παιχνίδι, με τον βοηθό του Μπούργκος να βρίσκεται στον πάγκο. Ο Αργεντινός τεχνικός εξήρε τον Ολυμπιακό στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι περιμένει το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό να είναι το πιο δύσκολο που θα δώσει η ομάδα του στη φάση των ομίλων. Μεγάλο στοίχημα το Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος, με την Ατλέτικο να εντυπωσιάζει στην περσινή της πορεία, φτάνοντας στον τελικό αήττητη (9-3-0), εκεί όπου γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ (1-4). Χωρίς απουσίες σήμερα.

Τελευταία 5: 3-2-0

Πρόταση Στοίχημα: Η Ατλέτικο μπορεί να έχει αλλάξει αρκετά πρόσωπα φέτος, αλλά η χημεία μένει ίδια και τα αποτελέσματα συνεχίζουν να έρχονται. Έχει καταφέρει άλλωστε ήδη να κερδίσει δύο φορές την πρωταθλήτρια Ευρώπης και να μη χάσει στο τρίτο. Αν ο αγώνας γινόταν αργότερα μέσα στη σεζόν θα εμπιστευόμασταν περισσότερο τον Ολυμπιακό, αλλά η Ατλέτικο είναι πιο δεμένη και δείχνει ικανή να πάρει τη νίκη. Διπλό στο 2.04 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση